News

Kde jsou útesy v The Sims 4

Tajná místa v The Sims 4

V základní hře The Sims 4 jsou 2 tajné losy, jeden v každém světě. Tento Sylvan Glade do Willock Creek a Zapomenutá jeskyně v Oasis Springs. Abyste se tam dostali, musíte splnit řadu úkolů. Uvnitř najdete neobvyklé a vzácné sběratelské předměty. K odemknutí předmětu stačí jeden Sim a bude k dispozici celé rodině. Jak najít tajné oblasti v The Sims 4 a jak je odemknout, se dozvíte v naší recenzi!

Sylvan Glade (Willow Creek)

Chcete-li získat přístup k tomuto tajnému pozemku, musíte jít do oblasti zvané Kančí pláč.

Tajná místa v The Sims 4

Dále musíte najít Silvánský strom, uvidíte ho za domem. Nachází se v oblasti veřejného parku. Tento strom vypadá docela neobvykle, takže si jej pravděpodobně nespletete s jinými:

Tajná místa v The Sims 4

Kliknutím na strom se otevře možnost «Sledujte«, opakujte tuto akci 2-3krát a objeví se nová interakce «K vodě» To bude také nutné několikrát opakovat. Potom «Diskutujte o přírodě«se stromem,»Mluvte o kořenech«a poté se konečně otevřou tajné dveře v kmeni stromu a akce»Výzkum«.

Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

Jakmile postava vstoupí do těchto dveří, dobrodružství začíná. Na obrazovce se objeví Windows s výběrem dalších akcí. Pokud váš Simík vybere správné odpovědi, bude moci odemknout tajný los. Začít následujte zvuk, pak dolů po potoceDalší vstoupit do mlhy a nakonec bude Sim vyzván jít ke světlu.

Tajná místa v The Sims 4

Jakmile otevřete vchod do Sylvan Glade, budete mít přístup ke speciálním druhům ryb (včetně zubatého kanice, betty, lososa, koi, piraně) a žab (zde najdete bahenní žábu, pruhovanou písečnou žábu a lilkovou žábu). Simík může také lovit předměty, jako jsou lektvary emocí a zdraví, rostlinná semena nebo nábytek z místního jezera. Nejsou zde žádné minerály, ale vyskytují se zde poměrně vzácné rostliny. Najdete zde třešně, hrušky, bazalku, lilie, hledíky, zvonky, jahody a houby. Abyste však mohli čekat na sklizeň z těchto rostlin, budete muset být trpěliví a strávit na místě poměrně hodně času a možná se sem vrátit více než jednou, protože vybavení jako sprcha a toaleta, bohužel, není k dispozici zde a v tomto je syrová zelenina a ovoce. Ještě jsme se nenaučili linii hry. Tento princip ale neplatí pouze pro tajný los – rostliny ve všech oblastech a ve všech oblastech rostou a plodí pouze tehdy, když je tam kontrolovaný Simík dostatečně často.
Stránky, jak je uvedeno výše, by se měly stát přístupnými všem členům rodiny, ale budou se tam moci dostat pouze jeden po druhém. Chcete-li tam shromáždit celou rodinu, budete muset poslat jednoho z členů rodiny na pozemek a poté na ikoně zbývajících postav vybrat akci „Poslat sem“.

Zajímavé:  Jak si dát zařízení pro klanování The Sims 4.

Tajná místa v The Sims 4 Tajná místa v The Sims 4
Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

Forgotten Grotto (Oasis Springs)

K odemknutí této tajné partie musí mít postava úroveň mechaniky 10. Zapomenutá jeskyně má dva vchody — jsou umístěny v různých oblastech a otevírají se samostatně. První se nachází vzadu Pouštní květinový park, druhý — pro Panství Landgraab.

Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

V parku Desert Flowers je totiž i bez tajného umístění poměrně dost sběratelských předmětů. Mezi speciální rostliny patří citron, mrkev a ostružiny. Je zde spousta generátorů kamene. Vchod do Forgotten Grotto se nachází ve vzdálené části rokle, která se nachází za parkem a vypadá jako vchod do opuštěného dolu.

Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

V okolí domu Landgraab je také spousta sběratelských předmětů. Zvláštní rostlinou je zde tulipán.

Tajná místa v The Sims 4

Jakmile postava dosáhne požadované úrovně mechaniky, když kliknete na vstup, akce «Zaseknout«.

Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

Poté můžete bezpečně jít prozkoumat otevřený průchod. I zde nás čeká dobrodružství. Vybírejte v pořadí: «Vydejte se na širokou cestu«»Vyberte schody«»Skočte na útes«A»Jděte do jeskyně«.

Tajná místa v The Sims 4

Vstup do jeskyně v domě Landgraab se otevírá stejným způsobem.
V zapomenuté jeskyni budete mít přístup k rostlinám, jako je lilie, šalvěj, brambory, houby a cibule. Jsou tam žáby a ryby (netopýři, sumci) a neuvěřitelné množství kamenných generátorů (můj Sim v nich nejčastěji nacházel krystaly, které jsou mimo jeskyně docela vzácné). A také starodávný, ale funkční záchod.

Tajná místa v The Sims 4 Tajná místa v The Sims 4
Tajná místa v The Sims 4Tajná místa v The Sims 4

A nakonec. I když se váš Simík nezajímá o rybaření, zahradničení nebo sběratelství, vyplatí se alespoň jednou tajná místa navštívit. Vývojáři se opravdu snažili a vytvořili místa, která jsou prostě ohromující svou krásou. Jakmile jste v Sylvan Glade, máte pocit, jako by se z duhy nad vodopádem měla objevit víla nebo jednorožec. Vládne zde věčný západ slunce, který vše zrůžoví. A zvláště pozorní hráči budou moci okamžitě najít jak slunce, tak měsíc, zdobící oblohu na obou stranách. Neuvěřitelně jasný, pohádkový svět. Ve Forgotten Grotto si připadáte jako pirát, který skrývá kořist v jeskyních. A někomu mohou netopýři létající pod klenbou připomínat Batmanův úkryt. I když se může docela dobře ukázat, že jde o obyčejný opuštěný důl, ve kterém se kdysi dávno těžily krystaly, hojně rozptýlené po jeskyni a osvětlující ji svou tajemnou jemnou září. Nebo možná vy sami přijdete na svůj vlastní, neméně zajímavý a fascinující příběh pro tato místa?

Zajímavé:  Jak změnit typ vah v The Sims 4.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Útesy

Nesmí být zaměňována s Cliff (typ webu).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»