News

Jak žít v obchodě v The Sims 4

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Ti z nás, kteří hráli The Sims 2, byli nadšení pro rozvoj podnikání našich Simíků. Díky novému přírůstku je možné v The Sims 4 diverzifikovat své podnikání a dokonce uspět v obchodování s různým zbožím. To může zahrnovat oblečení a nábytek, pečivo, domácí potřeby a umění, knihy, obrazy a cokoli, co vaši Simíci vyrobí vlastníma rukama.

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Jak začít s obchodováním v The Sims 4 Pusťte se do práce

V první řadě budete muset využít nejmodernější technologie — počítač nebo telefon (kde byste bez nich byli i ve hře!) k nákupu místa pro stavbu prodejny nebo již fungující prodejny. A ani jeden, pokud to finance dovolí. Vývojáři hry se ujistili, že pouze oni sami mohou omezit počet obchodů, které má rodina Simíků. Zároveň mohou členové stejné rodiny Simíků rozvíjet vlastní podnikání a zároveň stoupat po kariérním žebříčku. Zároveň stojí za to vzít v úvahu skutečnost, že pokud na pozemku obchodu nebudou žádní „ovladatelní Simíci“, nebude zde žádný zisk.

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Uspořádání prodejny

Stejně jako ve skutečném životě bude v doplňku The Sims 4 Get To Work úspěch vašeho obchodu záviset na jeho vnitřní výzdobě a vzhledu. Ještě před otevřením vašeho obchodu se budete muset postarat o krásu a atraktivitu interiéru a také o pohodlí vašeho obchodu pro zákazníky.

Když plánujete otevřít si vlastní obchod a máte jasno, co přesně v něm budete prodávat, budete si muset pořídit figuríny na oblečení nebo police na zboží, vitríny a ledničky na zboží podléhající zkáze a další komerční vybavení. To bude opět záviset na tom, s čím přesně bude vaše rodina Simíků obchodovat.

Zajímavé:  Jak povolit pohled druhé osoby v The Sims 4.

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Reklamní nápisy a bannery, reklama v televizi a na internetu nebudou pro budoucí úspěch vašeho maloobchodu zbytečné. To vše přiláká nejen budoucí zákazníky, když si otevřete svůj obchod, ale bude to i dlouhodobá investice do budoucího úspěchu vašeho podnikání.

Pokud se rozhodnete stát se ve svém městě trendsetterem a vytvořit obchod s módou, budete si kromě povinné pokladny (vše je jako ve skutečnosti!) muset pořídit figuríny. Mohou být realistické nebo moderní — volba je na vás. Nechybí ani figuríny pro ženy, muže a děti. Navíc mohou být statické nebo v póze, která nejlépe demonstruje model oblečení.

Nově zakoupená figurína do obchodu bude samozřejmě bez oblečení pro budoucí prodej. Oblečení na prodej si vyberete prostřednictvím CAS. Vzhled figuríny je ve hře Sims 4 upraven stejným způsobem, jako se vybírá vzhled Simíka. K dispozici je funkce pro výběr 30 originálních modelů. V aplikaci The Sims 4 Get To Work je horní limit počtu figurín na los – ne více než 10 kusů. Za výměnu oblečení na figuríně po jejím zakoupení ale budete muset zaplatit.

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Zaměstnanci obchodu v Sims 4 Pusťte se do práce!

Není potřeba, aby byl váš Sim ve vašem obchodě přítomen 24 hodin denně bez spánku nebo odpočinku. K tomu můžete pozvat najaté prodejce prostřednictvím nabídky pokladny. Bude obsahovat seznam uchazečů o pozici a částku, za kterou každý z nich souhlasí s prací. Vybrané prodejce můžete pravidelně nahrazovat, pokud vám jejich práce nevyhovuje podle některých kritérií.

Od chvíle, kdy se ve vašem obchodě objeví najatí pracovníci, jste to vy, kdo jim říká, jakou práci každý z nich bude dělat. A práce je hodně i ve virtuálním obchodě. Přece je potřeba slušně a přátelsky obsloužit zákazníky, doplnit zásoby vyprodaného zboží, uklidit prodejnu. Nyní budete jako skutečný šéf rozhodovat o tom, co a kdy budou vaši zaměstnanci dělat, jak by se měli oblékat a zda budou mít čas si popovídat.

Zajímavé:  Jak změnit jméno Simíka v The Sims 4.

Váš vlastní obchod v Sims 4 Pusťte se do práce. Podrobná recenze

Pro zaměstnance v doplňku „Do práce!“ Existují 3 možné dovednosti: prodej, servis a pracovní morálka. Prostřednictvím pokladny můžete sledovat práci prodejců obchodu i ve vaší nepřítomnosti. Nejpilnější a nejúspěšnější v prodeji máte sílu povzbudit a zvýšit jejich mzdy. Nejnedbalejší lidi můžete pokárat a dokonce je vyhodit.

Pokud je váš obchod úspěšný, může se počet najatých prodejců zvýšit až na 3 osoby. Ale můžete si také vzít pomoc od rodinných příslušníků od doby, kdy dosáhnou dospívání.

Nakupující v The Sims 4 Do práce

Jakmile se váš obchod otevře, začnou se v něm objevovat první zákazníci. Někteří z nich jsou připraveni utratit spoustu svého času a peněz, zatímco jiní budou muset být doslova přemlouváni, aby si něco koupili. Důležitou roli hraje také rozmanitost produktů a modelů ve vašem obchodě. To, že se kupující již rozhodl pro svou volbu a chce něco koupit, naznačí vyzývavé gesto ruky a váha nad hlavou. Zde musí prodejce projevit rychlost, jinak může ziskový kupující opustit váš obchod, když si to rozmyslel, aniž by provedl nákup.

Příjmy a výdaje

Na herní obrazovce můžete sledovat obrat finančních prostředků ve vašem obchodě, všechny jejich přírůstky a úbytky. Pokud je rodinný rozpočet sledován v levém dolním rohu herní obrazovky, pak jsou prostředky z obchodních aktivit v opačném rohu obrazovky. Prodejní částka bude přidána k obchodnímu kapitálu. Z obchodního kapitálu bude odečtena platba za zboží, platy zaměstnanců, částka za nákup obchodního vybavení, opravy nebo výstavbu další prodejny. Tvůrci The Sims 4 Get To Work zahrnuli možnost, že obchodování s kapitálem bude takříkajíc záporné. Ale pokud nesplatíte výsledný dluh včas, hra vám nedovolí otevřít nový obchod, aniž byste jej zaplatili.

Zajímavé:  Jak obléknout starší ženu v The Sims 4.

Zůstatek obchodního kapitálu můžete vždy sledovat opět prostřednictvím pokladny.

Bonusový program pro majitele obchodních firem

Pro majitele obchodů v The Sims 4 Get To Work vývojáři poskytli celý systém bonusů. Některé z nich platí neustále, jiné lze utratit pouze po určitou dobu, aby bylo vaše podnikání ještě úspěšnější.

Když vaši Simíci dosáhnou bonusů od 50 do 500, budou mít přístup k plakátu Můj první Simoleon, Provokativnímu podstavci, Ohromujícímu znamení, Elegantní košili, Pokladně budoucnosti, Pracovníkovi navíc, Rychlá výměna položky, Rychlá pokladna a Plakát 500 XNUMX Fobbs .

Pokud jste nasbírali od 100 do 2500 bonusů, můžete získat Zvědavý kupec, Mega manažer, Další zaměstnanec č. 2, Shopaholik, Rychlá pokladna (velká), Rychlá výměna produktu (velká), Jistý prodej, Obratný prodejce, Okamžitá výměna produktu, Sleva na výměnu zboží.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»