News

Kde jsou globální přírůstky v sims 4

Na YouTube jsem našel způsob, jak získat všechny doplňky zdarma. Stáhl jsem si torrent soubor, z něj potřebuji přenést všechna dlc do původní hry. Řekněte mi, potřebujete přetáhnout pouze 5,6, 7 a XNUMX souborů?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Stačí stáhnout celou hru z torrentu najednou.

ポリーナクラZnalec (262) před 1 rokem

galerie nebude, potřebuji ji

Ivan IV Hrozný Myslitel (7868) ポリーナ クラ, holka, slyšela jsi o něčem takovém jako DRM? No, jako Denuvo, kontrola integrity souborů přes síť. Tato věc vám nedovolí hrát, pokud není hra CELOU z torrentu, tedy hacknutá.

Přírůstky jsou složky EP01, EP02, EP03 a tak dále. Herní sety — GP01, GP02, GP03. Katalogy — SP01, SP02, SP03. Nebylo to vidět ve videu na YouTube? Nezaručuji, že hra bude fungovat i poté, spolehlivějším způsobem je hledat budovy a postavy, které potřebujete, na veřejných stránkách a na webech, kde je obsah z galerie umístěn ve formátu zásobníku a mnoho autorů to nyní sdílí; archivy se soubory.

řekni mi, kde jsi stáhl dls?

Vypadá to tak, projděte systémem do složky Sims a umístěte je tam

Související dotazy

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Zajímavé:  Jak zavolat dělníky do práce v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»