News

Jak získat štěňata v The Sims 4

Domácí mazlíčci v The Sims. Jak získat psa? | Sims 4 #018

Ikona kanálu umění a dovedností

Dnes se ve vydání podíváme na doplněk Pets, který do hry přidává mazlíčky. Řeknu vám, jak získat pejska z útulku, co to ovlivňuje a proč s nákupem doplňku nespěchat. Stáhněte si mody z tohoto návodu: https://yadi.sk/d/tz5d4434E7seiw Moje sociální sítě: instagram.com/larsjunior_/ https://vk.com/larsjunior

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Jak chovat mazlíčky v The Sims 4

Domácí mazlíčci hrají v The Sims 4 důležitou roli: chovají se jako plnohodnotní členové rodiny a mají vlastní reprodukční mechaniku. Pokud se chcete pustit do profesionálního chovu virtuálních zvířat, pak vám řekneme, jak to funguje.

Kočky a psy lze chovat, pokud máte doplněk Kočky a psi. Kočky a psi mohou produkovat vrhy jednoho až tří mláďat. Každé kotě a štěně zabírá v rodině jeden slot, takže pokud chcete vychovat celou zoo, pak se předem ujistěte, že je pro všechny dostatek místa.

Pouze samice mohou porodit potomky: k tomu dochází jeden den ve hře poté, co otěhotní. To, zda je váš mazlíček v říji, poznáte podle srdíček kolem a v oblacích myšlenek. Poté musíte v dialogovém okně zvířete vybrat příslušnou možnost: hra vás požádá, abyste si jako partnera vybrali jednoho z dostupných samců.

Ale mějte na paměti, že páření mezi dvěma zvířaty není vždy úspěšné. Pokud si mazlíčci otírají nos a srdce se kolem nich točí, pak je vše v pořádku. Pokud na sebe reagují agresivně, budete muset počkat do dalšího tepelného cyklu.

Když přijde čas porodu, zvíře začne vykazovat známky úzkosti: těžce dýchá, úzkostlivě se toulá po domě. Nepropadejte panice – je to jen známka toho, že začaly kontrakce. Nemusíte nutně brát svého mazlíčka na veterinární kliniku: zvířata sama odvádějí vynikající práci, když dělají svou vlastní věc. Po porodu můžete svému novorozenému kotěti nebo štěněti dát jméno, stejně jako miminku Sim.

Zajímavé:  Jak prodat psa v The Sims 4.

Koťata a štěňata lze navíc prodávat přes telefonní menu, pokud nehodláte adoptovat celý vrh. Prodej domácích mazlíčků může snadno fungovat jako práce na částečný úvazek nebo práce na plný úvazek doma.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»