News

Jak zvednout postel v The Sims 4

Sims 4 Podrobný průvodce výrobou patrových postelí bez CC

The Sims 4 se neustále rozrůstá a s tím přibývají další a další funkce. V samotné základní hře nyní máme bazény, miminka, terénní nástroje a skleněné střechy; všechny chyběly při startu. Jak se hra stále rozšiřuje, existuje několik funkcí, které jsme ještě neviděli ani v aktualizaci, ani v balíčku DLC. Jednou z nich jsou patrové postele.

Mnoho hráčů považuje palandy za základní položku, ale stále se jim nepodařilo proniknout do hry, přestože máme At University. S nedávným přidáním platforem však nyní existuje způsob, jak vytvořit plně funkční patrovou postel.

Krok 1

Vlevo je prázdný obdélníkový pokoj. Vpravo je stejná místnost s plošinou a chybějící zadní stěnou. Umístěním plošiny vždy odstraníte stěny, které se jí dotýkají.

Nejprve se musíte rozhodnout o velikosti vašeho pokoje a prostoru pro spaní. Minimální šířka pro tuto instalaci jsou čtyři dlaždice široké, aby bylo možné umístit postel a schody. Námi vytvořenou verzi lze vyrobit s libovolnou výškou stěny a hloubkou plošiny.

Jakmile si vyberete, vytvořte místnost a přidejte platformu. Trik funguje nejlépe, když je plošina u tří stěn, ale není to nutné. Když umístíte plošinu, odstraní všechny stěny, které ji obklopují. Nebojte se, je to normální.

Krok 2

Vlevo je malá plošina, vpravo vyvýšená plošina. Výška plošiny je plně nastavitelná a může být od jednoho schodu nahoru od podlahy až po jeden schod dolů od stropu.

Budete muset znovu přidat stěny, ale stačí je nakreslit jako obvykle. Stěny budou vždy u země, takže budou vypadat stejně jako předtím.

Zajímavé:  Kde získat telefon v The Sims 4.

Jakmile je místnost hotová, budete muset zvednout plošinu do výšky. Chcete-li to provést, klikněte na plošinu a vyberte šipku nahoru. Velké šipky obklopující plošinu upravují její šířku a délku a velká šipka uprostřed upravuje základ.

Abychom vyrobili tuto patrovou postel, zvedli jsme plošinu o čtyři zářezy, takže schody byly pět schodů.

Krok 3

Vlevo je postel vedle plošiny. Vpravo je mnoho sloupců pro ladění. Režim ladění obsahuje velké množství různých objektů.

Nyní můžete umístit spodní postel vedle plošiny. Můžete použít jakýkoli typ postele.

Chcete-li přejít do režimu ladění, musíte provést následující:

  • Klepněte na tlačítko ctrl + shift + c, pro otevření konzole.
  • vstoupit testování cheatů na a stiskněte
  • Pokud nevidíte potvrzení, že jsou cheaty povoleny, zkuste to testovací cheaty pravdivé.
  • vstoupit zobrazit skryté objekty a stiskněte Enter.
  • Nyní byste měli být schopni zadat „Neznámý“ do vyhledávacího pole sestavení a nákupu nebo jej vybrat pod typem položky ve filtrech a najít položky, které běžně nevidíte.
  • Další položky jsou přístupné zadáním cheatu bb. showliveeditobjectsa poté klikněte na ikonu vyhledávání (lupa), aniž byste zadali hledaný výraz.

Doporučujeme také povolit cheat pro pohyb objektů zadáním kódu bb.moveobjects on, jak jej budete potřebovat v dalším kroku.

Jak můžete vidět na obrázku výše, existuje řada sloupců, které lze propojit nebo změnit jejich velikost a vytvořit tak různé efekty. Použili jsme vysokou hnědou, která se k posteli hodí.

Krok 4

Vlevo je jeden sloup u postele. Vpravo jsou 2 sloupy u postele a další po straně. Přidávání sloupců může být nepohodlné, ale alternativní umístění to umožňuje.

Chcete-li umístit sloupec, ujistěte se, že je povolen cheat pro pohyb objektu, a poté jej podržte Klávesa Alt volně umísťovat prvky, aniž by se přilepily k mřížce.

Zajímavé:  Jak ovlivnit volbu pohlaví v The Sims 4.

Tato část je náročná a nemusíte ji uspěchat. Také si všimnete, že sloupy se chtějí připojit k plošině. Abyste tomu zabránili, musíte snížit hloubku plošiny o jednu tak, aby se nedotýkala postele (udělejte mezeru). Předměty pak můžete libovolně rozmístit, než je umístíte na požadovaná místa. Někdy mohou sloupce selhat, ale můžete je trpělivě umístit všechny.

Tyto sloupky mají dobrou výchozí výšku, ale pokud je chcete zvednout výše, než je výška postele, stačí přidat další sloupek, použijte tlačítka 9 a 0 pro nastavení výšky, poté jej umístěte na stávající objekt, abyste vytvořili vyšší objekt. Na obrázku vpravo uvidíte, že druhý objekt je o dvě kliknutí výše. To znamená, že při instalaci druhé postele bude odpovídat výšce čela.

Krok 5

Vlevo jsou dvě postele nad sebou. Vedle nich je pravé schodiště.

Druhé lůžko by mělo být v rovině s pracovní plošinou. K dosažení tohoto cíle budete muset opět použít pohyb objektů a umístění pomocí Alt.

Pomalu posuňte postel z plošiny, abyste viděli, kde pokrývá podlahu. Budete muset zastavit, aby nespadla. I když se dá vychovat s 0 a 9, existuje vyšší šance na pád, takže hra musí myslet na to, že postel je stále na plošině. A to je nejlepší způsob, jak zajistit, aby to fungovalo.

Jakmile budete spokojeni, posledním krokem je přidat žebřík na pravou stranu plošiny. Místo toho můžete také přidat běžné schodiště před postele.

Krok 6

Vlevo je patrová postel s knihovnou. Vpravo — stůl nahrazuje postel níže.

Poslední fází procesu je vybavení pokoje. Vlevo vidíte, že postele vypadají skvěle jako součást pokoje na koleji a obě jsou plně využitelné. Jediná věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že hlava Simíka na spodním lůžku projde horním lůžkem, když vstává nebo sedí, pokud to nejsou batolata nebo děti.

Zajímavé:  Jak se připojit k tajné společnosti Sims 4.

Abyste tomu zabránili, můžete zvýšit plošinu a výšku stěny. Jejich zvednutím můžete také vytvořit různé kombinace, například pracovní prostor pod postelí vpravo. Případně, pokud používáte uspořádání dětského pokoje, můžete se ujistit, že děti mohou využívat prostor na horní plošině, ale je příliš nízký pro dospělé, takže je tento prostor vhodný pouze pro děti.

Celkový

Existuje tolik různých kombinací postelí, sloupků, sloupů a nábytku, které můžete vyzkoušet, jakmile si osvojíte techniku ​​plošiny. Dokud se ve hře neobjeví skutečné palandy, je tato možnost konstrukce nejjednodušší a nejoptimálnější. To je skvělá alternativa.

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Postel TS4 s žebříkem v The Sims 4

Přichycený

Lekce vám řekne, jak vybudovat zajímavý interiér s postelí a schodištěm.
Část interiéru není hratelná. Lekce je užitečná hlavně pro ty, kteří prostě staví krásné interiéry, kteří dělají inscenované screenshoty nebo píší příběhy nebo filmují televizní seriály.

Nejprve nezapomeňte zadat kód bb.moveobjects, bez toho se nedá nic dělat.

Nejprve postavíme zdi. Pak jsme postavili postel. Dejte pozor, abyste postel umístili o 1 čtverec dále od stěn. Vyberte postel tak, aby se hranice přesně shodovaly s hranicemi buněk, jinak bude obtížné uspořádat zbytek nábytku a budou zde zbytečné mezery.
Postel je třeba zvednout pomocí horkých kláves ctrl+9 nebo ctrl+0 do požadované výšky.

Nyní zarovnáme rovnou řadu skříněk tam, kde by měly být schůdky. Potřebujeme řádek k zarovnání kroků.

Nyní přichází ta nejnudnější a nejobtížnější část. Otevřete sekci s policemi a vyberte tu, která bude sloužit jako schůdek.
Klíče ctrl+9 nebo ctrl+0 zvedneme to na samý vrchol, tohle bude úplně první vrcholný krok. Srovnejte polohu vzhledem k posteli a skříním přidržením tlačítka alt.
Podívejte se ze všech úhlů, abyste se ujistili, že krok je přesně tam, kde ho chcete mít.
Nyní přidejte druhý krok, posuňte kameru do horního pohledu, je to pohodlnější, pak zvedněte druhý krok na úroveň s prvním, poté snižte krok o 2 kroky (použijte 2krát ctrl+0), může být 3, jak si přejete. Otočením fotoaparátu ze strany můžete vidět, jak kroky ovlivňují vzdálenost mezi kroky.
Na první umístění těchto polic si musíte zvyknout, jinak se při opětovném výběru jejich poloha resetuje.
DŮLEŽITÉ! Každá police musí být zarovnána vzhledem ke skříňkám a předchozí polici.

Zajímavé:  Jak vytvořit velká okna v The Sims 4.

Nyní posuňte zadní stěnu směrem k posteli, můžete posunout stěnu vedle schodů. V mém případě to nebude fungovat, protože okraj mé postele je jeden a půl čtverce za zdí, takže stěna bude silně protínat postel i schody, a to je špatné.

U čela postele je třeba buď doplnit stěnu, aby nebyly žádné mezery, nebo můžete dát libovolnou vysokou skříň. Rozhodla jsem se použít kuchyňské nástěnné skříňky, na přání mohou být velmi vysoké 🙂 Podívejte se pozorně na panel se seznamem skříněk, klikněte na ikonu skříňky a poté klikněte na ozubené kolo pro přístup k různým velikostem skříněk.
Do hlavy jsme dali skříň zadek do lůžka, v případě potřeby použijte tlačítko alt.

Nyní vyplníme prostor nábytkem. Na schody si nyní můžete pokládat věci jako na polici.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»