News

Jak zlepšit herecké schopnosti v Sims 4

Navíc The Sims 4 Cesta ke slávě naše postavy dostaly skvělou příležitost projít Kariéra herce a stát se filmovými legendami. Aby jim přídavek pomohl na cestě ke světovému uznání, přidal i speciální dovednost – herectví. Herecké schopnosti určují, k jakým konkurzům bude mít váš herecký Simík přístup. Čím vyšší dovednost, tím zajímavější projekty mu herecké agentury nabídnou a tím větší je pravděpodobnost, že úspěšně projde konkurzem a získá zajímavou roli. Teenageři navštěvující Činoherní klub by měli rozvíjet i herecké schopnosti.

Mimochodem, herecké umění bude zajímat nejen začínající herce, ale také běžné Simíky, protože přidává několik zajímavých funkcí k možnostem běžné konverzace a také vám umožní vydělat trochu peněz navíc, zvýšit svou úroveň slávy a jen trochu pobavit svého demiurga.

Jak rozvíjet své herecké umění

Dovednost se můžete naučit od dospívání z knih nebo praxí. Třídílné učebnice se jako vždy kupují přes knihovnu nebo počítač:

  • Herecké schopnosti. Svazek 1. Charakteristický hrdinové — 150 §
  • Herecké schopnosti. Svazek 2. Hlas – 150 §
  • Herecké schopnosti. Svazek 3. Drama — 150 §

Zrcátko a mikrofon pro praktický nácvik naleznete v režimu nákupu. Vyberte si to, co se vám nejvíce líbí, ale podle našeho názoru je učení dovednosti v praxi vždy mnohem zajímavější, nemluvě o tom, že tato metoda je rychlejší a efektivnější než jednoduché nacpávání a také vám dává úplné pochopení jejích schopností. . Mimochodem, ideální nálada pro učení a procvičování je sebevědomí. Sebevědomá nálada dodá scéně, kterou hrajete, na důvěryhodnosti, i když je romantická. Navíc, když si během natáčení vyberete riskantní možnosti, je pravděpodobnější, že je zahrajete dobře, když budete v sebevědomém rozpoložení.

Zajímavé:  Jak najít poklad v The Sims 4 Cave.

Jakmile získáte první úroveň dovedností, můžete trénovat hraní na přátele a známé a také hrát scény před publikem. Takové výkony za tipy vám samozřejmě nepomohou vydělat jmění, ale jako zábava a trocha peněz navíc – proč ne? A samozřejmě, když dosáhnete vrcholu svých dovedností, můžete naučit herecké dovednosti další postavy.

Simíci, kteří zvládli herectví, mohou ovlivnit některé emocionální situace, ve kterých se nacházejí. Setkali jste se někdy s takovým moodletem při rozhovorech?

Nyní máte možnost „Vyhnout se nudné konverzaci“ — nuda moodlet rychle odstraní nudu pro obě postavy.

Stejně tak se můžete zbavit trapné náladovky a zahladit následky neúspěšných výroků. Požadovaná možnost se objeví v přátelských interakcích, když kliknete na jinou postavu.

Úrovně hereckých dovedností

Úroveň 1 Díky nové herecké dovednosti se váš Simík může naučit vžít se do postavy pomocí zrcadla nebo mikrofonu.
Úroveň 2 Postava má dostatek dovedností, aby se naučila, jak se dostat do charakteru s jinou postavou. Na požádání umí i plakat.
Úroveň 3 Postava nyní ví, jak provést romantickou scénu s jinou postavou. Můžete si přivydělat hraním o tipy. Postava může také použít tuto dovednost, aby se vyhnula nepříjemnému rozhovoru.
Úroveň 4 Postava získá přístup k zrcadlu „Herečka“ a nyní bude moci vylepšovat své herecké schopnosti mnohem rychleji.
Úroveň 5 Postava nyní může hrát scény z muzikálů.
Úroveň 6 Postava nyní může hrát akční scény. Může také předstírat, že se nenudí, aby se sám vyhnul nudě, nebo se vyhnout nudnému rozhovoru, aby pomohl všem vyhnout se nudě.
Úroveň 7 Postava nyní může hrát scény z hororových filmů. Dokáže se také vyhnout konverzaci po jakékoli chybě.
Úroveň 8 Postava nyní může předvádět sci-fi scény a představení bude jistě mimo tento svět. Získá také přístup ke stojanu s „#elementárním“ mikrofonem, který mu pomáhá lépe než jiné mikrofony zvládnout herecké dovednosti.
Úroveň 9 Postava nyní může provádět komediální scény. Pokud vtipy nefungují, může předstírat, že se nestydí, a vyhnout se tomu, aby se necítil trapně.
Úroveň 10 Postava ovládá herecké umění na výbornou. Nyní může provádět dramatické scény. Postava také získá přístup ke zlaté bundě a kalhotám a bude v nich moci zazářit.
Zajímavé:  Jak připojit doplněk k The Sims 4.

Bonusové předměty

Jak se vaše úroveň dovedností zvyšuje, budete mít v CAS k dispozici dva nové předměty a oblečení:

  • Zrcátko „Litsedey“ a mikrofonní stojan „#elementary“ vám umožní efektivněji rozvíjet vaše herecké dovednosti.
  • Šokující oblek s mnoha barvami vám umožní vyniknout z davu na jakékoli párty.

Veřejné vystoupení

Jak bylo uvedeno výše, své herecké schopnosti můžete využít k vystupování před publikem za tipy. Mimochodem, poprvé ve hře může váš Simík nejen vystupovat samostatně, ale také přilákat dalšího Simíka jako výkonného partnera. Například zahrát romantickou scénu (na vztahu mezi postavami nezáleží). Taková představení jsou dobrým způsobem, jak se pobavit a zlepšit své herecké schopnosti mezi konkurzy a natáčením. Výdělky budou záviset na tom, kolik postav sleduje váš výkon. A pokud je hodně diváků, můžete také mírně zvýšit úroveň slávy postavy. Pokud se celebrita vplíží do publika, je to velký problém. Veškerá pozornost se okamžitě přesune na ni a představení může být omezeno.

Jednotlivé scény

  • Scéna z muzikálu — postava zpívá a tančí. Po skončení scény obdrží náladu Veselá melodie.
  • Komediální scéna — postava ztvárňuje stand-up komika.
  • Dramatický monolog — Simík řekne něco velmi dramatického, doprovází monolog vhodnými gesty a nakonec padne na kolena.

Pár scén

  • Romantická scéna — Simíci si trochu promluví, partner ve scéně se postavě vrhne na krk (mimochodem, velmi roztomilá animace, i když tam mohou být vtipné momenty), scéna skončí vášnivým polibkem. Jak již bylo zmíněno, vztah mezi Simíky není důležitý – představení v partnerech nevyvolává romantické city, váš herec dostane romantickou náladičku „Smooth Performance“.
  • Akční scéna — Simíci prostě bojují a pak váš herec vytáhne rentgenovou kameru a zastřelí svého protivníka. Po představení dostane vzrušený moodlet «Stunning Performance».
  • Scéna z hororového filmu — Simíci si hezky povídají a flirtují a nejsou žádné známky potíží. Váš herec pak předstírá, že je upír a kousne oběti do krku. Po představení dostane vzrušený moodlet «Sinister Performance».
  • Sci-fi scéna — Sims talk, po kterém vaše postava zastřelí svého partnera rentgenovou pistolí. Za to obdrží nadšený moodlet „1,21 gifkawatt“.
  • Dramatická scéna — animace je podobná romantické scéně.
Zajímavé:  Jak uvařit mistrovské dílo v The Sims 4.

Jak vidíte, přestože je v nabídce pro spárování k dispozici pět různých scén, několik má téměř totožné animace. Není tedy velký rozdíl mezi akcí a sci-fi nebo mezi dramatem a romantikou. Až na to, že pořadí animací se může změnit.

A dalším zklamáním byla nedostatečná reakce veřejnosti na vystoupení – stáli, dívali se a odešli, zapomněli tleskat. Ale na druhou stranu herci neztrácejí tvář a pravidelně se uklánějí a vyfukují polibky, byť do prázdna.

Závěr

Celkově se jedná o poměrně vysoce specializovanou dovednost, která směřuje k dosažení jednoho cíle – vrcholu herecké kariéry. Bez něj to vašim postavám moc praktického užitku nepřinese. Snad kromě několika možností animace pro inscenované snímky obrazovky. Pokud se však rádi učíte nové věci, pak vám pochopení základů herectví jistě udělá radost.

Jedna myšlenka na „Herecké dovednosti v The Sims 4 Cesta ke slávě“

Jsem jediný, kdo mě štve, že hrát dívku v romantických příbězích je prostě nemožné? Díky jednostranné implementaci se dívky chovají jako chlapi a naopak. Nemůžu se dívat, jak se nějaký obrovský chlap oběsil na malé, křehké dívce. A pokud se v romantických vztazích dají tyto animace obejít, pak není na výběr.
Neznáte někdo nějaké vhodné mody?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»