News

Jak zkontrolovat, zda je povoleno ovládací centrum Sims 4

Nedávno jsem aktualizoval pirátskou verzi na 1.69.59.1020, stáhl mod právě pro tuto verzi, vše házím do modů jako obvykle. Jdu do hry — není tam žádný mod. V pravém horním rohu na začátku hry není tato zpráva, která říká, že mod funguje. Při kliknutí na Sim/Počítač/Poštovní schránka není možnost MS Command Center. Na předchozí verzi to bylo to, co se stalo nyní — Idk. Staženo z oficiálních stránek vývojáře, jako dříve (https://deaderpool-mccc.com/#/releases)
Co bychom tedy nyní měli dělat?

Nejlepší odpověď

Pomohl bych, ale hru jsem již neodstranil — toto velitelské centrum jsem nainstaloval dříve, také to nefungovalo, ale zdálo se, že jsem nainstaloval něco dalšího.

Arina RagulinaZnalec (270) před 3 lety
nepamatuješ si, co jsi nainstaloval?)
Jiné odpovědi

Případně další podsložku. Soubory příkazového centra by měly být umístěny buď přímo ve složce Mods nebo v podsložce první úrovně. Pokud máte jednu složku ve složce Mods, druhou v ní a již v té druhé jsou soubory příkazového centra, pak to nebude fungovat. (opět mluvíme o souborech mod, ne o složce s nimi)

Arina RagulinaZnalec (270) před 3 lety

Mám MSKMD umístěný hned pod MSKts v samostatné složce v modech, i když jsem soubory mod hodil do samotných modů, bohužel, vůbec ne

Věra SolovováPro (645) před 2 lety
Vše klaplo!
Veru Solovjová, jak jsi to dokázala?
stejný problém
Stačí dát všechny soubory do složky mods, měl jsem stejný problém
Olga HamburkováStudent (111) před 2 lety
stejně nefunguje
Děkuji mnohokrát.
Mám soubory ve složce Mods, aktualizoval jsem soubory mod na nejnovější verzi, ale mod stále nefunguje
Kira VPro (929) před 1 rokem

Zajímavé:  Jak získat dívku v The Sims 4.

Nejde o nejnovější verzi Command Center a modu, ale o verzi vaší hry. Mám verzi hry «1.70.84». Nejnovější verze Command Center nefungovaly, stejně jako ty nejstarší. Ve výsledku mi vyhovovala verze Com.Center pro hru „1.68-1.72“. (příklad na fotografii je zakroužkován červeně)

Věra Komarová Studentka (148) Kira V, děkuji za odpověď. Aktualizoval jsem samotnou hru na nejnovější verzi a velitelské centrum opět fungovalo.?

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»