News

Jak získat zvíře v The Sims 4

jak vytvořit zvířátko v sims 4, pokud už jste ve hře, chci vytvořit další, ale nevím, jak dlouho jsem ve hře

Otevřete příkazový řádek pomocí kláves Ctrl + Shift + C (Současně) a poté zadejte příkaz (Pokud nevíte, jak to udělat v angličtině, stiskněte současně Shift + Alt) příkaz — testingcheats true stiskněte Enter a poté zadejte cas.fulleditmode a také stiskněte Enter. Dále podržte Shift a klikněte na simíka levým tlačítkem myši a klikněte na Upravit v SP a vše bude stejné jako při vytváření simíka, to znamená, že můžete přidat nebo odstranit postavu. Změnit věk atd.

Polina ČechovskajaStudent (113) před 1 rokem
Nešlo to, taky jsem se mohl jen převlékat, převlékat a podobně

Kirill Sergeenkov Pro (656) Polina Čechovskaja, opakujte znovu. S největší pravděpodobností jste buď vynechali jeden krok, nebo děláte něco špatně.

Jiné odpovědi

Získejte žábu! Samozřejmě ho lze jen stěží nazvat domácím mazlíčkem, ale přesto ho můžete odchytit a umístit do terária, abyste ho mohli kdykoli obdivovat. S: Můžete také nasbírat celou sbírku žab a dokonce za to získat odměnu. Nebo si jako možnost pořiďte Proglotis Cannibal.

Ale vážně, můžete si adoptovat mazlíčka z útulku výběrem požadované možnosti na počítači, nebo můžete ukrýt toulavé zvíře na ulici. Abyste mohli adoptovat zvíře z útulku, musíte v počítači vybrat Rodina — Adoptovat do rodiny — Adoptovat kočku nebo Adoptovat psa. Tento postup bude stát 200 Simoleonů. Dále se otevře okno se zvířaty dostupnými k adopci do rodiny. Můžete se dozvědět o věku každého mazlíčka, jeho povahových vlastnostech a zjistit, zda je sterilizováno nebo ne. Můžete si vzít až tři domácí mazlíčky najednou.

Zajímavé:  Jak se nechat unést mimozemšťany ve hře Sims 4.

Zdroj: Internetik
Jděte k počítači a klikněte na rodinu tam se probudí adopt adoptovat do rodiny klikněte a vyberte psa

musíte zadat kód: režim cas.fulledit Nyní můžete nejen vytvářet zvířata, ale také Peršany (po kódu vývojáře)

stačí zadat vývojářský kód testingcheats true po tomto kódu zadejte cas.fulleditmode, poté podržte klávesu a najděte změnu akce v
SP. a v editoru můžete změnit svého Simíka a přidat postavy, včetně zvířat.

Jak si pořídit zvířátko v The Sims 4 Kočky a psi?

Pořídit si mazlíčka v The Sims 4 Kočky a psy v herní rodině je velmi snadné, můžete si je vzít z útulku nebo adoptovat z ulice.

Chcete-li adoptovat z útulku, vyberte na svém počítači požadovanou možnost: vyberte „Rodina“ — poté „Adoptovat do rodiny“ — poté „Adoptovat kočku nebo Adoptovat psa“.

Otevře se okno, kde si můžete vybrat zvíře, které se vám líbí.

Kromě fotografie mazlíčka zde budou informace o jeho povahových vlastnostech, věku a sterilizaci. Můžete vybrat až 3 domácí mazlíčky na rodinu najednou.

Cena procedury je pouze 200 Simoleonů.

Za pár hodin k vám přijede pracovník útulku s nosičem se zvířetem.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»