News

Kde je výška základů cesty Sims 4 ke slávě

Pro základní hru je k dispozici aktualizace s novým obsahem na verzi 1.47.49. Hodně se to změnilo. V The Sims 4 se nyní výrazně změnil způsob budování základů. Samotný způsob jeho vytvoření je zvláštní, protože základem není vůbec suterén nebo samostatná místnost. Tuto nosnou konstrukci budovy proto nelze natírat běžnými nátěry určenými na stěny. Uvnitř je také nemožné udělat schodiště. Okna a dveře také nelze umístit na základ.

Pro stavbu této nosné konstrukce domu je potřeba nejprve vybrat, co na ní bude. Nejprve vybereme celý dům jako celek, terasu, stín, pokoj. Když vybíráte svou budoucí budovu, používáme základový jezdec s kostkou, která provádí potřebné pohyby nahoru a dolů. Objeví se přímo uprostřed.

Společně, podle jeho pohybu, místnosti konkrétního budoucího domu a také samostatné budovy na pozemku vašeho Simíka stoupají nebo klesají. Pro každou stavbu lze vytvořit různé výšky takových základů. Pokud zvednete základ o 1 kliknutí, vaši Simíci budou moci na takový základ vylézt bez pomoci žebříku. Pomocí posuvníku pro vytvoření základu zvedneme nebo snížíme budovu na úroveň země, abychom základ odstranili.

Zajímavé:  Jak získat mořského anděla v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»