News

Jak změnit den v týdnu v The Sims 4

Staňte se pánem času s těmito jednoduchými Sims 4 Time Cheaty a hacky

Přáli jste si někdy ve hře Sims 4 jen tak přeskočit nudné části dne? No, s časovými cheaty je to víc než možné! Čtěte dále a zjistěte, co tyto užitečné cheaty dokážou a jak je používat ve vaší hře!

časový podvod

Jak dlouho to v Sims funguje?

Pokud už víte, jak Sims 4 funguje, pravděpodobně jste si všimli, že kromě tlačítka pauzy jsou ve hře tři časové rychlosti: normální, rychlé a ultrarychlé. Můžete je použít téměř kdykoli a ovládat, jak rychle nebo pomalu plyne čas.

Pokud bychom dokázali převést minuty Sims na naše minuty, 1 minuta reálného času se rovná 1 sekundě hry Sims 4. Pokud tedy hrajete normální rychlostí, jeden den v Sims 4 potrvá 24 minuta může uplynout celý týden Sims 2.8 hodin vaší hry. Sezóny trvají 7 dní, což znamená, že jeden Sims obvykle trvá 4 roky 28 Sims dní.

Zajímavé:  Jak vložit obydlené město do The Sims 4.

A i když můžete volně hrát s tlačítky pro zrychlení času, není toho moc, co můžete udělat, abyste hru zpomalili, prodloužili dny, okamžitě přeskakovali časy dne nebo hru ještě více zrychlili. Tady mohou přijít na pomoc časové cheaty a mody! Pojďme se podívat, jak vám mohou pomoci a jak je aktivovat.

Sims 4 Time Cheat: Snadný způsob, jak ovládat čas ve své hře

Díky těmto třem časovým rychlostem máme plnou kontrolu nad tím, jak rychle chceme, aby čas ve hře Sims 4 ubíhal. Koneckonců, bylo by skutečnou ztrátou času sledovat, jak Sim z domácnosti jednoho Simíka spí nebo čte knihu. ?

Všichni se však můžeme shodnout na tom, že by bylo ještě lepší, kdybychom mohli jednoduše přesně měnit hodiny na našich hodinách Sims 4 nebo hrát v pomalém režimu. I když neexistuje způsob, jak toho ve hře organicky dosáhnout, existuje kruhový objezd, jak se stát pánem času a ovládat hodiny v naší oblíbené hře – pomocí časových cheatů a modů. Pojďme se podívat, jak se můžete stát časově nejefektivnějším Simmerem všech dob. Nejprve ale povolme cheaty.

agecheatsimsnsnootysims 1

Jak povolit cheaty v Sims 4?

Abychom mohli využívat výhod používání cheatů v Sims 4, musíme je nejprve povolit v naší hře. Cheaty lze aktivovat pouze tehdy, když jste ve hře a hrajete domácnost. Jakmile začnete hrát, stiskněte CTRL + SHIFT + C současně a tím se otevře cheat bar v levém horním rohu obrazovky. Typ testingcheats true (nebo, testingcheats on) a stiskněte vstoupit. Budete o tom informováni cheaty jsou úspěšně povoleny, což znamená, že nyní můžete začít používat všechny cheaty Sims 4, včetně časového cheatu!

Chcete-li otevřít cheat bar na Macu, stiskněte COMMAND+SHIFT+Ca pokud hrajete na PlayStation nebo Xbox, tak pouze současně narazit na všechny nárazníky a cheat bar okamžitě vyskočí.

Zajímavé:  Jak otevřít řádek pro kód v The Sims 4.

Nyní se podívejme, jak funguje časový cheat a jak jej aktivovat!

Jak zpomalit čas pomocí cheatů?

Pokud byste chtěli zpomalit čas pomocí časových cheatů, cheat, který budete chtít vyzkoušet, je hodiny. _set_miliseconds_per_sim_second XX. XX znamená číselnou hodnotu, která vám umožňuje určit, jak pomalu chcete, aby vaše hra postupovala.

Zkuste to s menšími hodnotami, od 30 do 50, a sledujte hodiny, abyste viděli, jak vám kód funguje. Někteří nadšenci doporučují používat hodiny. _set_milliseconds_per_sim_second 1000 cheat, aby se den Simíka vyrovnal v reálném čase, ale toto je riskantní krok, protože může způsobit zhroucení vaší hry nebo způsobit problémy s hraním.

Jak pomocí časového cheatu v Sims 4 přeskočit hodiny?

K dispozici je také časový cheat navržený tak, aby vám pomohl přeskočit hodiny. Toto nemá vliv na rychlost času a nezrychlí vaši hru tak, jak se to obvykle dělá s použitím rychlosti I, II nebo III. Instad vám pomůže rychle přejít z jedné denní doby do druhé, stačí zadat přesnou hodinu a minutu, na kterou chcete cestovat časem. Zde je to, co musíte udělat, aby vám to fungovalo:

  • Otevřete cheat bar, jak je popsáno výše
  • Styl clock.advance_game_time X v cheat baru. »X» v cheatu znamená hodiny a minuty a je třeba je nahradit přesným časem. Pokud například chcete přeskočit z 6:11 na XNUMX:XNUMX, stačí napsat clock.advance_game_time 5 00. Udeřil vstoupit potvrďte a hodiny ve vaší hře by nyní měly ukazovat 11:XNUMX. Tento časový cheat by měl změnit to, co ukazují vaše hodiny.

Dokážete se vrátit v čase nebo přeskočit celé dny?

Pokud se chcete vrátit v čase, stačí napsat clock.advance_game_time -X. Stejně jako u cestování do budoucnosti nahraďte -X v časovém cheatu zápornou číselnou hodnotou představující hodiny a minuty. Pokud tedy chcete cestovat 4 a 50 zpět do minulosti, stačí napsat clock.advance_game_time -4 50 a čas by se měl okamžitě změnit, stejně jako potřeby a nálada vašeho Simíka.

Zajímavé:  Jak změnit vývojové okno v bytě Sims 4.

Můžete jej také použít k přeskočení celých dnů. Pokud například chcete přeskočit 4 dny, můžete tak učinit zadáním clock.advance_game_time 96a hra vás okamžitě zavede do budoucnosti. Pomocí této metody můžete přeskočit celé dny v týdnu.

Jak ovlivní časové cheaty hratelnost?

Časové cheaty, zejména ty, které přeskakují hodiny, jsou v komunitě Sims 4 kontroverzním tématem, a i když někteří hlásí, že způsobují problémy, mnoho dalších simmerů je neumí vůbec používat. Jsou také někteří, kteří nahlásí takové cheaty, ale mohou Simíka zmrazit nebo způsobit zmatek v jejich hře.

Časový cheat nejenom resetuje vaše hodiny. Simmers oznámili, že reset ovlivní nejen vašeho Simíka a jeho potřeby, ale také všechny ostatní ve hře. Jejich pracovní doba také zůstane stejná, takže riskují, že vynechají práci nebo školu. Život ve hře bude pokračovat jako obyčejný a autonomní události se budou dít v časovém rámci, který jste přeskočili pomocí časového cheatu. Pokud máte starší nebo staré mazlíčky, mohou zemřít a mohou nastat nepředvídané události, které ovlivní vaši budoucí hru. To může dokonce způsobit problémy s pozdějším načítáním hry.

Nejlepší, co můžete udělat, je vyzkoušet je a použít malé číselné hodnoty, abyste viděli, jak a zda fungují. Pokud ne, připravili jsme některé důvěryhodné alternativy řízení času – mody.

Cheaty nefungují? Podívejte se na možné důvody zde.

jak vrátit čas na vašich Simících bez dramatických změn ve hře?

Pokud je vaším jediným cílem při používání časového cheatu stárnout nebo zvrátit stárnutí vašich Simíků, existuje jiný, mnohem lepší způsob, jak toho dosáhnout. Jednoduše zadejte cas.fulleditmode v cheat baru a stiskněte Enter. Poté stiskněte SHIFT+klikněte na svého Simíkazvolte Upravit v CASa změňte věk Simíka na věkovém panelu v CAS. Pomocí této metody je můžete vyrobit tak mladé nebo staré, jak chcete. Nezpůsobí to nechtěné události a vaše hra zůstane téměř nedotčena. Jediné, co se změní, je věk vašeho Simíka. Tento cheat funguje pokaždé.

Zajímavé:  Jak vyrobit dort pro svatbu Sims 4.

Změňte čas s těmito šikovnými mody!

Pokud nechcete používat časové cheaty a riskovat, že vám hru zkazí nepředvídatelné události, nebo chcete získat větší kontrolu nad tím, jak rychle či pomalu plyne čas, můžete vyzkoušet časové mody. Ve skutečnosti existuje několik modů, které vyladí čas nebo vám pomohou jej lépe ovládat. Tady nějaké jsou:

MCCC od Deaderpoola

obraz

Toto je pravděpodobně nejdůvěryhodnější způsob, jak manipulovat s časem v Sims 4. Pokud máte pocit, že čas v Sims 4 letí příliš rychle a přejete si, aby den trval déle, můžete jej prodloužit pomocí MCCC mod. Zpomalí čas za hranicemi hry, takže si můžete každý den naplno užívat hraní svých oblíbených domácností.

Možnost časového cheatu najdete níže Změňte světový čas v cheatech MCCC, kde můžete změnit dny nebo hodiny zadáním číselných hodnot. Chcete-li například přeskočit z 1:6 na 5:0, stačí zadat 6 do lišty Posun hodin a potvrdit tlačítkem OK. Nebo chcete-li změnit dny, stačí zadat libovolné číslo od XNUMX do XNUMX a okamžitě budete cestovat časem.

Jedná se o rozsáhlý mod, takže získáte mnohem více než jen kontrolu času. Chcete-li si jej stáhnout, přejděte sem! Více o tom, jak to funguje, se dozvíte zde.

DALŠÍ UŽITEČNÉ ČASOVÉ MODY

  • SuperSpeed ​​​​Mod od SrslySims – Na rozdíl od svého staršího bratra, The Sims 3, Sims 4 nemá čtvrtou herní rychlost. Tento mod ještě více zefektivní nejvyšší rychlost ve hře, protože upravuje ultra rychlost ve hře. Umožňuje vám jej používat jako obvykle, nebo, pokud dvakrát kliknete na ikonu 3. rychlosti, ještě více urychlit plynutí času. Stáhnout si ho můžete zde.
  • Ovládací menu Mod od ColonolNutty – Kromě jiného, ​​jako je nastavení pečovatelů nebo přátelství pro vaše Simíky, vám tento mod také umožňuje ovládat čas a měnit rychlost času, takže můžete mít svou hru zpomalenou nebo superrychlou. Chcete-li to získat, přejděte sem!
Zajímavé:  Jak si vzít Simíky stejného pohlaví v The Sims 4.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Takže takhle cestujete časem pomocí cheatů a modů. Používejte je s rozmyslem nebo buďte hektičtí, jak chcete, protože cestování v čase může mít určité důsledky. Nejlepší způsob, jak z nich těžit, je držet se měnících se malých časových rámců, abyste se v budoucnu vyhnuli nepříjemným překvapením. Vyzkoušejte to sami a uvidíte, zda to funguje, a šťastné simming!

související obsah

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»