News

Kde objednat náhradní díly pro The Sims 4

nejlepší webové stránky sims 4 cc

Jako milovníka vlastního obsahu je pro mě velmi důležité mít možnost najít nové, vysoce kvalitní sims 4 cc. Zde je můj průvodce k nejlepší webové stránky sims 4 cc pro vaše sims 4 cc nákupní dobrodružství. Nejlepší ze všeho je, že tyto webové stránky s vlastním obsahem vám umožňují získat kopii UVOLNIT.

Nejlepší webové stránky Sims 4 CC v roce 2022

Ačkoli se jedná pouze o seznam nejlepších webových stránek cc, pokud hledáte konkrétněji seznam tvůrců sims 4 cc, najdete to ZDE!

1. Sims4Updates

Tento web s vlastním obsahem sims 4 je skvělý, protože se aktualizuje každý den!

Je to webová stránka, kterou osobně kontroluji, když hledám příspěvky musthavemod, abych se ujistil, že nepřijdu o žádnou opravdu dobrou kopii.

Mají snadno použitelné kategorie na levé straně webu. Navíc je nahoře vyhledávací nástroj. Řekněme, že hledáte ‘sims 4 cc hair’, stačí je zadat a najdete VÍCE NEŽ 2000 stránek sims 4 hairs!

2. Tumblr

Komunita sims na Tumblr stále vzkvétá! A web jako celek je neuvěřitelným místem pro hledání sims 4 ccm.

Chcete-li najít vlastní obsah sims 4 na Tumblr, použijte vyhledávací panel a zadejte výrazy jako: sims 4 ccm, sims 4 maxis match, sims 4 vlastní obsah, s4cc, ts4cc, sims 4 mm. Najdete tu TUNY nádherného oblečení, vlasů, kůží a další.

Zajímavé:  Jak zvýšit hodnocení veterinární kliniky v The Sims 4.

Vážně bych tam mohl sedět a rolovat donekonečna!

Také mám svůj vlastní tumbr @musthavemods, kde rebloguji nové nálezy sims 4 cc, sims 4 mody a své poslední příspěvky v seznamu!

3. Maxis Match CC World

Když už mluvíme o Tumblru, tento blog Tumblr je oblíbená simská komunita pro hledání čerstvých simů 4 cc. Blog je téměř denně aktualizován o nový obsah.

Pro snadné vyhledávání je můžete navštívit navigační stránku který umožňuje vyhledávání podle kategorií. Vše od tetování po cc packy.

4. Zdroj The Sims (TSR)

Vím, že tento web sims 4 cc může být trochu kontroverzní. Má to MNOHO reklam, které jsou velmi nepříjemné, když se snažíte vyhledat nebo stáhnout kopii.

Web vám pak nabídne možnost zaplatit pár babek měsíčně a nechat reklamy odstranit.

Bez ohledu na váš názor je to dobré místo k nalezení vlastního obsahu pro sims a je tu odjakživa. Většina kopií je alfa.

Pokud tedy hledáte webovou stránku sims 4 alpha cc, je to ta nejlepší webová stránka, kde ji najdete.

5. Pinterest

Pinterest je vizuální vyhledávač, který z něj dělá perfektní web pro hledání vlastního obsahu sims 4.

Stejně jako Tumblr budete muset zadat hledané výrazy jako: sims 4 ccm, sims 4 cc vlasy, oblečení sims 4 ccm, Etc.

S těmito hledanými výrazy můžete být velmi konkrétní. Dokonce jsem hledal věci jako sims 4 cc dlouhé vlasy s ofinou a našel jsem přesně to, co jsem hledal!

Můžete také navštívit Pinterest účty jiných simmerů a najít nástěnky plné nálezů Sims 4 cc. Neustále připínám nové kopie, takže se neváhejte podívat na tu moji: musthavemods Pinterest.

6.MM OUTFITTERS

Toto je další blog sims tumblr, který často zveřejňuje nálezy sims 4 cc. Jednou z mých oblíbených funkcí tohoto webu je, že můžete posílat dotazy týkající se kopie a ten, kdo provozuje blog, odpoví konkrétními nálezy v kopii.

Zajímavé:  Jak změnit počet dětí v The Sims 4.

Například, v tomto příspěvku, víření chtěli 60. bomba účesy pro jejich sims desetiletí výzvu. MM Outfitters jim dal 10 odkazů na účesy pro ženy ze 4. let 60. let. Super užitečné, pokud hledáte něco konkrétního!

7. ModTheSims

Klasický web sims 4 cc! Pamatuji si, jak jsem na sims 2 hledal vlastní obsah modthesims když jsem byl ještě dítě.

Jak jste pravděpodobně uhodli podle názvu, jde primárně o webovou stránku sims 4 mods, ale stále můžete najít spoustu cc.

Na pravé straně stránky ke stažení je seznam kategorií. Věci jako vlasy a oblečení najdete v kategorii ‘Body Shop’ a nábytek a nepořádek sims 4 v ‘Režim nákupu’.

8. Simsdom

Opravdu jsem diskutoval o tom, zda zahrnout tento web sims 4 cc na seznam, protože ho tak často nepoužívám.

Zjistil jsem, že používání webu je obtížné a pomalé. Slyšel jsem také zvěsti, že výtvory tvůrců cc se nahrávají bez jejich svolení. Rozhodně to není vůbec cool.

Nicméně z mých znalostí jsou to jen fámy a znám spoustu tvůrců velkých sims (Clare Siobhan například) použijte tento web k vyhledání sims 4 cc. Abych vám tedy nabídl co nejvíce možností, zahrnul jsem to!

9. Patron

Mnoho tvůrců sims 4 cc a modů přesunulo svůj obsah do Patreonu. Tímto způsobem mohou dostat zaplaceno za své výtvory poskytnutím předběžného přístupu těm, kteří platí měsíční předplatné.

Ale žádný strach, pokud hledáte pouze sims 4 cc zdarma! EA vyžaduje, aby po určité době (domnívám se, že 20 dní) byl veškerý vlastní obsah zdarma pro veřejnost.

Bohužel Patreon nemá jednoduchý způsob, jak hledat tvůrce sims cc. Abyste našli jejich výtvory, budete potřebovat znát odkaz na jejich Patreon.

Zajímavé:  Jak se zaregistrovat v galerii Sims 4.

Abych vám uvedl příklad, níže jsem uvedl odkaz na jednoho z mých oblíbených tvůrců sims 4 cc.

10. Katalog The Sims

Katalog Sims je téměř přesně takový, jak zní. Je to katalog sims 4 ccm. Na tomto webu je TOLIK obsahu. Určitě se přistihnete, že trávíte hodiny rolováním.

11. Elliandra

Elliandra je skvělá Sims Youtuberka, která dělá spoustu Sims 4 cc najde videa. Má také blog tumblr, kde pak zveřejňuje všechny své sims 4 cc nálezy.

Je to skvělý zdroj pro hledání trendového a nového vlastního obsahu sims 4.

12. Kolem The Sims 4

Kolem The Sims existuje tak dlouho, že má dokonce i webovou stránku, které se věnuje sims 1 vlastní obsah! Víte, že cc, kterou najdete, je kvalitní a bezpečná.

Web má starší design, takže je trochu neohrabaný a obtížně se v něm orientuje. Pokud si však potrpíte na zastaralý vzhled, je ke stažení spousta opravdu skvělých sims 4 ccm nepořádku a cc nábytku.

13. Llama CC Finds (sssvitlanz)

Toto je další blog Tumblr, který zveřejňuje vlastní obsah simů. Na této najdete nejen sims 4 cc, ale sims 3 a sims 2.

Líbí se mi, že tento web přináší mnoho příspěvků unikátní nálezy sims 4 cc. Nejde jen o oblečení nebo vlasy pro sims 4. Zrovna dnes jsem na titulní stránce viděl balíček póz, nastavení hráče cc a světla mimo mřížku. Tolik rozmanitosti!

14. The Sims 4 Mod Hub na CurseForge

EA se spojilo s Overwolf, aby nám přineslo oficiální centrum pro sims 4! Zde můžete najít nový obsah od některých vašich oblíbených tvůrců kopií, jako je např aharris00britney, powluna, a miikocc.

Zajímavé:  Jak upoutat pozornost celebrity Sims 4.

Většina tvůrců sims 4 zde pravděpodobně začne zveřejňovat své nejnovější soubory ke stažení, protože CurseForge vydává správce modů, který vám umožní okamžitě najít a stáhnout aktualizace pro vaše mody a kopii.

Toto bude OBROVSKÝ pomoc pro ty z nás, kteří mají v naší hře spoustu modů a kopií najednou.

Navíc je vše „schváleno EA“, takže se nemusíte bát při prohledávání webu nebo klikání na odkazy ke stažení.

(PS Pokud byste chtěli použít CurseForge, ale nemáte ponětí jak, vytvořil jsem jednoduchý návod to zahrnuje vše, co potřebujete vědět!)

Doufám, že vám tento seznam webových stránek sims 4 cc pomohl, a pokud víte o nějakých, které by podle vás měly být přidány do seznamu, neváhejte je zanechat v komentářích. Šťastné simming!

Tento příspěvek byl o nejlepších webových stránkách Sims 4 CC.

Další příspěvky, které by se vám mohly líbit:

  • 29 Mods, které musíte mít pro Simíky 4, o kterých by měl vědět každý Simík
  • The Ultimate List of Sims 4 CC Creators (s odkazy!)
  • 75+ nápadů na výzvy pro The Sims 4
  • 35 balíčků Essential Sims 4 CC, které potřebujete ve své hře
  • 25+ Custom Sims 4 Načítání obrazovky ke stažení, abyste dali své hře nový vzhled

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»