News

Jak zavřít hru Sims 4, pokud je zamrzlá

Chcete-li restartovat The Sims 4, protože váš Simík zamrzl a nereaguje, vyzkoušejte tyto metody.

Otevřete okno pro zadání cheatu (kombinace kláves crtl + shift + c).

ResetSim

Zadejte resetsim jméno příjmení. Stiskněte Enter. Musíte zadat jméno hrdiny, kterého plánujete restartovat.

Chcete-li restartovat všechny hrdiny v aktivní hře, musíte zadat resetsim *.

Testování je pravdivé

Zadejte testingcheats true. Stiskněte Enter.

Stiskněte Shift a klikněte na hrdinu, kterého chcete restartovat. Vyberte Obnovit objekt (ladění).

Restart resetuje hrdinovu touhu a náladu. Postava se vrací do hry, potřeby se nemění.

Jak zavřít Sims 4, pokud je zamrzlý. Jak zavřít zmrazené Sims 4 a další způsoby řešení problémů

Pokud zaznamenáte problém se zamrznutím ve hře The Sims 4, ne zoufalství — existuje několik způsobů, jak to vyřešit tento problém a pokračovat ve hře beze ztrát. V tomto článku se podíváme na několik metody, který vám pomůže zavřít závěs hraa také jak obnovit neuložené hra a vyhnout se podobným situacím v budoucnu.

  1. Jak zavřít Sims 4, pokud je zamrzlý
  2. Jak uložit a ukončit hru Sims 4, pokud je zamrzlá
  3. Co dělat, když hra Sims zamrzne
  4. Co dělat, když se The Sims 4 zasekne na načítací obrazovce
  5. Jak dokončit scénář v Sims 4
  6. Užitečné tipy a závěry
Zajímavé:  Jak pověsit zrcadlo výše v The Sims 4.

Pokud to nepomůže a program je stále zamrzlý, zkuste stisknutím kombinace kláves Ctrl+Alt+Delete vyvolat správce úloh. Ve správci úloh najděte proces hry Sims 4 a vyberte „Ukončit úlohu“. Tím bude program násilně ukončen. Pokud to nepomůže, zkuste restartovat počítač. Po restartu by se měl program ukončit. Měli byste se také ujistit, že máte nainstalovanou nejnovější verzi hry a že váš počítač splňuje minimální požadavky pro spuštění The Sims 4. Pokud se problém se zamrzáním The Sims 4 objevuje pravidelně, může být vhodné kontaktovat herní podporu popř. aktualizace ovladačů v počítači.

1. Stiskněte Alt+F4 nebo Alt+Fn+F4

Pokud The Sims 4 zamrzne, aktivujte herní okno a na některých noteboocích stiskněte Alt+F4 nebo Alt+Fn+F4. Zobrazí se okno s výzvou k ukončení programu, jeho restartování nebo čekání na odpověď. Tato metoda umožňuje rychle ukončit zamrzlou hru a případně uložit svůj postup.

2. Použijte Správce úloh

Pokud stisknutí Alt+F4 nepomůže ukončit hru, stiskněte Ctrl + Alt + Delete a vyberte Správce úloh. Ve Správci úloh vyberte hru, kterou chcete zavřít, a klikněte na Ukončit úlohu. Tato metoda vám také pomůže vyhnout se ztrátě uložených dat.

3. Přesuňte složku The Sims 4

Pokud se hra zasekne na obrazovce načítání, zkuste přesunout složku The Sims 4 (v Dokumentech) na jiné místo. Poté zkuste hru spustit znovu. Pokud vše funguje správně, vraťte složku. Upozorňujeme, že pokud máte velké množství modů, je lepší je kopírovat po částech, abyste předešli konfliktům.

4. Ukončete aplikaci na Macu

Pokud hrajete na Macu, ukončete aplikaci výběrem možnosti Ukončit z nabídky aplikace v pruhu nabídky nebo stisknutím kláves Command-Q.

5. Obnovte neuloženou hru

Chcete-li obnovit neuloženou hru, přejděte do složky The Sims 4 umístěné v My Documents/Electronic Arts. Klepněte pravým tlačítkem myši na složku „uloží“ a vyberte akci „Obnovit předchozí verzi“. Tato metoda vám pomůže vyhnout se ztrátě dat a vrátit se k poslednímu uloženému okamžiku.

Zajímavé:  Jak vyvolat Jasmínovou dovolenou v The Sims 4.

Pokud narazíte na problémy se hrou Sims 4, musíte se také ujistit, že váš počítač splňuje systémové požadavky hry, a také aktualizovat ovladače grafické karty a operačního systému.

Podrobné užitečné tipy, závěry a závěry

Kromě výše uvedeného metody, existují a další způsoby řešení problémů se zamrzáním игрыjako je vypnutí modifikace, kontrola integrity herních souborů prostřednictvím platformy Původa také přeinstalaci hry.

Je to důležité, zapamatovat sita pravidelná aktualizace игры a dodržování doporučení vývojářů pomůže vyhnout se podobným situacím v budoucnu. Hra Sims 4 poskytuje Možnost automatického ukládání hry proces, což také pomáhá předcházet ztrátě dat v případě problémů.

Nyníkdy víšjak zavřít zamrzlou hru Sims 4 a obnovit neuložené hra, můžete si být jist v tomco můžeš rychle a efektivně je řešit problémy a dál si užívat hru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»