News

Kde je mimozemský lom v The Sims 4

Dopravní značka v Sims 4 říká, že byste měli přijít do tajné „laboratoře času“ v přejezdu. Musíte jít do laboratoře času v Sims 4, abyste to udělali, musíte najít zadní dveře do této laboratoře najdete přesnou nápovědu v deníku. Dveře do laboratoře v Sims 4 budou zamčené. Pomocí svých bystrých zaklínačských smyslů pečlivě prozkoumejte okolní zdi, abyste je otevřeli.

Pak vyjdeme ze dveří a jdeme doleva. Jděte, dokud neuvidíte strom a rybářský znak. Pokračujeme v pohybu doleva. Vypadá jako vrchol sopky, zevnitř zelený. Kousek od něj můžete vykopat kameny. Jeden z mimozemských kráterů v The Sims 4 se nachází zde pod těmito třemi stromy.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší

Planet Sixim: tajné místo v The Sims 4 Pusťte se do práce!

Planet Sixim: tajné místo v The Sims 4 Pusťte se do práce!

Sixim (nebo anglicky Sixam) je další tajná lokace v The Sims 4, která přišla s přídavkem „The Sims 4 Get to Work“, je to také domovská planeta mimozemšťanů, kteří se také objevili s tímto přídavkem. Ale tentokrát budou Simíci moci navštívit nejen skrytou oblast se známou krajinou, ale celý mimozemský svět s jeho neobyčejně krásnou, exotickou a fascinující přírodou. Zvu čtenáře, aby se vydal na exkurzi a podrobněji poznal všechny krásy a zajímavosti této tajné lokality.

Vlastnosti planety Sixim

Podle mého názoru Siximovy krajiny jasně připomínají přírodu z filmu „Avatar“: mořské odstíny divoké zvěře, třpytivá tráva a stromy, jako živé medúzy. Někdy mám pocit, že celý svět žije pod vodou.

Zajímavé:  Jak ovládat upíří emoce v The Sims 4.

Tajné místo SiximTajné místo Sixim Sixim v Sims 4 do práceSixim v Sims 4 do práce
Planet Sixim ve hře Sims 4Planet Sixim ve hře Sims 4 Sixim v The Sims 4 Pusťte se do práceSixim v The Sims 4 Pusťte se do práce

Nad hlavou se rozprostírá nekonečná noční obloha a prostor, který nikdy neustoupí ani dni, ani noci, takže je extrémně obtížné určit denní dobu na této planetě. Atmosféra samotná není pro Simíky nijak destruktivní – mohou se bezpečně toulat po lokaci bez masek nebo skafandrů.
Mimochodem, když se pozorně rozhlédnete, uvidíte v dálce skutečné mimozemské město z neonových struktur (což je pravda, nedostanete se do něj, je to jen herní dekorace). Najdete zde také nádherný vodopád zářivé vody, kameny létající vzduchem, dvě velké planety umístěné naproti sobě a velké slunce, které se vždy nachází ve stejné části oblohy.

SiximSixim Planet Sixim ve hře Sims 4Planet Sixim ve hře Sims 4

V blízkém okolí můžete občas spatřit procházející mimozemšťany. Nevadí jim na pár minut odložit své podnikání a lépe vás poznat.

Mimozemšťané z planety Sixim

Mimozemšťané z planety Sixim

Jak se dostat do Sixim

Pravděpodobně jste často přemýšleli, jak se dostat na jinou planetu v The Sims 4? Všechno zde není tak jednoduché jako u jiných skrytých míst a abyste se dostali do Xixim, budete muset tvrdě pracovat. Existují pouze 2 způsoby, jak cestovat na cizí planetu:

1. Použití vesmírné rakety

K tomu bude vaše postava potřebovat raketovou dovednost 10. úrovně, postavenou vesmírnou raketu a její vylepšení „Nainstalujte generátor červí díry“ (za 1000 simoleonů).

Modernizace vesmírné rakety

Modernizace vesmírné rakety

Po splnění všech podmínek se po kliknutí na raketu objeví možnost “Cestovat červí dírou”, se kterou se můžete vydat do Xiximu.

Cestujte do Siximu raketou

Cestujte do Siximu raketou

Podotýkám, že k cestování nepotřebujete dělat žádná další vylepšení – obejdete se bez nich.

Zajímavé:  Jak žít sám jako teenager v The Sims 4.

2. Použití in-line generátoru červí díry

  • 2 neobvyklé kovy (death metal, flamingonium, cretinium, socialite, ironie nebo simtanium)
  • 2 neobvyklé krystaly (blistolit, hematit, ametyst, diamant, simanit nebo ohnivý opál)
  • a 2 libovolné prvky (například osinát nebo alkinit, stačí jakýkoli)

Vytvoření generátoru červích děr pomocí robotického konstruktoru

Vytvoření generátoru červích děr pomocí robotického konstruktoru

Poté, co jste vytvořili generátor, zbývá pouze provést vylepšení „Go to an Alien World“ (zde nám pomůže maximální kariérní úroveň).

Vylepšení generátoru toku červí díryVylepšení generátoru toku červí díry Cesta do Siximu přes generátor červích děrCesta do Siximu přes generátor červích děr

Tato metoda je mnohem složitější než první, ale má také svou výhodu — možnost, aby několik postav mohlo jít do Xixim najednou. Samotný generátor můžete umístit jak v práci, tak doma, nebude to mít vliv na pohyb mezi světy.

Postava jde do Xixim

Postava jde do Xixim

Stojí za zmínku, že bez ohledu na to, jak se vydáte na mimozemskou planetu, budete se muset vždy vrátit stejnou cestou — přes identický generátor-portál na Siximě (najdete ho na centrální stránce lokace).

Sběratelské předměty na Siximě

Zde na Siximě můžete najít speciální sběratelské předměty, které jinde nenajdete. Pojďme se na ně podívat blíže.

2 nové krystaly: crandestin a nititol.

Oba vzorky (červený crandestin a světle zelený nitit) jsou obvyklou vzácností a lze je nalézt na speciálních kamenných blocích s vyčnívajícími červenými nebo zelenými skalními krystaly, které periodicky září a pak blednou.

Crandestin a nititel v Sims 4

Crandestin a nititel v Sims 4

Na těchto stejných blocích můžete místo crandestinu a nitelitu najít také docela obyčejné krystaly ze základní hry The Sims 4.

2 nové kovy: blutonium a solárium.

Modré blutonium a oranžové solárium jsou také docela běžné kovy ve vzácnosti. Lze je nalézt v obyčejných kamenných blocích proložených kovem.

Zajímavé:  Jak upravit skryté oblasti v The Sims 4.

Blutonium a solárium v ​​Sims 4

Blutonium a solárium v ​​Sims 4

3 nové rostliny: květina s tesáky, zářící koule a plod s jehličím.

Toto jsou možná nejexotičtější sběratelské předměty patřící do vzácných partií. Všechny tyto rostliny jsou zahrnuty v zahradnické sbírce, lze je sázet, pěstovat a plody lze jíst jako běžné pozemské ovoce a zeleninu.
Květ s tesáky lze sbírat z fialových stromů s okvětními lístky, zářící kouli najdeme na malém trubkovitém modrém keři a na nízkém kulatém keři s modrými trny roste plod s jehličím.

Rostliny na Siximě

Rostliny na Siximě
Zleva doprava: květina s tesáky, zářící koule a plod s jehličím

Nová kolekce geod 6 typů.

Další zajímavá věc, která přišla s rozšiřujícím balíčkem Sims 4 Get to Work. a který lze nalézt pouze na Siximě — sbírka geod 6 typů. Lze je nalézt na malých kráterových stojanech, na kterých jsou umístěny kamenné koule.

Geody na Siximě

Geody na Siximě

Po shromáždění těchto koulí ve vašem inventáři budou jednoduše uvedeny jako neleštěné geody. A teprve po jejich rozřezání budete moci zjistit, jaký typ kamene jste získali. Po obdržení 6 různých druhů minerálů shromáždíte sbírku geod.

Sbírka geod v Sims 4

Sbírka geod v Sims 4
Zleva doprava geody: Glumbut, Storm’s Eye, Zarina, Star Snowflake, Korbut, Miloma’s Tonic.

Zbývá zmínit zelené krátery s pulzujícím zeleným světlem, ve kterých můžete najít různé sběratelské mimozemšťany ze základní hry The Sims 4: živé i mrtvé.

Krátery na Siximu

Krátery na Siximu

Mimochodem, mimozemšťané ze Siximu dokážou oživit mrtvé tvory ve sklenicích. Chcete-li to provést, vyberte ovladatelnou postavu mimozemšťana, klikněte na plechovku a vyberte akci „Přivést k životu“.

Party v Siximě

Před vydáním doplňku The Sims 4 Get to Work nám vývojáři opakovaně ukázali párty na planetě Xixim, kde jste mohli vidět mimozemské hudebníky, bar, fontánu, stoly a pohovky. Pokud se ale vydáme do Xiximu, nic takového neuvidíme – přivítá nás osamělá pustina a prázdné nástupiště v centru lokace. Jak se tedy zúčastnit party v Siximě?

Zajímavé:  Jak zajistit, aby vaše dítě rostlo rychleji v The Sims 4.

K tomu musíte pracovat v kariéře vědce alespoň na 8. kariérním stupni (pozice Inovátor nebo vyšší). A jednoho dne při návštěvě vědecké laboratoře můžete obdržet pracovní akci „Nejsme sami“ (neobjevuje se vždy, ale náhodně).

Pracovní událost v kariéře vědce

Pracovní událost v kariéře vědce

Pokud jste obdrželi toto upozornění, můžete bezpečně zapnout generátor červích děr nebo vypustit raketu a jít do Xixim. Tam na vás bude čekat opravdová párty, kterou mimozemšťané uspořádají na vaši počest!

Party v Siximě

Na rozdíl od běžných akcí ovlivňuje úspěch večírku v Siximě váš postupový ukazatel ve vaší kariéře vědce, takže se nestyďte a užijte si to! Určitě plňte úkoly ze seznamu aktuálních cílů, komunikujte s mimozemšťany, používejte rentgenový simulátor a po návratu domů na sebe povýšení nenechá dlouho čekat.

  • Sixim je psán v angličtině jako Sixam. Pokud si přečtete nápis pozpátku, dostanete Maxis.
  • Z planety Sixim nelze telefonovat.
  • Pokud ve městě žije mimozemšťan, kterého jste vytvořili, může se objevit na Siximě.
  • Mimozemšťany s aktivní kamufláží z běžného města nelze v Siximu vygenerovat.
  • V režimu Tab můžete vedle velké planety vidět malou hvězdu, která se svou velikostí a tvarem odlišuje od ostatních. Připomíná ledového králíka Lennyho, jednoho z hlavních maskotů her Sims 2, Sims 3 a Sims 4.
  • První náznak planety Sixim byl v doplňku Sims 3 Pets, kde jste mohli najít ptáka Spotted Sixam (původní název v angličtině). Docela vzácný a drahý pták, jehož opeření připomínalo hvězdnou oblohu nebo vesmír. Bohužel vývojáři hry přeložili název špatně a skončili jsme u Spotted Sikam.
  • Druhá zmínka o planetě Sixim byla v doplňku Sims 3 Seasons, kde se s pomocí vesmírné lodi Galax mohl Simík vydat na planetu Sixam (přeložili jsme to jako Sizam).
  • V The Sims 3 se také zmínilo město Roaring Heights, kde byl místní stadion „Sixam Field“ (v ruštině přeloženo jako „Sizam Field“).
  • V seznamu alternativních klubů (vygenerovaném hrou, když jsou ze seznamu odstraněny standardní kluby) je klub s názvem „Sixim Society“, který přijímá mimozemšťany.
Zajímavé:  Jak způsobit smrt ve hře Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»