News

Jak změnit vlastní obsah v Sims 4

Průvodce Sims 4 CC: Jak přidat vlastní obsah do Sims 4

Sims 4 CC

Série Sims byla navržena tak, aby byla různorodá, s množstvím herních možností, jednou z možností je stahování vlastního obsahu (CC). CC je stejně staré jako samotná série a zahrnuje vše od přebarvení oblečení až po plnohodnotný obsah měnící hru, který vám umožní mikrospravovat celý svět.

Jsem velkým fanouškem CC. Bez toho už opravdu nemůžu hrát. Pro mě to zlepšuje hru a dělá věci lepšími. Všechny nepříjemné věci, které se vám na hře nelíbí, jsou s největší pravděpodobností upraveny tak, aby je vylepšily. Máte pocit, že na výběr není dost vlastností? Přidej víc! Nesnášíte mozaiku, když se vaši Simíci sprchují? Zbav se toho! Už vás nebaví, že se váš Simík pohybuje ve hře Create a Sim? I na to existuje mod! Vážně, mod existuje téměř na všechno a pro mě je díky nim hra ještě hratelnější. Teď jsem CC dlouho nepoužíval – ne proto, že bych byl purista, který si myslel, že to pokazí herní zážitek, ale protože jsem nevěděl, jak si ho stáhnout.

(Navíc můj táta mi to nedovolil. #nejmladší dítě #Táta se bojí internetu #Simmingsince2000)

Pokud s CC teprve začínáte a nikdy jste si jej nezkoušeli stáhnout, nebojte se. Je to vlastně opravdu snadné a opravdu návykové, jakmile víte jak.

Jak přidat vlastní obsah

V první řadě se ujistěte, že máte ve hře povolené mody. To je docela snadné: když spustíte hru, klikněte na nabídku možností (pravý horní roh) a klikněte na „Možnosti hry“. Vyberte poslední možnost „Jiné“ a ujistěte se, že jsou zaškrtnuta políčka „Povolen vlastní obsah a modifikace“ a „Povoleny modifikace skriptů“. Použijte změny, uložte a ukončete hru.

Zajímavé:  Jak rychle vyrůst v The Sims 4.

Jakmile najdete požadovaný CC, stáhněte si jej a přejděte do složky se staženými soubory. Rozbalte soubor a rozbalí váš CC. Extrahovaný soubor by měl být soubor .package, ale pokud je ve formátu RAR, spusťte jej pomocí extraktoru RAR.

Dále přejděte do souboru mods. Pokud používáte PC, vaše přípona souboru by měla vypadat asi jako moje: DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods.

Vytvořte složku pro nově stažený obsah.

**PSA: To je kritické. Udržujte svůj CC velmi uspořádaný a uklizený – pokud tak neučiníte, může jít do pekla až příliš snadno a vy nebudete mít ponětí, co je ve vaší složce. To je špatné, pokud jste si stáhli poškozený CC! Pokud nemáte ponětí, co zlomilo vaši hru, a vaše konvence pojmenovávání nejsou uspořádané – máte problém.**

Přejděte zpět do složky se staženými soubory (obvykle otevřu 2 okna průzkumníku souborů najednou, abych mohl snadno listovat tam a zpět). Zvýrazněte obsah extrahované složky a stisknutím klávesy Ctrl C zkopírujte vše a poté stisknutím klávesy Ctrl V přetáhněte obsah do nově vytvořené složky.

A je to! Spusťte hru a vyzkoušejte svůj nový CC!

Je vlastní obsah zdarma?

Vlastní obsah by měl být vždy zdarma. Pokud budete vyzváni k zaplacení CC, prosím, jděte jinam. Je rozdíl mezi modderem, který nabízí bezplatný obsah, ale má volitelné tlačítko „Donate“ – a tím, kdo svůj obsah neustále schovává za paywall.

Zákonnost a etika z toho dělá v komunitě Simmingů aktuální problém. Dokonce byla zřízena webová stránka, která zdarma poskytuje zpoplatněné CC. Nebudu to dále rozebírat, ale moje první věta zní: vlastní obsah by měl být vždy zdarma.

Nejlepší stránky ke stažení vlastního obsahu

Zajímavé:  Kde najít složku electronik v The Sims 4.

Stejně jako u všeho, co stahujete do počítače, buďte při stahování vlastního obsahu opatrní. Tato stránka na webu Answers.ea poskytuje mnoho dobrých informací o tom, jak bezpečně používat mody a CC.

Jak již bylo řečeno, zde jsou moje oblíbená místa ke stažení CC pro The Sims 4:

AroundtheSims. Když jsem byl nedospělý a žárlivě jsem prohlížel obsah TS1 (který jsem ještě nesměl stahovat). Pamatuji si, že už tehdy jsem chodil na Around the Sims pro kvalitní CC a to bylo skoro před 20 lety! ATS měl vždy opravdu dobré věci a mnoho z nich je tématických, takže když hledáte, zjistíte, že toužíte po věcech, o kterých jste ani netušili, že je potřebujete!

Modthesims. Toto je vyzkoušená a pravdivá stránka, kterou používám od The Sims 2. Má kvalitní modifikace, díky nimž je hra zábavnější, a je to celý bezplatný obsah, který má aktivní fórum pro případ, že byste měli dotaz ohledně konkrétního CC.

MCCC. Toto je nejdůležitější mod, jaký jsem si kdy pro The Sims 4 stáhl. Poskytuje vám úplnou kontrolu nad téměř každým aspektem hry. Můžete měnit světový čas, upravovat nálady svých Simíků, vylepšovat nastavení populace a mnoho dalších možností, což je ohromující. MCCC má také starší sestru pro lidi starší 18 let, ale nebudu to sem spojovat. Pokud jste tak zvědaví, vyhledejte Google „Wicked rozmary“. (POUZE 18+!)

Lana CC Finds. Tu vám doporučuji používat opatrně, protože je to víceméně databáze všech věcí CC. Má obsah všeho druhu, z nichž některé mohou být skryty za paywallem. Ale na druhou stranu, hodně z toho není, takže je to tak trochu hra v kostkách. Mohu vám říci tolik, že odmítám stahovat něco, za co musím platit. Našel jsem a stáhl si spoustu kvalitního obsahu prostřednictvím Lana’s.

Zajímavé:  Jak začít pracovat se smrtí v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»