News

Jak změnit vzhled psa v The Sims 4

Hledáte možnost mít ve hře domácí mazlíčky a užít si cheaty The Sims 4 Cats and Dogs? No, budeš potřebovat The Sims 4: Kočky a psi rozšiřující balíček. Také tento přídavek je jedním z nejoblíbenějších, takže není překvapením, že si ho zamilovaly tisíce fanoušků.

Sims 4 Cheaty pro kočky a psy

Navíc, abychom vám vše usnadnili, rozdělíme cheaty do několika kategorií. Existuje spousta cheatů, které usnadňují nebo zpříjemňují hru. Mějte je tedy na paměti nebo si je někam poznamenejte.

Povolte cheaty The Sims 4 pro kočky a psy

Nejdříve budete muset povolit cheaty v The Sims 4. Pokud je to pro vás nové:

Po otevření hry se ujistěte, že trefíte SHIFT + CTRL + C na klávesnici. Dále, jakmile se otevře cheat box, zadejte „testy jsou pravdivé“ v baru. Pro upřesnění, toto umožní všechny cheaty, které chcete použít.

Pokud používáte konzoli pro cheaty The Sims 4 Cats and Dogs, stačí začít hrát hru a podržte všechny čtyři spouštěče. Udělejte to současně a v horní části obrazovky se objeví textové pole. Zadejte «testy jsou pravdivé” v textovém poli pro povolení cheatů.

Veterinární klinika

Hledáte cheaty The Sims 4 pro kočky a psy pro veterinární kliniku? Nyní máte příležitost dozvědět se více!

bucks.unlock_perk AdditionalVet_1 true V případě potřeby tento cheat odemkne šanci najmout jednoho dalšího veterináře v okně Správa zaměstnanců.
Bucks.unlock_perk SupplyQuality true Tento cheat The Sims 4 Kočky a psi dává možnost nastavit kvalitu veterinárních potřeb. To znamená, že tak můžete veterinární potřeby zdražit nebo zlevnit.
bucks.unlock_perk vetperks_MoreCustomers true Chcete například zažít nával na klinice? No, tento cheat dočasně zvyšuje počet pacientů, kteří k vám přicházejí.
bucks.unlock_perk vetperks_LengthenImpatienceTimeout true Tento cheat pro domácí mazlíčky usnadňuje majitelům zvířat zapůsobit rychlou obsluhou. Tímto způsobem je například méně pravděpodobné, že se budete rozčilovat při pomalé obsluze.
bucks.unlock_perk AdditionalVet_2 true Tento kód odemkne možnost najmout jednoho dalšího zaměstnance v okně Správa zaměstnanců. Než však budete moci odemknout tuto výhodu, budete muset nejprve odemknout další veterinu #1.
bucks.unlock_perk vetperks_InspirationalSpeechSocial true Tento kód odemyká sociální interakci „Inspirativní řeč“. Toho lze využít k inspiraci a motivaci vašich zaměstnanců.
bucks.unlock_perk vetperks_LowerEmployeeTrainingCost pravda Tento cheat snižuje náklady na školení zaměstnanců. Skvělé, že?
Zajímavé:  Kde jsou oči v Sims 4.

schopnosti

Co takhle některé dovednosti související s cheaty pro kočky a psy různé dovednosti ve hře?

stats.set_skill_level Major_Vet 10 Maximalizujte veterinářskou dovednost
stats.set_skill_level skill_Dog 5 Max out Pet Training dovednost

přátelství

modifikace vztahu 100 LTR_SimToPet_Friendship_Main Přidá pozitivní přátelství Simíkovi a kočce nebo psovi
modifikace vztahu -100 LTR_SimToPet_Friendship_Main Snižuje úroveň přátelství Simíka a mazlíčka

Pokud hledáte další cheaty, nejen cheaty The Sims 4 Kočky a psi, podívejte se na to zde!

Cheaty mohou být skvělým způsobem, jak vytvořit hru jednodušší a příjemnější pro nás všechny, takže si je pamatujte nebo si je někam poznamenejte, než příště začnete hrát.

Vytvářejte jedinečné kočky a psy v editoru vytváření domácích mazlíčků

Vytvářejte jedinečné kočky a psy v editoru vytváření domácích mazlíčků

Ahoj, milovníci The Sims, koček a psů! Rozšiřující balíček The Sims 4 Cats & Dogs bude brzy k dispozici a my se nemůžeme dočkat, až vám konečně přineseme nové chlupaté kamarády. Na hře pracujeme mnoho, mnoho let, ale editor pro vytvoření mazlíčka je jedním z našich nejlepších vynálezů. Vážně, je prostě neuvěřitelný!

Editor create a pet vždy přinesl do předchozích verzí hry spoustu inovací, takže nás čekal nelehký úkol. V počátečních fázích jeho vzniku jsme si položili následující otázky:

• Dokážeme ji udělat tak výkonnou jako The Sims 3, ale přístupnější?
• Jak nakreslit kožešinu, aby odpovídala stylu The Sims 4?
• Kolik plemen vytvořit? V The Sims 3 jich bylo tolik!
• Uděláme šplouch, když přidáme nový twist?

Editor The Sims 3 Create a Pet používal systém vrstev podobný profesionálnímu grafickému programu. Editor se ale těžko používal a mnoho hráčů to nedokázalo ocenit. Jaký má smysl mít skvělou příležitost, když ji stejně nikdo nevyužije?

Zajímavé:  Jak zavřít byt od všech Sims 4.

Tentokrát si tedy vezmeme vodítko z editoru Vytvořit Simíka z The Sims 4 Nyní můžete klikáním a tažením prodloužit uši vašeho mazlíčka, přiblížit oči nebo prodloužit obličej. Je to velká zábava a existuje tolik možností, jak si svého mazlíčka upravit, že vaši Simíci budou závidět. Nyní se nemusíte potýkat s těžkopádným systémem vrstev. Kreslete přímo na srst, vymažte nebo otočte skvrny a dokonce bez velkého úsilí upravte průhlednost. Stejně jako dříve můžete vytvořit kaliko kočky nebo sibiřské husky s komplexními barvami.

Kromě toho jsme přidali několik funkcí, které vám výrazně usnadní život. Nyní můžete například používat šablony! Aplikace se objeví na vašem mazlíčkovi. Jediné, co musíte udělat, je vybrat barvu a překreslit některé segmenty kliknutím na ně. Vytvoření jedinečného mazlíčka nebylo nikdy tak snadné a zábavné!

Trvalo nám několik měsíců, než jsme vyvinuli zvířecí chlupy, které by odpovídaly stylu The Sims 4. Chtěli jsme, aby kočky a psi v The Sims 4 vypadali stejně jedinečně jako zvířata ve skutečném životě, ale zároveň měli jejich srst stejný objem jako vlasy postav ve hře. K tomu jsme zavedli možnost přidávat mazlíčkům různé detaily. Malé chomáče, vousy a chomáče pomohly vytvořit dynamické a zajímavé styly kabátů. To je zvláště patrné u zlatých retrívrů a pudlů.

Strávili jsme měsíce studiem různých tvarů hlavy, uší, tvarů ocasů a barev srsti, abychom vytvořili co nejvíce jedinečných koček a psů. Díky tomu si nyní pamatuji jména všech psích plemen ve hře. Udělej test!

pes v Sims 4 Kočky a psi

pes v Sims 4 Kočky a psi

Každý mazlíček má jedinečný vzhled, takže nyní máme funkci vyhledávání, která vám pomůže najít zvíře, které hledáte. Možná najdete zvláštního bezsrstého Sphynxe nebo chlupatou perskou kočku. Váš domov bezesporu ozdobí luxusní erdelteriér, ale vybrat si můžete i pejska Corgi. Všichni mazlíčci vypadají zvláštně, ale jejich vzhled není zdaleka to nejdůležitější. V životním režimu si rychle uvědomíte, že osobnosti domácích mazlíčků nejsou o nic méně jedinečné.

Zajímavé:  Jak přestavět tajná místa v The Sims 4.

Nebo možná chcete smíšeného mazlíčka? Jsou tak cool! Můžete si vybrat dvě plemena a namíchat je tak, jak chcete. A pak samozřejmě můžete výsledného mazlíčka změnit.

Moje oblíbená plemena jsou labradorský retrívr a australský ovčák. Velmi se mi líbí nástroj na míchání plemen, protože mi umožňuje vytvořit psa s hladkou srstí labradora a zbarvením australského ovčáka. Nebo můžete použít náhodnou funkci a vytvořit černého labradora s různě barevnýma očima. Tento nástroj dokonale ukazuje vše, co jsme chtěli od editoru Vytvořit zvířátko v The Sims 4: více možností a rozkošných zvířat, ale méně starostí!

Ale také jsme chtěli vytvořit něco nového. Něco speciálního. Chtěli jsme hře dodat chuť. Co si myslíte o kostýmu žraloka? Pojďte, nebojte se jít hlouběji do vody! Dejte svému koťátku na hlavu kousek toastu, oblékněte svého mazlíčka do kostýmu taco nebo ho oblečte za dinosaura. Samozřejmě se můžete vždy omezit na obojek s náhubkem, ale proč, když si můžete na svého dobrmana nasadit načechraný klobouk? Takže si myslíme, že je to skvělý nápad!

Užijte si trochu zábavy s tímto nástrojem pro tvorbu domácích mazlíčků The Sims 4. Mohu upřímně říci, že je to ten nejoriginálnější nástroj, na kterém jsme kdy pracovali! Vyberte si z velkého množství plemen. Smíchejte je a vytvořte dokonalou kombinaci. Obarvěte srst vašich mazlíčků během několika sekund. A oblékněte je do bláznivých kostýmů! S rozšířením, které přijde v listopadu, jsme si jisti, že se vám zalíbí editor Vytvořte zvířátko v The Sims 4. Nyní si můžete začít představovat kočku nebo psa svých snů!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»