News

Kde najdu krvavé ovoce v The Sims 4?

Jak dovednost Vampirism postupuje, váš Simík se bude učit o Blood Fruits. Krvavé ovoce pomáhá uhasit žízeň upírů po krvi. Normálním povahám způsobuje konzumace ovoce nevolnost.

Krvavé ovoce se také používá k výrobě „upírských koktejlů“.

Strom s krvavými plody najdete ve městě Forgotn Hollow.

Projděte se po městě a najdete to.

Když dosáhnete úrovně 8 vampirismu, můžete si objednat krvavé ovoce.

Od zahradnické úrovně 7 můžete tuto rostlinu pěstovat sami.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ka4erigka [0]
благодарю
Budu bojovat se svými zahradnickými dovednostmi — před 3 lety
Ka4erigka [0]
благодарю
Budu bojovat se svými zahradnickými dovednostmi — před 3 lety
komentovat
Lena BV [58.6 tis.]
4 года назад

Existují dva způsoby, jak ve hře najít krvavé ovoce.

  • Nejjednodušší je jít do Forgotn Hollow (upírské město, které se objevuje v rozšíření Vampires). Nyní, když se po ní potulujete, můžete vidět, jak tam rostou stromy s krvavým ovocem. Například v blízkosti bydliště Vladislava Strouda nebo u rybníka u česnekového domu (prázdný dům ověšený česnekem).
  • Můžete si také objednat semena krvavého ovoce přes počítač, ale to vyžaduje úroveň 8 dovednosti vampirism. Ke zvýšení schopnosti upírství musí upír pít krev nebo číst příručky o upírech. Obyčejný Simík si také může zvýšit dovednost vampirismu, nejprve hledá informace o upírech prostřednictvím počítače, poté si koupí referenční knihy.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
12777 1 [298 tis.]
3 года назад

Ano, ve hře Sims 4 je v některých případech nutné získat krvavé ovoce. V oblíbené hře The Sims 4 existuje několik způsobů, jak získat krvavé ovoce.

Zajímavé:  Jak přepnout do režimu mapy v The Sims 4.

Podívejme se na první způsob získávání krvavých plodů. Chcete-li to provést, budete muset jít do města Forgotn Hollow, v tomto městě musíte pečlivě prozkoumat oblast, protože tam rostou stromy, na kterých rostou krvavé plody.

Ve hře Sim 4 existuje také druhý způsob, jak získat krvavé ovoce. Stromy s krvavými plody si bude možné vypěstovat sami. K tomu musíte mít osmou úroveň vampirismu a také alespoň sedmou úroveň zahradničení.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • Předměty z Twilight
  • Předměty z «Upírů»

Krvavé ovoce

Krvavé ovoce — ovoce prezentované v «The Sims 3: Odpoledne» и «The Sims 4: Upíři». Jeho konzumace umožňuje upírům ukojit jejich žízeň.

  • 1 The Sims 3: Nightfall
  • 2 The Sims 4: Upíři
  • Galerie 3
  • 4 Viz také

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»