News

Jak změnit účes v Sims 4

Jak vytvořit postavu od začátku v editoru. Změňte své vlasy, oblečení a vzhled

Sim. Foto: The

В «The Sims 4» Hra začíná tradičně tím, že hráč vytvoří svou hlavní postavu nebo několik. V editoru postav si můžete vytvořit jedinečnou osobnost. Každý Simík má nejen individuální vzhled, ale také soubor vlastností.

Je důležité pojmenovat svého Simíka. Musíte si vybrat jméno a příjmení. na kartě v horní části obrazovky na levé straně. Pokud kliknete na ikonu Diamond, můžete si přizpůsobit svou identitu.

Osobnost v Sims. Foto: The Sims 4

Osobnost v Sims. Foto: The Sims 4

Zpočátku je důležité vybrat pohlaví postavy: žena nebo muž. Pokud kliknete na tři tečky pod gametami, můžete použít nastavení pohlaví. Je zde záložka „sexuální orientace“. V charakteristikách pohlaví si můžete vybrat typ těla (muž nebo žena), preferované oblečení (muž nebo žena), schopnost mít děti (Sim může otěhotnět, může oplodnit ostatní Simíky, ani jeden z nich není v hra), produkce mléka pro Simíky (ano nebo ne), psaní ve stoje (ano nebo ne). Věk svého Simíka můžete přizpůsobit. Ve hře jsou pouze kojenci až starší Simíci. Můžete také změnit vlastnosti hlasu nebo chůze postavy. Vlevo bude také přizpůsobení pro vlastnosti a životní účel spolu s preferencemi hlavní postavy v The Sims 4.

Zajímavé:  Jak stáhnout The Sims 4 do notebooku.

Kliknutím na postavu můžete změnit vzhled Simíka. Pokud například vyberete tělo, můžete jej přizpůsobit. Musíte začít s tónem pleti. Hráči si mohou vybrat tučnost těla i ochlupení na kůži bez ohledu na pohlaví Simíka. The Sims 4 High School Expansion Pack představuje tělesné ochlupení, které lze ve hře upravit. V Life Mode mohou hráči zbavit Simíky vegetace, například ve sprše.

Vegetace na rukou. Foto: The Sims 4

Vegetace na rukou. Foto: The Sims 4

Simíci mohou své kůži dodat stylová tetování. Mezi rysy vzhledu však mohou patřit i jizvy na různých částech těla hlavní postavy v The Sims 4. Mezi rysy kůže budou také strie nebo skvrny a také mateřská znaménka. Na tělo svého Simíka můžete také přidat nějaké lékařské přístroje.

Je čas připravit oblečení pro postavu. Můžete si například vybrat již stylizované obrázky. Jedná se o konfekční outfity, které si vyberete pro každou příležitost.

Skříň. Foto: The Sims 4

Skříň. Foto: The Sims 4

Kromě oblečení můžete pro svého Simíka vybrat i doplňky. Jedná se o umělé nehty, ponožky, rukavice a náramky a další. Boty si můžete vybrat podle ročních období ve hře.

Můžete kliknout na hlavu a přizpůsobit obličej a účes.

Žena. Foto: The Sims 4

Žena. Foto: The Sims 4

Simík si vybere klobouk, brýle, náušnice, náhrdelníky a naslouchátka. Dívka může přidat kosmetiku.

The Sims 4 vydává aktualizaci Sims Delivery Express, která představí nový bezplatný účes pro Simíky v CAS

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»