News

Proč jsou v The Sims 4 potřebné koule?

Sbírka magických artefaktů v herním setu The Sims 4 World of Magic

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

Kolekce Magic Artifacts se skládá ze tří druhů magických předmětů — košťat a kouzelných hůlek různých typů a barev a také koulí kouzelných mazlíčků. Celá sbírka je poměrně velká — 56 položek. Naštěstí, aby se to započítalo, stačí nasbírat jen jeho hlavní část v počtu 26 položek (ve sběratelském časopise je pozadí jejich ikon tmavší, takže se nespletete). Hlavní sbírka obsahuje všechny kouzelné koule pro domácí mazlíčky a také jeden od každého typu koštěte a hůlky.

Za sesbírání hlavní části sbírky získáte jako odměnu pamětní plaketu „Magický antikvariát“.

Jak sbírat sbírku magických artefaktů

V kouzelnickém světě se shromažďuje sbírka a nejrychlejší způsob, jak toho dosáhnout, je s postavou čaroděje. Hledejte kopie sbírky v kouzelnických obchodech, v knihovnách a získejte je jako trofeje v kouzelnickém souboji. Své štěstí však může zkusit i obyčejný Simík, i když jim tento proces bude trvat mnohem déle.

  • Nakupujte u obchodníků v Alley of Spellcasters — tento způsob sbírání sbírky je dostupný nejen pro čaroděje, ale i pro obyčejné Simíky. Po průchodu portálem do Magického světa jděte do Uličky kouzelníků. Tam musíte navštívit dva obchody. Juan’s General Wand Warehouse prodává hůlky a koule pohádkových mazlíčků a košťata se prodávají v Brooms, Trinkets and More. Sortiment prodejen se obměňuje jednou denně, proto je nezapomeňte denně navštěvovat.
  • Hledejte ve skříních kouzelné knihy — dostupné pouze pro čaroděje. Klikněte na libovolnou skříň v kouzelnickém světě, vyberte možnost „Vyhledat kouzelné knihy“ a váš Simík začne hledat. To je hlavně způsob, jak můžete najít knihy kouzel a kouzelné koule pro zvířata.
  • Vyhrajte magický souboj o artefakty — Toto je hlavní způsob, jak zkušení čarodějové shromažďují kompletní sbírku magických artefaktů. Za každý vyhraný duel dostane vaše postava dva náhodné sbírkové předměty. Zpravidla budou stejného typu, tedy 2 magické koule, 2 košťata, 2 hůlky. Bylo poznamenáno, že obyčejné a neobvyklé předměty lze získat v souboji s obyčejnými kouzelníky a vzácné předměty bude nutné získat od Mudrců, i když jejich poražení bude mnohem obtížnější.
  • Může být přinesen kočkou/psem označeným jako kouzelný mazlíček — Pokud máte nainstalovaný doplněk „Kočky a psi“, můžete svého čtyřnohého přítele přiřadit jako známého a poté mu dát příkaz „Pošlete ho hledat jídlo“. Po pár hodinách vám váš mazlíček přinese tajemnou krabičku, která může obsahovat různé přísady do lektvarů a někdy i košťata nebo hůlky. To však zdaleka není nejspolehlivější metoda, protože mnohem častěji najdete přísady v krabici.

I přes to, že je ve sbírce hodně věcí, nezahlcují zavazadla postavy, protože hůlky i smetáky jsou seskupeny v jedné štěrbině, díky čemuž vše v inventáři vypadá docela přehledně a můžete je snadno přenášet. alespoň celou sbírku s sebou.

Varování! Hlavní část sbírky, která je nutná k získání pamětní desky, je sestavena bez problémů. Ale s dalšími prvky mohou nastat potíže. Faktem je, že v současné době je nemožné získat 10 alternativních barev kouzelných hůlek. Toto je obecná chyba, jsou o ní informace téma na AHQ, takže pokud máte stejné potíže, klikněte na tlačítko „Já taky“ pod prvním příspěvkem. Dokud nebude chyba opravena, jedinou možností, jak získat další varianty hůlek, je vyjmout je z režimu ladění.

Zajímavé:  Jak deaktivovat cheaty v The Sims 4.

Kouzelné hůlky

Poté, co se stanete čarodějem, musíte získat atributy odpovídající vašemu novému stavu. Totiž kouzelnou hůlkou. Přísně vzato, kouzelná hůlka není nutná, simík může kouzlit i bez použití, a to nijak neovlivní jejich účinnost, ale musíte uznat, že to, co se děje, dodává více atmosféry. Vizuální efekty při nácviku magie pro všechny hůlky jsou také naprosto stejné. Výběr kouzelnických hůlek je však poměrně rozmanitý – celých deset druhů. U každého existuje i alternativní barevná varianta, ale kvůli výše zmíněným problémům je zatím není možné získat prostřednictvím hry. Ale i bez nich má váš zaklínač z čeho vybírat. Na níže uvedeném snímku obrazovky můžete vidět, jak vypadají všechny typy kouzelných hůlek hlavních a alternativních barev.

Mimochodem, existují speciální vitríny na uložení tyčinek, které lze zakoupit v režimu nákupu za pouhých 50 simoleonů. Ale bohužel do každého můžete umístit pouze jednu hůl. Samotnou vitrínu je možné postavit na podlahu nebo na jakýkoli povrch (jídelní, kávové, rohové a psací stoly, komody a některé podstavce z doplňku „Do práce“).

Níže uvedená tabulka ukazuje hlavní typy kouzelnických hůlek potřebných k dokončení sbírky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»