News

Jak zvýšit snímkovou frekvenci v Sims 4

4 způsoby – Jak zajistit, aby Sims 4 běželi rychleji ve Windows 10

Sims 4 je videohra se simulací života vyvinutá studiem Redwood Shores společnosti Maxis a vydaná společností Electronic Arts. Jak ale zajistit rychlejší běh Sims 4 ve Windows 10? Tento příspěvek od MiniTool vám ukazuje řešení.

Sims 4 je videohra se simulací života vyvinutá studiem Redwood Shores společnosti Maxis a vydaná společností Electronic Arts. The Sims 4 vám dává možnost vytvářet a ovládat lidi ve virtuálním světě a užívat si svůj život. Někteří lidé si však stěžují, že Sims 4 běží na jejich počítači pomalu.

Takže, víte, jak zajistit rychlejší běh Sims 4 na notebooku nebo Windows 10 nebo jak optimalizovat Windows 10 pro hraní her?

Zajímavé:  Jak správně zadat kód vývojáře v The Sims 4.

V následující části vám tedy ukážeme, jak zrychlit vaši hru Sims. Než však přistoupíte k řešení, musíte zkontrolovat, zda váš počítač splňuje minimální systémové požadavky Sims 4.

Jaké jsou systémové požadavky The Sims 4?

Aby bylo možné na svém počítači spustit Sims 4, musí váš počítač splňovat minimální systémové požadavky Sims 4.

Uvedeme tedy minimální systémové požadavky Sims 4.

  • CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo E4300 nebo AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 nebo ekvivalentní vyžadováno pro počítače využívající vestavěné grafické čipové sady)
  • RAM: alespoň 4 GB RAM
  • OS: Vyžadováno 64 bitů. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 nebo Windows 10.
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600 nebo lepší nebo ATI Radeon X1300 nebo lepší nebo Intel GMA X4500 nebo lepší
  • Pixel Shadery: 3.0
  • Vertex Shaders: 3.0
  • Prostor na pevném disku: 15 GB
  • Vyhrazená video RAM: 128 MB
  • Verze Direct X: Kompatibilní s DirectX 9.0,10, 11 a XNUMX

Ujistěte se, že váš počítač je schopen splnit minimální systémové požadavky Sims 4.

4 způsoby, jak zajistit rychlejší běh Sims 4 ve Windows 10

V této části vám ukážeme, jak zajistit rychlejší běh Sims 4 ve Windows 10.

Způsob 1. Aktualizujte ovladače grafiky

První způsob, jak se můžete pokusit zrychlit běh Sims 4, je aktualizace ovladačů grafiky.

  1. Stisknout Windows a R klíčem k otevření Běh dialog.
  2. Poté zadejte devmgmt.msc do pole a klikněte OK pokračovat.
  3. Ve vyskakovacím okně rozbalte Grafické adaptéry a vyberte grafickou kartu.
  4. Poté na něj klikněte pravým tlačítkem a vyberte Aktualizovat ovladač.
  5. Pak zvolte Automaticky vyhledávat aktualizovaný software ovladače pokračovat.
Zajímavé:  Jak rozdávat práva na knihy v The Sims 4.

zvolte Hledat automaticky aktualizovaný software ovladače

Poté můžete pokračovat podle průvodce. Po dokončení zkontrolujte, zda se Sims 4 načítá rychleji.

Způsob 2. Vyčistěte počítač

Pokud jsou na vašem počítači soubory a zabírají hodně místa, výkon počítače se zpomalí a Sims 4 běží pomalu. V této situaci se můžete rozhodnout vyčistit počítač a odstranit nepotřebné soubory a programy.

  1. Stisknout Windows a I klíčem k otevření Nastavení.
  2. Pak zvolte Systém.
  3. Vybrat Skladování na levém panelu.
  4. Poté na pravém panelu vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit.
  5. Dále můžete vidět, které soubory zabírají místo na pevném disku.
  6. Poté klikněte na soubory, které chcete odstranit, a klikněte Odebrat soubory.

klepněte na Odebrat soubory

Po dokončení všech kroků můžete restartovat počítač a zkontrolovat, zda Sims 4 běží rychleji.

Co zabírá místo na vašem pevném disku a jak jej uvolnit

Co zabírá místo na vašem pevném disku a jak jej uvolnit

Zjistěte, co zabírá místo na pevném disku, a poskytne průvodce metodami kontroly místa na pevném disku. Poskytuje také 8 způsobů, jak problém vyřešit.

Způsob 3. Změňte nastavení grafiky

Aby Sims 4 běželi rychleji, můžete změnit nastavení grafiky na Sims 4.

Poté uložte všechny změny a zkontrolujte, zda Sims 4 běží rychleji.

Způsob 4. Opravte svou hru

Obecně platí, že oprava her může vyřešit spoustu problémů. Oprava hry je velmi snadná.

  1. Otevřete Origin.
  2. Klikněte pravým tlačítkem na The Sims 4.
  3. Potom vyberte Hra na opravu.

Cena závisí na počtu balíčků a rozšíření a musíte na ně trpělivě čekat. Po dokončení zkontrolujte, zda Sims 4 běží rychleji.

Závěrečná slova

Abych to shrnul, pokud jde o to, jak udělat Sims 4 méně zaostalé, tento příspěvek představil 4 způsoby. Pokud máte nějaké lepší nápady, jak zrychlit Sims 4 ve Windows 10, můžete je sdílet v zóně komentářů.

O autorovi

Tina je technologický nadšenec a do MiniTool se připojila v roce 2018. Jako redaktorka MiniTool neustále sdílí počítačové tipy a poskytuje spolehlivá řešení, zejména se specializuje na Windows a zálohování a obnovu souborů. Kromě toho si rozšiřuje své znalosti a dovednosti v oblasti obnovy dat, optimalizace místa na disku atd. Ve svém volném čase se Tina ráda dívá na filmy, chodí nakupovat nebo chatuje s přáteli a užívá si svůj život.

Zajímavé:  Kde najít oblouk pro svatbu v The Sims 4.

Jak zajistit, aby Sims 4 běželi rychleji a zpříjemnili si zážitek!

Vzhledem k tomu, že revival The Sims 4 je zdarma ke hraní, někteří hráči mohou mít problémy se zpožděním nebo hrají na starších počítačích. Tato příručka se bude zabývat tím, jak zajistit, aby hra běžela plynuleji, a tipy, jak se vyhnout dalšímu zpoždění hry. Tato příručka je zaměřena především na počítačové hráče, nicméně existuje několik tipů, jak pomoci konzolovým hráčům!

jak zajistit, aby sims 4 běželi rychleji

Změna nastavení grafiky ve hře.

Nejprve změňte nastavení grafiky na nižší možnost. To je ten znatelnější rozdíl, s nižší grafikou zabere vykreslení hry méně času a prostředků.

obrázek 299

Způsobuje vlastní obsah zpoždění hry?

Další věc, která nemusí být tak známá, je, že vlastní obsah může zpomalit hru v závislosti na tom, kolik CC a zda používáte modifikace náročné na skripty. Samozřejmě je to založeno na modu nebo kopii a na tom, kolik vlastního obsahu je ve vaší aktivní složce modů.

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda se hra opožďuje kvůli CC, je přejmenovat složku „Mods“ v adresáři The Sims 4 na něco náhodného nebo přesunout složku mimo soubory hry. Nyní spusťte hru bez modů a zjistěte, zda se načítání ve hře zlepšilo. Pokud je znatelný rozdíl, mohlo by to stát za klesající množství CC, které současně používáte.

Naučte se, jak najít poškozený CC v Sims 4 a odstranit jej!

Je to chyba/závada?

Je možné, že se hra občas zadrhává – dokonce i na počítačích vyšší třídy. Je to bohužel proto, že The Sims 4 může být občas zabugovaný, ať už je to způsobeno něčím v základní hře nebo dodatečným DLC. Pokud si všimnete problému, zjistěte, zda ostatní v komunitě nemají stejný problém a nahlaste chyby Maxis/EA a doufejme, že záplaty hry budou brzy poté.

Zajímavé:  Jak přitáhnout duše v The Sims 4.

Pomůže použití méně objektů?

Použijte méně možností tapety a podlahy na pozemek. Toto je méně známé, ale velmi užitečné při načítání do partie ve hře. Pokud používáte spoustu různých stěn a podlah, může to způsobit prodloužení doby načítání a ovlivnit výkon. Obecně je dobré používat několik najednou, abyste zjistili, zda to pomůže při načítání.

Podobně jako výše, použití menšího množství nábytku může také pomoci zlepšit výkon hry! Čím méně věcí je umístěno, tím méně věcí se musí načítat, bohužel. Protože bychom všichni milovali nekonečné objekty ve hře, nakonec to bohužel zpomaluje.

Spuštěné externí programy hru v podstatě zpomalují.

Ukončete všechny další programy spuštěné na pozadí. Pokud máte otevřený prohlížeč nebo máte spuštěný jiný program, může to ovlivnit, jak váš počítač aktuálně běží. Chcete-li na počítači zkontrolovat, jak je něco náročné na zdroje, zkontrolujte správce úloh a zjistěte, zda je něco ve vyšších číslech v části „Paměť“ a „CPU“, zda je něco v oranžové barvě nebo je to vysoké procento – zabírá to váš počítač. soustředit se.

Je něco špatně s uložením hry?

Pokud procházíte velkým množstvím CC a modů a často je mažete, je pravděpodobné, že vaše uložená hra je „nafouknutá“, což znamená, že je v ní spuštěno mnoho poškozeného kódu nebo zdrojů, které nebyly správně odstraněny.

Obvykle je nejlepším způsobem, jak tento problém vyřešit, spustit nové ukládání světa, aby se hra obnovila. Předtím však můžete vyzkoušet, zda to není příčinou problémů s načítáním, jednoduše spustit novou hru a přejít do režimu Live, abyste zjistili, zda je znatelný rozdíl ve srovnání s vaší hlavní uloženou hrou.

Zajímavé:  Jak rozpohybovat dítě v The Sims 4.

Pokud ano, měli byste si uložit své loty, simíky atd. z hlavního uložení a přiveďte je do nové hry. To je časově náročné, ale mohlo by to stát za námahu, pokud to znamená, že hra běží plynuleji.

Restartujte hru nebo počítač, pokud víte, že hra dříve běžela plynuleji.

Někdy je to nejjednodušší řešení, když věci nefungují, nyní to může být trefa do černého, ​​ale pokud víte, že vaše hra dříve běžela plynuleji, pak je nejlepší zjistit, zda to není jen počítačová věc, spíše než hra samotná.

Antivirové programy spouštějící skenování?

Když budu mluvit z vlastní zkušenosti, kdykoli můj antivirový software spouštěl skenování, vyčerpal během toho můj počítač a hry. Někdy je to nutné zlo, ale přesto je to otrava. Ujistěte se tedy, že používáte antivirový software a zda probíhá skenování, může to být jen příčina vašich stížností.

Hrajete na konzolách a zažíváte zpoždění?

Bohužel, konzolové verze The Sims 4 jsou svou vlastní plechovkou červů a na konzolové straně je často těžší vyřešit problémy. Existuje však několik věcí, které hru zpomalují. Nejprve zkontrolujte, zda má vaše konzole aktualizace softwaru, ty jsou důležité a mohou příležitostně ovlivnit její výkon.

Zadruhé zkontrolujte, zda je hra správně aktualizována a zda jste ji nenechali dlouho otevřenou v režimu odpočinku. Pokud používáte Spotify nebo něco na pozadí, může to také způsobit zpomalení.

Zkontrolujte komunitu a zjistěte, zda ostatní nemají problémy, zejména s novými DLC.

sims 4 běží rychleji

Ústní podání dělá hodně a jiní simeri si také mohli všimnout něčeho špatného v jejich hře. To je nejčastěji, když vypadnou nová rozšiřující DLC, obvykle je v dnešní době první den téměř nehratelný, bohužel.

Zajímavé:  Jak zahrnout pózy do The Sims 4.

Jedním z nejnovějších problémů bylo spuštění High School Years Expansion, které mělo notoricky známé problémy a závady, se kterými měla většina simmerů problémy před opravami.

Na závěr

Doufejme, že tato řešení vaší hře nějakým způsobem pomohla! Pokud problém přetrvává, je možné, že váš hardware má problémy se správným spuštěním hry a možná je čas poohlédnout se po upgradu. Možná zastaralá grafická karta nebo úložný prostor nebo samotný počítač/konzole se časem opotřebovaly. Ale doufejme, že tomu tak není!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»