News

Jak získat frukton v sims 4, aniž byste museli jít do vesmíru

Jak získat frukton v sims 4, aniž byste museli jít do vesmíru

Co když ne jaro je v našich hlavách spojeno s tímto vynikajícím ovocem. Asi o nich každý neví? Řekneme si podrobněji, jedná se o žlutomodré pruhované plody. Někdo už určitě snědl nejedno podobné ovoce. Pokud ne, pak pro vás skvělá zpráva. Od 22. března budete moci pěstovat fruktony v Sims4, protože. Hra představuje další test.

Při hraní Sims4 jistě uvidíte nového Simíka jménem Jasmine Holiday. Je to neobvyklá Simka, která žije v každodenním životě, protože. Právě na této SIM kartě můžete najít drahocenná fruktonová semínka. Abyste je získali, stačí si s ní promluvit.
Až budete mít v budoucnu ovocné stromy v kapse, přinuťte svého Simíka, aby se stal agronomem a mistrem zahradničení, jinak nebudete moci pěstovat ovocný strom. A pak se na stromě objeví nádherné plody tohoto ovoce. Jakmile nasbíráte dvacet plodů, okamžitě je odneste Simce Jasmine. Odmění se vám novým záhonem. Pro ty, kteří se vyznamenali, kteří umí vypěstovat dokonalé ovoce, je připravena odměna v podobě úchvatného záhonu.

A nakonec si pamatujte, že minulý rok (stejný měsíc) bylo ve hře Sims 4 všude rozházeno spousta vajíček v různých barvách. Nyní je tedy ohlášen tradiční hon na velikonoční vajíčka. Dříve (loni) bylo vajec deset, nyní jich najdete až dvanáct. Pokud se vašemu Simíkovi podaří najít všechna velikonoční vajíčka, považujte velikonočního zajíčka za svého.
Důležité! Tento test je časově omezený. Přesně jeden měsíc, počínaje dvacátým druhým březnem. Odepište, že dostanete plyšového králíka na ovoce.

Zajímavé:  Jak používat observatoř v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»