News

Kde získat přísady ve hře Sims 4

Hráči Sims mohou získat přísady pro jídlo a dobroty z různých zdrojů ve hře. V tomto článku se podíváme na různé způsoby, Jak se dostat Produkty a vařit jídlo v Sims 4.

Požadovanou část otevřete kliknutím na příslušný odkaz:

Kde koupit produkty

Kde koupit pamlsky

Kde sehnat zeleninu

Kde je obchod

Jak získat mléko

Užitečné tipy

Závěry

Hodnotit kvalitu informací!

Abyste mohli v The Sims vytvořit chutné jídlo, musíte se o ingredience postarat. Jedním ze způsobů, jak získat potřebné ingredience pro vaření, je nakupování na potravinovém trhu, který se nachází v oblasti Finchwick. K dispozici je zde široká škála produktů: čerstvá zelenina, ovoce, ryby, ale i knihy s recepty. Pořízení potřebných komponent tedy hráčům problémy nezpůsobí. Na trhu s potravinami vždy najdete vše, co potřebujete k vytvoření chutných a rozmanitých pokrmů. Nenechte tedy své Simíky hladovět a udržujte jejich lednici zásobenou těmi nejčerstvějšími ingrediencemi pro lahodné pochoutky.

Kde nakoupit potraviny v Sims 4

Produkty lze zakoupit na Finchwick Food Market, který se nachází v centru města. Hráči zde najdou čerstvou zeleninu, ovoce, ryby, ingredience a kuchařky. Většinu produktů lze použít k přípravě různých pokrmů, což z nich dělá nezbytnou součást hry.

Zajímavé:  Jak zakázat režim notebooku v Sims 4.

Kde získat lahůdky ve hře Sims 4

Pochoutky lze zakoupit v obchodech v Hanford-on-Bagley, vydělat si je plněním pochůzek pro obyvatele, darovat je divoká zvířata nebo vyhrát jako ceny na veletrhu Finchwick. Pokud postava dostane nějakou lahůdku, bude se moci sama naučit vařit.

Kde koupit zeleninu v Sims 4

Ovoce, zeleninu, sady semen a květiny lze zakoupit jednotlivě na stáncích v různých světech hry a také v nabídce stavebních režimů v sekci „Aktivity“. Hráči mohou sklízet ovoce, květiny a zeleninu z herního světa a používat je ke sběru dalších potravin nebo semínek rostlin.

Kde je trh v Sims 4

Trh s potravinami Puerto Lamante se nachází v centru Finchwicku vedle Jaguar in the Tree. Trh je obehnán plotem se širokými vchody na každé straně. Socha Madre Coseca, zakladatele Selvadorada, se nachází v centru trhu. Podle legendy může postavám udělit požehnání nebo je osvobodit od kleteb.

Jak získat mléko ve hře Sims 4

Sims 4 Simíci mohou dojit krávy, aby získali mléko. Potřebu hladu zažene sklenice mléka. Pokud krávu krmíte zeleninou, bude produkovat sójové mléko, které lze použít k omlazení vaší postavy. Čokoládové mléko lze získat krmením krávy čokoládou.

Užitečné tipy pro vaření v The Sims 4

  • Vyzkoušejte různé kombinace surovin k přípravě pokrmů. Hráči Sims 4 plechovka smíchejte různé ingredience a vytvořte si vlastní jedinečné recepty.
  • Pokud chcete skladovat potraviny ve hřea poté použijte chladničku. Produkty, které jsou uloženy v chladničce, zůstávají po dlouhou dobu v původním stavu.
  • Hráči Sims 4 plechovka zvýšit svou úroveň vařeník přípravě složitějších pokrmů. Naučte se nové recepty pomocí nástrojů pro vaření Knihy nebo získat zkušenosti s přípravou nových pokrmů.

Závěrem z toho vyplývá značkaže Sims 4 se otevře hráči mají mnoho příležitostí k získání přísady a vaření jedinečných jídel. Pomocí různých zdrojů produkty a pamlsky ve hře, můžete vytvořit nové recepty a zlepšit svou úroveň vaření. Vyzkoušejte různé možnosti vaření jíst a vylepšit herní zážitek ze hry Sims 4.

Zajímavé:  Jak sledovat špatný nebo zastaralý obsah Sims 4.

Donáška potravin a jídla v The Sims 4: Život na venkově

Nové rozšíření The Sims 4: Country Living vám konečně umožní nakupovat potraviny na ulici nebo si je objednávat pomocí telefonu! Když vám chybí základní ingredience, jako je cukr nebo mouka, nebo vám dochází ovoce a zelenina, můžete zásoby jídla doplnit téměř okamžitě dvěma novými způsoby, níže! Schopnost doručovat jídlo bude nesmírně užitečná, pokud si hrajete s novou funkcí zápletky Simple Life a chybí vám pár ingrediencí k vaření pokrmu.

pozemek majetek jednoduchý život

Nákup potravin ve stáncích s občerstvením

Stánek s občerstvením se nachází ve čtvrti Finchwick přímo v centru města. Ve stánku si můžete zakoupit čerstvé produkty: ryby, ovoce, suroviny, zeleninu — ale i kuchařky.

potravinový kiosek sims 4

Seznam produktů ve výprodeji je denně aktualizován, takže se pravidelně vracejte! V prodeji mohou být i produkty z jiných herních rozšíření.

nakupování jídla ve stáncích

Stánek vám také umožňuje prodávat jakýkoli produkt v zavazadlech vašeho Simíka. Stačí kliknout na stánek a vybrat akci „Prodat. “, vybrat produkty, které chcete prodat. Je vaše postava dostatečně sebevědomá, aby požádala o nižší cenu? S majitelem stánku může smlouvat o slevě!

domluvit se s majitelem stánku

Dodání produktů

Doručení si můžete objednat třemi způsoby: telefonicky, na počítači nebo pouhým kliknutím na ledničku. To lze provést výběrem akce „Doručení objednávky“. Dostanete se do nabídky rozvozu potravin s výběrem typu doručení.

Sims 4 typy doručení

Kurýr dorazí několik sekund po objednání a zaklepe na přední dveře — budete muset vybrat akci „Přijmout doručení“. Kurýr následně umístí produkty na nejbližší dostupný povrch u vás doma.

donáška jídla sims 4 kurýrem

Budete moci umístit potraviny do zavazadla své postavy nebo použít akci Rozbalit zásilku. Po vybalení se ingredience přesunou do lednice nebo zavazadel, podle toho, zda potřebujete uchovat potraviny čerstvé.

Zajímavé:  Jak vrátit kočku po smrti v The Sims 4 mail ru.

akce rozbalit doručení

Zoomer rozvoz jídla

Doručování pomocí zoomeru vám umožní objednat si kuchyni a produkty, které jsou jedinečné v jiných městech.

Zoomer delivery sims 4

Stejně jako běžná zásilka je zásilka Zoomer doručena až k vašim dveřím a musíte ji přijmout, aby ji kurýr mohl umístit na nejbližší dostupný povrch. Rozbalte balíček pomocí akce Rozbalit doručení a vychutnejte si jídlo!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»