News

Kde jsou budovy uloženy v programových souborech v The Sims 4?

Pokud hrajete The Sims 4, ty Asi jsem se musel podívat zachování, Móda nebo další obsah. Kde ale hledat ty pravé? soubory a jak správně nainstalovat je? V tomto článku prozradímeKde jsou soubory hry The Sims? 4 a jak s nimi pracovat.

  1. Kde najít Sims 4 ve výchozím nastavení
  2. Kde je složka Sims 4 na Macu?
  3. Jak stáhnout Sims 4 přes aplikaci EA
  4. Kde je složka pro uložení Sims 4?
  5. Kde jsou uloženy soubory s novými hrdiny?
  6. Praktické rady a závěry

Abyste našli hru Sims na svém počítači, musíte vědět, kde hledat její soubory. Obvykle jsou uloženy v kořenové složce, která se standardně nachází v C:Program Files (x86)Origin Games. Není tomu však vždy tak. Pokud zde nenajdete složku, kterou potřebujete, můžete vyhledat název aplikace – TS4_x64 – v různých složkách na pevném disku počítače. Jakmile najdete požadovanou složku se soubory hry, můžete hru spustit. Nejpohodlnějším způsobem je použít vyhledávání v Průzkumníkovi Windows pro rychlé nalezení herních souborů. To vám pomůže ušetřit čas, když potřebujete rychle začít hrát The Sims.

Kde jsou uložené soubory v Sims 4?

Chcete-li najít uložené soubory v Sims 4, musíte jít do složky Dokumenty -> Electronic Arts -> Sims 4 -> Uložit. Zde uvidíte seznam souborů s názvy jako Slot_000000012.save. Pokud spravujete několik herních souborů, můžete je pro pohodlí rozdělit do samostatných složek.

Zajímavé:  Jak vložit hudbu do Sims 4.

Jak nainstalovat mody a další obsah v The Sims 4

Chcete-li nainstalovat mody a další obsah v The Sims 4, musíte přejít do složky Dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> Mods. Pokud tam není, můžete vytvořit nový. Všechny stažené soubory s příponami .package a .ts4script by měly být umístěny v této složce.

Je důležité si uvědomit, že mody nelze jednoduše přetáhnout do složky Mods. Některé z nich vyžadují instalaci samostatných programů, zatímco jiné lze nainstalovat prostřednictvím složky Mods.

Kde je knihovna v Sims 4

Knihovna v The Sims 4 je místo, kam můžete ukládat postavy, domy, nastavení atd. Chcete-li otevřít knihovnu, musíte kliknout na tlačítko „Galerie“ v pravém horním rohu obrazovky. Poté musíte vybrat kartu „Moje knihovna“ nebo „Galerie“ a najít požadovaný objekt.

Kde jsou doplňky v The Sims 4?

Pokud chcete najít další obsah pro The Sims 4, musíte kliknout pravým tlačítkem na hlavní hru v knihovně Origin a vybrat „Zobrazit podrobnosti o hře“. Poté musíte otevřít nabídku „Další podrobnosti“, abyste viděli dostupné doplňky. Ty lze rozdělit na záložky Doplňky, Herní balíčky a Katalogy.

Jak správně nainstalovat doplňky v Sims 4

Instalace doplňků do The Sims 4 se může lišit v závislosti na typu obsahu. Pokud se jedná o DLC, můžete si jej jednoduše zakoupit prostřednictvím knihovny Origin. Pokud chcete nainstalovat mod, musíte jej umístit do složky Mods.

Užitečné tipy

  • Sledujte aktualizace her a nainstalujte je okamžitě. To pomůže vyhnout se chybám a pádům ve hře.
  • Neinstalujte příliš mnoho modů. Mohou zpomalit hru a způsobit chyby.
  • Pamatujte, kde se nacházejí soubory, které potřebujete. To v budoucnu ušetří spoustu času.
  • Zálohujte si uložené soubory, abyste neztratili svůj postup ve hře.
Zajímavé:  Jak ukončit režim sestavení v Sims 4.

Závěry

Nyní víškde jsou soubory umístěny zachování, Móda, další obsah a knihovna v Sims 4. Sledování k našemu Rada, můžete snadno zřídit a použijte potřebné soubory pro vaši hru. Nezapomeňte si udělat zálohy kopie a zůstaňte naladěni na aktualizace игры, vyhnout se chyby a budoucí narušení.

Jak zachránit dům do galerie v Sims 4

Jak zachránit dům do galerie v Sims 4

Chcete-li uložit nově postavený dům do galerie a v případě potřeby jej odtud načíst pro instalaci v jiných městech, přejděte do režimu výstavby, klikněte na dům a klikněte na ikonu složky v horním panelu „Uložit do knihovny“ obrazovka.

Dále se otevře dialog, kde můžete zadat popis domu, množství a cenu (volitelné).

Jak zachránit dům do galerie v Sims 4

Abyste se vyhnuli ztrátě budovy po přeinstalaci hry nebo Windows, přejděte do složky — c:Uživateléuživatelské jménoDokumentyElectronic ArtsThe Sims 4Tray a zkopírujte všechny soubory ze složky například na flash disk. Po přeinstalaci hry je vraťte zpět.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»