News

Kde najít stopy v The Sims 4 StrangerVille

Od vydání poslední aktualizace pro The Sims 4 StrangerVille uběhl téměř měsíc. Mnoho hráčů se po hlavě vrhlo do odhalování záhad tohoto města. Pro mnohé, kteří jsou zvyklí na vlastní vývoj událostí, se ale tato zápletka ukázala jako příliš a stále si lámou hlavu nad tím, kde najít laboratoř nebo jak vyřešit záhadu StrangerVille. Dnes odhalíme některá tajemství, která vám usnadní průchod hrou, ale neméně zajímavá, protože vám otevře nové příležitosti a inspiruje vás k dalšímu využití v životě vašeho Simíka.

Průvodce aktualizací Sims 4 Strangeville

Jaká tajemství tedy skrývá toto nádherné město zvané Strangerville? Co se v něm děje a jak můžete zachránit jeho obyvatele před podivnými událostmi, které se tam každý den dějí? Zkusme přijít na to, kde začít a kterým směrem se posunout.

Průvodce aktualizací Sims 4 Strangeville

    Kde najdu tajnou laboratoř Strangeville? – Všechno je docela jednoduché. Chcete-li to provést, musíte otevřít herní kartu pomocí klávesy M. Laboratoř je tam vidět vlevo úplně nahoře. Jděte tam a začněte svou cestu jako průzkumník.

Průvodce aktualizací Sims 4 Strangeville

  • Jak vyřešit záhadu StrangerVille? – Nejprve si musí váš Simík vybrat životní cíl Záhada StrangerVille. Chcete-li to provést, přejděte na panel životních cílů, který se nachází vpravo dole vedle panelu potřeb a kariéry. Najděte požadovaný cíl a vyberte jej kliknutím na hvězdičku. Poté budete dostávat úkoly, jejichž plnění vás postupně dovede k rozluštění záhady StrangerVille.
  • Kde najdu obchod se starožitnostmi? — Toto je jedno z tajných míst, které je obtížné najít sami. My vám ale prozradíme, kde ji hledat. Pravděpodobně jste nejednou narazili na přívěsový park v oblasti Strangerville Plaza. Vedle se podívejte blíže a budete moci vidět obchodní obchod s lebkou krávy u vchodu. To je váš cíl — obchod se starožitnostmi. Neváhejte a přijďte sem a pokračujte ve své cestě za odhalením tajemství StrangerVille. Průvodce aktualizací Sims 4 StrangevilleKde najdete vědce v Strangerville? – Samozřejmě na místě, kde se shromažďují veškeré znalosti světa. Tohle je městská knihovna. Vědci jsou zde pravidelní. Navštivte knihovnu, seznamte se s vědci a zjistěte od nich pár faktů o podivných věcech, které se ve městě dějí. Snad vás navedou na správnou cestu. Průvodce aktualizací Sims 4 StrangevilleKde najdete armádu v Strangerville? — Ale tihle chlapi nechodí do knihoven. A veškerý čas mimo službu, kdy nemusí být na tajné základně, tráví v místním baru. Pojďte sem, dejte si s nimi pivo a možná vám vysypou informace, které potřebujete. Doufáme, že vám tento průvodce aktualizací Sims 4 Strangeville pomůže dokončit hru a odhalit tajemství města. Všechna tajemství vám samozřejmě neprozradíme, protože pak se hra stane nezajímavou. Obrovský zájem o příběhovou linii poslední aktualizace Sims 4 však může znamenat pouze to, že na nás čekají nové příběhy, dobrodružství a ještě více záhad, které budeme rozluštit.

    Zajímavé:  Jak navštívit práci v Sims 4 smrtí.

  • Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    Кнопка «Наверх»