News

Jak zvětšit velikost lotu v Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Sims 4 kódy pro stavbu

Stavební režim ve 4. části dosáhl nové úrovně. Změna výšky stěn, přemalování všech předmětů, kombinování předmětů – všechny tyto možnosti na vás budou čekat, jakmile si budete chtít postavit dům svých snů.

Sims 4 kódy pro stavbu

S příchodem nových funkcí se také objevilo velké množství Sims 4 kódů pro stavbu, které stavbu zjednodušují. Tento článek se na ně zaměří. Aby vše fungovalo, je potřeba zadat vývojářský kód – testingcheats true.

• bb.moveobjects – umožní vám odstranit omezení na mřížce a také protínající objekty. Předměty budete moci umístit nad úroveň podlahy a také je umístit do středu místnosti bez ohledu na vodorovné a svislé čáry.

• bb.ignoregameplayunlocksentitlement – ​​Odemkne všechny skryté předměty, které vaši Simíci získají kariérním postupem.

• Shift+[ a Shift+] – zvětšuje a zmenšuje objekty. Je třeba poznamenat, že když se předmět přesune do zavazadla Simíka, vrátí se do své původní velikosti.

• bb.showhiddenobjects – Odhalí skryté objekty, jako jsou světla, všechny druhy ryb a předměty na dvorku. Najdete ho zadáním slova „debugging“ do vyhledávacího pole.

• bb.enablefreebuild onoff – umožňuje upravovat veřejná prostranství a dokonce i pracovní plochy.

Zajímavé:  Jak vzít zpět dítě z The Sims 4.

Existují také klávesové zkratky, které vám zkrátí čas:

G – regulace sítě (vypínání a zapínání);
H — «Vybrat»;
E – „pipeta“;
K – „Sledgehammer“;
R – „Přemalování“;
B – Nástroj na zeď;
U – Stěhování domu;
L – Změna denní doby.

Sdílet s přáteli:

  • Nainstalujte soubory v Sims 4
  • Jak nainstalovat doplňky sims3pack
  • Jak nainstalovat doplňky balíčku

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»