News

Jak změnit počet dětí v The Sims 4

Otázka o Sims 4 Existuje cheat kód pro více postav ve hře, abyste jich mohli porodit více?

Takže po něčím katalogu letos můžete mít neomezený počet postav ve vaší rodině.

Chcete-li porodit více než 8 postav, musíte si stáhnout MCCC, koupit počítač, přejít do „MC command center“ Nastavení MCCC, Nastavení hry, maximální velikost rodiny, napsat libovolný počet (doporučuji od 8 do 25)

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Jak odstranit omezení počtu postav v The Sims 4

Pokud chcete rozšířit své rodina a přidat k tomu další znaky, než je zahrnuto ve standardním nastavení игры, žepro začátky, musíte otevřít nastavení modulu MS Command Center mod. Chcete-li to provést, klepněte na libovolný počítač na místě a vyberte «MC Command Center».

pak, přejděte do sekce nastavení „MCCC Settings > Game Settings > Maximum Size rodiny» a nastavte maximální počet Simíků/mazlíčků na vašem pozemku (maximálně — 25). Uložit změny a užijte si více postav ve své hře.

  1. Kroky ke zvýšení počtu postav v Sims 4
  2. Jak vytvořit rodinu větší než 8 lidí
  3. Kolik postav může být v The Sims 4?
  4. Kolik postav můžete vytvořit v The Sims 4?
  5. Kolik postav může být v The Sims Freeplay?
  6. Užitečné tipy a závěry
Zajímavé:  Jak přilákat teenagery na stránky Sims 4.

The Sims 4, stejně jako každá jiná hra, má různá omezení. Jedním z nich je omezení počtu znaků, které lze na webu vytvořit a uložit. Odstranění tohoto omezení je však poměrně jednoduché. Chcete-li to provést, klikněte na libovolný počítač na webu a v seznamu vyberte „MC Command Center“. Poté vyberte „Nastavení MCCC > Nastavení hry > Maximální velikost rodiny“. Nyní můžete snadno nastavit limit pro maximální počet Simíků a mazlíčků na pozemku (maximálně 25). Nezapomínejte, že čím více postav vytvoříte, tím obtížnější bude jejich ovládání a sledování každé z nich. Pokud však chcete na svém webu vytvořit velkou a přátelskou rodinu, pak vám toto nastavení pomůže zvýšit jejich počet.

Jak zvýšit počet postav v Sims 4

Chcete-li rozšířit počet postav v rodině, budete potřebovat speciální mod — MS Command Center. Stáhněte a rozbalte archiv s modulem do složky Moje dokumenty/Elektronická umění/The Sims 4/Mods. Je důležité si uvědomit, že pro správnou funkci modu jsou potřeba dva soubory: mc_cmd_center a mc_settings.

Po instalaci modu se ve hře objeví nová nabídka „MC Command Center“, kde můžete nakonfigurovat několik parametrů, včetně maximálního počtu postav v rodině.

Jak zakázat cenzuru v Sims 4

Pokud se vám nelíbí přednastavená cenzura v The Sims 4, můžete ji snadno zakázat. Chcete-li to provést, přejděte do nabídky nastavení hry a vyberte „Jiné“. Zaškrtněte políčko vedle „Uživatelský obsah a modifikace“ a restartujte The Sims 4.

Nyní si můžete ve hře užívat svobodu slova a jednání bez omezení.

Jak zvýšit počet dětí v Sims 4

Pokud chcete zvýšit pravděpodobnost početí dvojčat nebo trojčat v The Sims 4, budete potřebovat speciální charakterovou vlastnost – „Mít mnoho dětí“. Chcete-li si ji koupit, musíte nasbírat 3000 bodů spokojenosti a zakoupit vlastnost v obchodě s odměnami.

Zajímavé:  Jak kreslit obrázky v The Sims 4.

Body můžete sbírat uspokojováním svých rozmarů. Čím častěji a úspěšněji váš Sim plní rozmary, tím rychleji si můžete koupit požadovanou vlastnost.

Jak přidat osobu do rodiny v Sims 4

Pokud chcete do své rodiny v The Sims 4 přidat nové postavy, existuje několik způsobů. Můžete například použít životní režim:

  1. Klikněte na tlačítko «Galerie» v pravém horním rohu.
  2. Najděte svou postavu nebo rodinu na kartách Galerie nebo Moje knihovna.
  3. Kliknutím na „Přidat rodinu“ okamžitě přidáte postavy do své rodiny.

Svou postavu si také můžete vytvořit sami a přidat ji do rodiny prostřednictvím nabídky „Vytvořit postavu“ — výběrem možnosti „Přidat do rodiny“.

Užitečné tipy a závěry

  • Mody pomáhají rozšířit funkčnost игры a přidat nové možnosti, jako je zvýšení počtu znaků.
  • Charakterový rys „Mít mnoho dětí“ vám umožňuje zvýšit pravděpodobnost početí dvojčata a trojčata ve hře Sims 4.
  • Vypnutí cenzury ve hře může vést k realističtějšímu zážitku hra, ale nezapomeňte na věková omezení.
  • Prostřednictvím režimu můžete do své rodiny přidat nové postavy život nebo si sami vytvořte nové postavy.
  • Nezapomeňte si svůj postup uložit ve hřeabyste nepřišli o všechny své úspěchy a postavy.

Takže, způsob, rozšíření množství znaky, čímž se zvyšuje pravděpodobnost početí vícečetných porodů těhotenství a přidávání nových postav do vaší rodiny – to vše je k dispozici ve hře Sims 4.C s pomocí speciálních mody a funkcí игры, můžete zlepšit svůj hratelnost a užijte si hru s ještě větším pohodlím. Důležité zapamatovat siCo je to hra The Sims? 4 volala vytvořit pozitivní zážitek pro hráče, tak toho nezneužívejte rysy, což může negativně ovlivnit vnímání hry.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»