News

Jak zavolat doma lékaře, když jste nemocní v The Sims 4

Zdá se, že Sim nemůže být poslán do nemocnice. Jasně, že nemůžeš 🙂 Pošlete ho tam k porodu nebo když váš simík pracuje jako lékař. Ale ne, slyšel jsem, že doktora můžeš zavolat domů. Ale nevím jak. Obecně platí, že jděte k počítači a kupte si léky. Nechte ho pít horký čaj nebo pít pomerančový džus. Pomůže.

Jiné odpovědi
Musí zemřít)) hahaha
Jyrki LinnankiviStudent (61) před 8 lety
Idiot
glomgold jStudent (118) před 7 lety
zemři sám
Simíci mohou klidně rodit doma
Alex IlderovStudent (105) před 8 lety
Nerodí! On je nemocný!
Ivan Jakovlev Expert (316) Pak nevím
můžete rodit v nemocnici, ale nevím jak, podívejte se na video, určitě se to dozvíte

No, o té nemoci nevím, nesetkal jsem se s ní. Když ale váš Simík začne rodit, bude automaticky na výběr, zda vás pošlou do nemocnice nebo porodíte doma.

V The Sims 4 nemůžete jen tak do nemocnice. Pokud máte doplněk Get to Work, můžete začít kariéru lékaře a navštívit nemocnici se svým Simíkem. Ale samozřejmě v tu dobu nebudete ošetřeni. Budeš pracovat.

Do porodnice můžete jít i během porodu. Během porodu musíte kliknout na SIM kartu pro těhotné a vybrat možnost „Porodit v nemocnici“. Pokud je váš Simík nemocný, musíte počkat. Ale pokud je třeba nemoc naléhavě vyléčit, kupte si léky na počítači. Chcete-li to provést, klikněte na počítač a vyberte možnost „Koupit“. koupit léky.»

MĚLA JSEM TUTO CHYBU: MĚLA JSEM DOMA POTÍŽKU. MOJE SIMMOSE ZAČALA PORODIT A JSEM STISKLA „RODIT V NEMOCNICI“, ALE NĚJAK PORODILA DOMA A PAK JEDNODUCHO ŠLA DO NEMOCNICE. MOJE RADA: KDYŽ SIMKA „PORODÍ“, JE TŘEBA POSTAVIT DOMA POSILKU PRO MIMINKO, STISKNĚTE VOLBU „POROD V NEMOCNICI“. BUDE PORODIT DOMA, ALE POTOM PŮJDE JEN TAK DO NEMOCNICE.

Zajímavé:  Jak najít mod, který zabrání spuštění The Sims 4.

nainstalujte si mod „kousek života“ a můžete jít do nemocnice a tento mod dodává hře hodně realismu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»