News

Jak změnit dům někoho jiného v The Sims 4

Pro vytvoření vlastních provozoven v The Sims 4 je nutná změna typu parcel. Foto: The Sims 4

Hráči mohou hodně změnit kategorii. Například je nutné vybudovat oblast nikoli obytnými budovami, ale veřejnými místy: bary, karaoke, kavárnami a restauracemi.

V základní hře je k dispozici 13 různých typů šarží a mnoho dalších po stažení DLC ​​a také obsahových balíčků. Obytné pozemky lze přeměnit na hřiště a další provozovny.

Jaké jsou typy stránek?

Typy grafů jsou kategorie, které určují jejich účel. Jakmile hráč definuje kategorii, určí se typ aktivit a interakcí, které se tam mohou vyskytnout. To také ovlivní typy Simíků, kteří budou v The Sims 4 hodně navštěvovat nebo v nich žít. Každá lokalita má jiné požadavky na položky pro položky režimu sestavení. Pokud hráč obdržel rozšíření „Get Started“, může si již vytvořit svůj vlastní malý podnik ve formě maloobchodu pro Simíka. Simík však na takovém pozemku žít nesmí. Existuje také řešení — jednoduše umístěte požadovanou budovu na místo a zamkněte dveře pro NPC. Ale spiknutí se nestane plnohodnotným domovem; bude definováno jako Simova záležitost. Losy mají ve hře určité vlastnosti. Každému hráči můžete přidat tři vlastnosti. Například funkce Party Venue vytváří tu nejlepší atmosféru pro pořádání úspěšných večírků se zlatými hvězdami. Výběrem možnosti „Žít bez pohodlí“ omezíte elektřinu a tekoucí vodu na pozemek, čímž omezíte přístup Simíků k určitým předmětům a internetu.

Jak změnit typ webu?

Obytné prostory se přeměňují na občanskou vybavenost. Foto: The Sims 4

Obytné prostory se přeměňují na občanskou vybavenost. Foto: The Sims 4

Typy pozemků lze použít během počáteční výstavby na prázdném místě nebo již překonfigurovat v režimu výstavby. Změny nejsou možné, pokud tam žije hratelná rodina. Nejprve je potřeba Simíky přemístit a teprve poté změnit typ. Chcete-li změnit typ pozemku, otevřete požadovaný pozemek na mapě světa a přejděte do režimu výstavby. Poté klikněte na tlačítko informací o poloze v levém horním rohu obrazovky, které je označeno bílou budovou s malým i. Otevře se informační panel o pozemku s následujícími informacemi: typ, cena, rozměry a další.

Zajímavé:  Jak najít domácí úkol v The Sims 4.

Obytný pozemek. Foto: The Sims 4

Obytný pozemek. Foto: The Sims 4

Uvnitř bytového domu můžete změnit typ pozemku na Malý bytový dům a Strašidelný bytový dům. Obě charakteristiky dávají své výsledky. Pokud si například vyberete malý obytný dům, budete muset bydlet kompaktně. A druhý typ zápletky přinese rizika a vyšší odměny. Hráč však bude muset čelit takovým projevům, jako jsou podivné věci.

Všechny typy pozemků

  • City Living: umělecké centrum, karaoke bar.
  • Ostrovní život: pláž.
  • Get Together: kavárna.
  • Eco Lifestyle: veřejný prostor.
  • Snowy Escape: Onsen Bathhouse.
  • Společný růst:
  • Dine Out: restaurace.
  • Do práce: Maloobchod.
  • Lázeňský den: LÁZNĚ.
  • Středoškolské roky: Spořivost a Bubble Tea Store.
  • Discover University: University Housing, UBrite Commons, Foxbury Commons.
  • Kočky a psi: veterinární klinika.

The Sims 4 má také mnoho speciálních oblastí a skrytých světů, které hráči nezmění. Jedná se například o byt, nemocnici, penthouse a další.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»