News

Jak změnit vlastnosti bytu v The Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

The Sims 4 nyní zavádí úpravy stěn bytu

The Sims 4 nyní zavádí úpravy stěn bytu

Prosincová aktualizace přidala do The Sims 4 nezdokumentovanou funkci. Po vydání patche hráči zjistili, že mohou upravovat stěny a okna nejen v domech, ale i v bytech.

Změna byla zřejmě připravena na vydání doplňku „For Rent“, který umožňuje hráči vystupovat jako pronajímatel. Úprava ale funguje také s byty přidanými do The Sims 4 spolu s dalšími doplňky.

Nyní mohou hráči například přidat okna na stěny bytu (pokud je to žádoucí, mohou jej vytvořit celý s okny) nebo změnit výzdobu vnější části stěn. Vytvoření otvoru ve zdi nebo odstranění části zdi budovy nebude fungovat.

Někteří fanoušci přiznávají, že se jedná o chybu, nikoli funkci. Hráči se domnívají, že je to naznačeno schopností přidávat dekorativní předměty, jako jsou zrcadla, na vnější stěny bytů.

Vývojáři The Sims 4 zatím neodpověděli na otázky hráčů ohledně správného fungování aktualizovaného editoru interiéru.

Zajímavé:  Kde je složka The Sims 4 yf dbyljec 10 mods.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»