News

Kde jsou Simíci uloženi v The Sims 4?

Pokud máte problémy s ukládáním hry nebo se setkáte s jinými potížemi, které mohou vyžadovat vrácení uložení, vývojáři nabízejí podobnou možnost.

Toto téma se bude zabývat organizací složky pro uložení hry.

Vaše úspory jsou vždy na cestě: Moje dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> uloží.

Uvidíte dlouhý seznam souborů, které dohromady představují všechna vaše uložení. Na rozdíl od TS3, kde hra ukládala změny do samostatné složky pro každý slot pro ukládání, TS4 organizuje vše do jednoho seznamu, částečně díky možnosti automatického ukládání (nová funkce v TS4). Pro jistotu si vytvořte záložní kopii složky, než začnete měnit soubory.

  • Každé uložení má základní název, například Slot_00000001.save;
  • Stejně jako různé verze hlavního uložení můžete rozlišit díky formátu .ver na konci názvu. Například Slot_00000001.save.ver1, Slot_00000001.save.ver2 a tak dále. Hra může vytvořit až 6 verzí každého uložení, tento proces nezávisí na hráči;
  • Jak již bylo zmíněno výše, Slot_00000001.save je hlavní uložení, načítání, které vás zavede na místo, kde jste byli ve hře naposledy. Soubory verze jsou starší verze hlavní uložení (vytvořeno automaticky hrou). Čím vyšší verze, tím starší soubor. Například ver4 bude starší než ver1.
Zajímavé:  Jak otočit Sims 4 v konstrukčním režimu.

Nyní se musíte rozhodnout, do jaké konkrétní doby se potřebujete vrátit. Nakonfigurujte zobrazení souborů ve složce tak, abyste je viděli změnit datum soubory.

AFe4xsH.png

Pokud se chystáte změnit soubory ve složce pro uložení, nezapomeňte hru zavřete. Nikdy neměňte soubory, když je hra otevřená!

  • Chcete-li se před uložením na krátkou dobu vrátit zpět, můžete přejmenovat .ver0;
  • Chcete-li se vrátit ke starší verzi automatického ukládání, můžete přejmenovat .ver4.

Přihlaste se do hry a zkontrolujte výsledek.

Umístění Best Sims 4 pro ukládání souborů (květen 2024), složka Mods

Soubory uložení Best Sims 4 ([nmf] [cy]), umístění, složka mods

The Sims 4 je rozhodně úžasná hra se spoustou funkcí, které hráče zabaví na celé hodiny. Pokud však patříte k hardcore hráčům této kultovní hry, můžete se po hodinách strávených u této hry cítit trochu vystrašeni hraním světů, které jste viděli.

To vyžaduje mít k dispozici soubory pro ukládání Sims 4, které vám umožní prozkoumat svět Simíků z pohledu ostatních hráčů. Vytváří zcela nový svět příběhů, jedinečných výtvorů a budov, které můžete ve své hře prozkoumat.

Než budete moci znovu dát své hře účel pomocí uložených souborů, musíte o nich vědět několik věcí, jako je jejich umístění pro uložení, uložení, opravy chybějících uložených souborů a další, abyste se ujistili, že je budete moci spustit. tyto uložené soubory.

Kromě toho se také dozvíte o některých nejlepších souborech pro ukládání Sims 4 dostupných online. Určitě si tedy přečtěte tento článek až do konce a udělejte svou hru ještě napínavější a zábavnější tím, že budete žít nové příběhy.

Sims 4 Uložit umístění

Abyste mohli instalovat externí uložené soubory Sims 4 nebo zálohovat své vlastní uložené hry, musíte znát umístění jejich instalační složky, abyste mohli provést potřebné změny. Zde je výchozí umístění instalace pro uložené soubory podle vašeho operačního systému:

Zajímavé:  Jak změnit pohlaví v Sims 4.

Sims 4 Uložit umístění

Windows — V operačním systému Windows najdete soubory uložení sims 4 umístěné na «%UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4 ukládá», a chcete-li ji přímo otevřít, stačí zkopírovat a vložit výše uvedenou adresu do Průzkumníka souborů.

Mak – Pokud používáte Mac OS, vaše soubory pro uložení Sims 4 budou pravděpodobně umístěny na «~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Saves». Pokud chcete k těmto souborům přistupovat, musíte nejprve otevřít aplikaci Finder a kliknout na možnost Dokumenty umístěnou na levé straně okna aplikace. Nyní stačí přejít na výše uvedenou cestu a najít adresář pro uložení hry.

Složka sims 4 mods

Existuje několik uložených souborů, které vyžadují více modifikací, abyste zajistili, že budete mít obohacující zážitek v celém světovém příběhu. Abyste mohli nainstalovat mody do vaší hry, musíte nejprve znát umístění instalační složky modu v různých operačních systémech:

Složka sims 4 mods

Windows – Ve verzi této hry pro Windows najdete složku Sims 4 mods umístěnou na adrese «%UserProfile%DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods» a můžete k němu snadno přistupovat zkopírováním této adresy do vašeho průzkumníka OS.

Mak — Pokud hrajete ikonickou hru na Macu, všechny nainstalované mody najdete na tomto místě. «~/Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods»a přistupovat k němu prostřednictvím aplikace Finder nainstalované na vašem Macu.

Nejlepší Sims 4 Uložit soubory (2024)

Během této doby společnost Electronic Arts vylepšila hru Sims 4 na zcela novou úroveň. Protože je však hra ve své podstatě velmi rozsáhlá, můžete stále najít několik malých chyb, jako jsou okna mimo střed, špatně umístěné dveře a nepohodlná schodiště.

Nejlepší Sims 4 Uložit soubory (2024)

Kromě jedinečných světů a úžasných příběhů vám záchranné hry Sims 4 také pomohou opravit většinu drobných chyb ve vaší hře. S tím, co bylo řečeno, se pojďme podívat na některé z nejlepších a nejzábavnějších záchranných her pro Sims 4:

Zajímavé:  Jako v Sims 4, kde jsou ploty.

1. Rosebud — aktualizace podivného města

Tento soubor pro uložení je údajně inspirován The Sims 2 a je rozšířením pro Rosebud s drobnými změnami. Zcela nahrazuje podivné Ville s Willow Creek a svět inspirovaný podivným městem. Uložená hra také obsahuje oživení světa Sims 2 a také některé změny vzhledu obyvatel města.

Mnoho detailů bylo také modernizováno, aby odpovídalo stylu a dědictví The Sims 4, ale ty nejmenší detaily jsou zachovány zcela identické, aby byla zachována prestiž a původní hratelnost Sims 4.

Pokud jste někdy hráli The Sims 2, pravděpodobně v této uložené hře poznáte každou budovu v oblasti neznámého města. Ujistěte se tedy, že se na něj podíváte a nainstalujete do složky pro uložení hry Sims 4.

2. Illogic Sims — Sezónní spoření

Když byl soubor pro uložení Seasons původně spuštěn, měli hráči možnost vybrat si požadované oblečení pro chladné a horké počasí, což bylo prostě úžasné. Tato save game se od hry moc neliší, kromě outfitů, což je také důvodem její obrovské popularity.

Pokud vás nudí pravidelný starý vzhled vašich měšťanů, měli byste mít tento soubor pro uložení hry. To uloží soubory a promění každého Simíka dostupného ve vaší hře v někoho, kdo dobře vypadá a dobře se nosí. Outfity jsou naprosto slušivé, rozumné a stylově sladěné.

Tím se soubor uloží a také obdrží pravidelné aktualizace od vlastníka Illogical Sims prostřednictvím jejich profilu Tumblr. Ujistěte se tedy, že je sledujete, abyste jako první získali přístup k nejnovějším aktualizacím sezóny, uložte si soubor.

3. Sweetie Wright — Dokončené a prázdné uložené soubory

Oficiální členka fóra Sims jménem Sweetie Wright strávila značné množství času vytvářením vlastní verze souboru typu save, vytvořeného výhradně z jejích vlastních výtvorů. Tento velkorysý hráč otevřeně sdílí všechny tyto uložené soubory s komunitou.

Zajímavé:  Jak změnit dům někoho jiného v The Sims 4.

Tento soubor obsahuje širokou škálu složitých příběhů a také některé jedinečné vztahy mezi různými Simíky. To dává hře obrovský pocit hloubky a zahrnuje každý jednotlivý svět, který v hlavní hře existuje.

Pokud se chcete dozvědět více o jedinečných funkcích tohoto uloženého souboru, můžete zamířit přímo do oficiálního vlákna na fórech Sims. Obsahuje také některé snímky obrazovky tohoto uloženého souboru, které vám pomohou určit, zda je pro vás vhodný nebo ne.

Jak obnovit předchozí uloženou hru v Sims 4?

Pokud se vaše herní data poškodí, ztratíte přístup ke všem svým položkám, vlastnostem a vlastnostem ve hře. The Sims 4 však automaticky zahrnuje několik bodů uložení, takže můžete obnovit svůj postup a obnovit uložené soubory. Zde je postup krok za krokem, jak na to:

Jak obnovit předchozí uloženou hru v Sims 4 1

1. Určete požadované body uložení

Než budete moci obnovit uloženou hru, musíte se rozhodnout, zda se chcete vrátit ke hře, kterou jste hráli před několika dny, nebo zda chcete načíst nejnovější postup ve hře. Jakmile to uděláte, musíte přejít do složky pro uložení hry v operačním systému.

Když složku otevřete, měli byste vidět čtyři různé soubory, z nichž každý obsahuje různé informace o časovém razítku. To vám umožní snadno vybrat požadovanou hru ze seznamu dostupných uložení ve složce.

2. Zavřít hru

Když se pokoušíte obnovit uložený soubor, ujistěte se, že nikdy nenecháte hru otevřenou, jinak by mohla narušit hru a způsobit její zhroucení. Může to dokonce způsobit ztrátu herních dat a postupu.

Stačí tedy nechat hru zavřenou během celého procesu a poté přejít ke zbytku tutoriálu. Tím zajistíte, že vaše hra po obnovení ztracené uložené hry v Sims 4 poběží normálně.

Zajímavé:  Jak vybalit krabici tamponů v The Sims 4.

3. Chcete-li soubor uložit, vyberte hlavní

Pokud chcete obnovit hru, musíte vybrat příslušný soubor pro uložení, který hra podporuje. Bude mít příponu «. uložit“ a jakmile jej najdete, ujistěte se, že jste jej přesunuli do jiné složky, aby byl v bezpečí.

4. Načtěte uložený soubor

Nyní, když máte přístup k požadovanému souboru pro uložení, stačí hru Sims 4 otevřít a načíst. Soubor by nyní měl být k dispozici ve vaší hře a načíst se bez jakýchkoli pádů nebo chyb při hraní.

Často kladené dotazy

1. Co je The Sims 4?

The Sims 4 je hra se simulací života, která vám umožňuje vytvářet a ovládat virtuální lidi neboli „Simy“. Můžete jim postavit domy, nechat je pracovat, jet na dovolenou a mnoho dalšího.

2. Co jsou soubory pro ukládání Sims 4?

Uložené soubory jsou datové soubory, které obsahují všechny informace o vaší hře Sims 4, včetně vašeho postupu, nastavení a vlastního obsahu.

3. Proč hráči používají Sims 4 Save Files?

Existuje mnoho důvodů, proč hráči používají k ukládání souborů. Někteří je používají k zálohování svého postupu pro případ, že by se jejich herní data poškodila. Jiní je používají ke sdílení svých výtvorů s komunitou nebo k načítání uložených souborů vytvořených jinými hráči.

Závěrečná slova

Zatímco úžasné funkce The Sims 4 dokážou hráče zabavit na celé hodiny, sezónního hráče může začít nudit stejný starý svět, který se ve hře neustále objevuje znovu a znovu. S pomocí ukládání souborů Sims 4 můžete rozhodně rozšířit svůj herní zážitek a učinit ho ještě zábavnějším.

Doufejme, že jste se mohli dozvědět hodně o ukládání souborů v Sims 4, jako je správný způsob jejich obnovení, umístění jejich složek a další. Také se ujistěte, že byste měli vyzkoušet výše uvedený seznam ukládání souborů.

Zajímavé:  Jak připojit Sims 4 k pirátskému internetu.

Autor

Jsem technologický nadšenec a celoživotní hráč pocházející z krásného města Chandigarh. Mezi mé koníčky patří ponoření se do světů jako GTA V, COD, SIMS, Roblox a Minecraft až po zkoumání nejnovějších inovací v oblasti notebooků a technologií. S bakalářským titulem v oboru počítačových aplikací rád sdílím své myšlenky písemně a spojuji se s ostatními nadšenci. Připojte se ke mně na mé cestě neustále se vyvíjejícím světem her a technologií! Zobrazit všechny příspěvky

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»