News

Kde získat přísady do prádla v The Sims 4

Dobré odpoledne, Simmersi! Zítra vyjde katalog, jehož osud určujeme od dubna 2017, což znamená, že je čas na další recenzi! Neříkáme nic nového, pokud podotkneme, že klíčovou činností v tomto katalogu je praní prádla, které si fanoušci pamatují z doplňku The Sims 3: Kariéra, ale nyní se mu dostalo mnohem větší pozornosti než dříve. Přimějte své Simíky, aby svlékli špinavé oblečení, které měli na sobě celé týdny, hned jak začínáme!

Tvorba postav a konstrukční režimy

Oblečení a účesy vypadají úžasně a vydávají lehkou lenost postavám, které je budou nosit. Tímto způsobem můžete zvýraznit jejich jemnou, domáckou stránku, pokud vás omrzely provokativní a světlé outfity z předchozích doplňků. Nábytek je vyroben ve stejném jemném venkovském stylu. To však neznamená, že vypadají „zaostalé“, protože dokážou dodat jednoduchost a kouzlo i moderním domovům.

Proces praní

V The Sims 4 se neliší od třetího dílu série. Umístění koše na prádlo nebo jednoho z prádelních zařízení na pozemku způsobí, že Simíci zanechají hromadu špinavého prádla pokaždé, když se převléknou. Pokud je na místě koš, oblečení tam automaticky půjde, jinak zůstane ležet na podlaze a v určitém okamžiku začne vydávat nepříjemný zápach, který Simíkům přináší nepohodlí. Oblečení, stejně jako dříve, lze přetáhnout pomocí nástroje Ruka jednoduchým podržením levého tlačítka myši a přetažením položky na požadované místo nebo objekt. Prádlo také získává tři parametry: čistotu, suchost a vůni. Na základě toho tedy můžete pochopit, jaké další kroky s oblečením podniknout, což zjednodušuje proces praní. Ale než naložíte do auta prádlo, stále vám doporučujeme zkontrolovat kapsy v něm: možná budete mít to štěstí, že najdete zapomenuté drobné?

Zajímavé:  Jak vidět mimozemšťana v The Sims 4.

Čistota

Ukazatel, který nejvíce ovlivní náladu Simíků. Na rozdíl od třetího dílu dali vývojáři hráčům možnost jít po „zelené“ cestě bez plýtvání elektřinou i ve fázi praní, takže nyní můžete prát v pračce i ve žlabu. Pračka hodně hučí a chvěje se a stojí docela dost, ale lépe si poradí s čištěním nečistot z oblečení. Hlasité pípnutí oznámí konec praní. Pro vylepšení různých kvalit pračky je k dispozici pět vylepšení, která ovlivňují účinnost, rychlost praní, životnost pračky, hlučnost a také umožňují přidat vonné přísady, o kterých bude řeč později. Pokud jste pro úsporu energie, vyzbrojte se válečkem a buďte trpěliví: proces mytí rukou je pracný a časově náročný. Vaši Simíci vynaloží spoustu úsilí, ale budou schopni mírně upravit svou postavu, mírně rozvíjet dovednost Fitness při praní a také si výrazně poškodit ruce. Čistotu oblečení nelze po takovém úsilí nazvat dobrou, ale tato metoda je mnohem ekonomičtější. Nezapomeňte také po určitém počtu vyprání vyměnit vodu, protože výsledkem by mělo být čisté oblečení, ani špinavější, ne? Čerstvé a čisté oblečení vašim Simíkům výrazně zlepší náladu, zatímco špinavé ji zkazí, i když jsou v koši na prádlo a ne na nich.

Sucho

Další důležitý faktor ovlivňující náladu Simíků. Po vyprání je potřeba prádlo vysušit, aby Simíci nenastydli a nechtěně neukázali něco, pro co máme oblečení. Zde, stejně jako ve třetí části, máme dvě možnosti: rychlé a efektivní a velmi pomalé a ekonomické. Sušička stojí o něco více než pračka, ale může způsobit spoustu problémů. Jestliže dříve Simíci trpěli zatopenými domy kvůli opětovnému rozbití pračky, nyní musí opatrně pracovat se sušičkou. Žmolku byste měli vyčistit pokaždé, protože pokud se ucpe, dojde k požáru, který poškodí i Simíka, který v tu chvíli zapnul auto. Nebuďte líní, protože tento proces trvá méně než deset sekund a šetří váš majetek. Pro vaši sušičku existují čtyři vylepšení: pro zvýšení účinnosti, rychlosti, snížení hluku a odstranění žmolků. Pravda, jeden z nich vyžaduje díly pro kuchyňské spotřebiče, což vyvolává některé otázky. Pokud máte volnou minutu, můžete sledovat, jak se prádlo stále dokola obrací, točí a točí. Je však lepší nezírat. Jiný zvukový signál, odlišný od signálu pračky, vás upozorní na konec procesu sušení, pokud váš Simík náhle vypadne z reality z dlouhého sledování sušení. Druhý způsob zůstal úplně stejný jako ve třetím díle série. Šňůra na prádlo vám umožní sušit oblečení pomocí přírodních sil, aniž byste plýtvali elektřinou. Je vyrobena krásně a kvalitně, a jak nám vývojáři řekli, oblečení se na ní pomalu houpe. Ta mimochodem nebyla ochuzena o vylepšení, přidávající možnost vyměnit lana. Dobře vysušené oblečení – teplé – učiní vaše postavy hravými, zatímco mokré je rozesmutní.

Zajímavé:  Jak odstranit jizvy z upíra v The Sims 4.

Zápas

Skrytý třetí parametr, který také značně ovlivňuje náladu Simíků. Všechno je zde jednoduché: voňavé nebo nepříjemné. Po vylepšení můžete do vany a pračky přidat vůni. Květiny dodají oblečení příjemnou vůni, zatímco jídlo bude nepříjemně vonět. Současně bude ze žlabu a samotného prádla vycházet vizuální efekt, který vám umožní porozumět vůni oblečení, ale u pračky to nebude možné. Zapáchající oblečení zkazí Simíkům náladu, i když je neprané. Vůni lze přidat pouze před praním a zůstane i po vysušení. Z pračky jej můžete vyjmout výměnou vody v žlabu nebo jednoduše odstranit zápach výběrem akce na pračce.

Poslední akord

Zavedení rozmarů souvisejících s praním bylo příjemným zážitkem. To jen zvyšuje pravděpodobnost, že Simíci budou do hry integrovat nové předměty. Praní prádla, stejně jako v The Sims 3: Kariéra, má zároveň velké výhody, které vám umožní zlepšit si náladu a podle toho zvýšit účinek jednoho z nich. Ale také to přidalo na složitosti, konkrétně na prvku spontánnosti. Například oblečení v sušičce bude muset být ještě třikrát otočeno, aby bylo úplně vysušeno. 4% výsledek budete mít pouze s přidanými vylepšeními, která vyžadují drahé díly a vysokou úroveň dovedností mechaniky. Dojem mírně kazila chyba, která vznikla při umístění pračky pod ozdobnou polici ze stejného katalogu. Hra prostě pračku neviděla a nedovolila vám ji naložit oblečením. Nechybí ani časovač, který by ukazoval, kolik času zbývá do konce praní/sušení, jako tomu bylo u třetího dílu. Navzdory tomu a malému počtu oblečení a položek jsme hrdí na to, že můžeme říci, že je to v tuto chvíli nejlepší katalog. Má praktické výhody; počet herních objektů je mnohem větší než obvykle. Bylo do toho vloženo velké úsilí; v procesu tvorby je vidět vnější ruka. Ze strany vývojářů to byl experiment – ​​a docela úspěšný. Proto bude velmi dobrým rozhodnutím umožnit fanouškovské komunitě častěji se podílet na vývoji dalšího obsahu. A i když nejsme všichni příznivci praní v reálném životě, v The Sims XNUMX to není vůbec otravné a přibližuje hru realitě.

Zajímavé:  Jak udělat The Sims 4 mladými.

Naše hodnocení: 9/10

Doufáme, že to v budoucnu nebude jediný katalog s takto vysokým hodnocením. Děkujeme Electronic Atrs za možnost se s katalogem předem seznámit a podrobně si jej prostudovat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»