News

Jak někoho zatknout v The Sims 4

Nemohu zatknout podezřelého, i když je jediný, kdo odpovídá popisu. Pokud kliknete na obyčejného člověka, může zatknout, ale podezřelý sám ne. Co dělat?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Ruce nahoru, prdel dolů, zatčený sim!

Vyřešili jste problém? Řekni jak, taky jsem se s tím setkal

vika vikGuru (4019) před 1 rokem

Dobrý den, podařilo se vám to nějak vyřešit?

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Kariéra detektiva v Sims 4: Naučte se bojovat se zločinem jako skutečný policajt

Chtěli byste vyslýchat podezřelé a řešit případy v Sims 4? Určitě to můžete udělat, pokud se připojíte k detektivní kariéře. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli vše, co potřebujete vědět o této skvělé kariéře!

sims 4 detektivní kariéra

Kariéra detektiva ve hře Sims 4: Od policajta na hlídce k řešení kriminálních případů

Připravte se na brainstorming a vyhrňte si rukávy. Je čas sbírat důkazy, vyslýchat svědky a řešit detektivní případy! The Detektivní kariéra má 10 úrovní, je jednou ze tří aktivních kariér uvedených v Sims 4: Do prácea docela interaktivní. Tuto kariéru nelze zaměňovat s kariérou tajného agenta, což je úplně jiná kariéra. To je úplně jiný zážitek!

Zajímavé:  Jak prodávat obrazy na ulici Sims 4.

Snímek obrazovky 2023 10 23 162119

Na rozdíl od většiny povolání v Sims 4, Detective Career v Sims 4: Naučte se bojovat se zločinem jako skutečný policajt nemá pobočky a nevyžaduje učení se speciálním dovednostem. Místo toho se Simíci musí ukázat v práci, chodit na místa činu, vyslýchat podezřelé a vynaložit úsilí při řešení případů, abyste se dostali dopředu.

Pokud se váš Simík rozhodne připojit k vymáhání práva, můžete očekávat mnoho skvělých odměn, spoustu přemýšlení, integrace, analýzy a dlouhou pracovní dobu. Jako hráč je budete sledovat na každém kroku jejich cesty, jak plní propagační úkoly. Nyní pojďme zjistit, o čem je detektivní kariéra!

Více o SNOOTYSIMS: Sims 4 Murder Mod: Policajti, gangy a spousta vražd!

extrémní vražda mod

Připravovat se do práce

Jakmile váš Simík dostane práci, jeho úspěch v detektivní kariéře bude ovlivněn jeho náladou a rychlým jednáním na hřišti. Soustředění je všechno, takže se ujistěte před prací je co nejvíce soustředit. otisky dalekohledů a mikroskopů, jakož i matematické diagramy, vám určitě pomůže, když se snažíte pozvednout pozornost svého Simíka. Vyrobte si je jednou, uložte si je, pověste si je v kanceláři a prohlédněte si je pokaždé před prací, abyste získali dokonalou náladu.

Případně si je můžete vyrobit cvičit jógu, zkoumat zahradnictví, pít černý čaj, a hrát šachy, aby byli více bdělí a zvýšili jejich šance na úspěšné dokončení každodenních kariérních úkolů.

Pokud chcete, aby se váš Simík stal detektivem světové třídy, vyzkoušejte tento mod pro detektivy!

plnění propagačních úkolů

Kariéra detektiva Sims 4

Váš Simík začne chodit na místa činu na začátku své detektivní kariéry, ale bude potřebovat pomocnou ruku zkušenějších policistů a nebude schopen řešit případy sám až do úrovně 4. jít na hlídku, a jejich úkolem bude zasahovat u civilistů. Chcete-li vyrazit na svou první hlídku, stačí použít počítač na vašem pracovišti a kliknout na Go on Patrol. To je pošle do čtvrti, kde budou muset mluvit s náhodnými městy a vydat citace. Většinou se budou muset vypořádat s problémovými Simíky a rvačkami, takže se připravte na to, že se vypořádáte s některými těkavými Simíky.

Zajímavé:  Jak povolit další obsah ve sprše Sims 4.

Většina jejich kariérních úkolů se však bude točit kolem řešení případů. Budou muset okamžitě jít na místo svého prvního činu a do úrovně 3 musí být váš Simík připraven úspěšně vyslechnout podezřelého. Od úrovně 4 do 9 se již budete silně soustředit na řešení případů.

Chcete-li pokročit v kariéře detektiva, budete mít každý pracovní den několik malých kariérních cílů. Ty zvyšují pracovní výkon, ale ne všechny budou mít dopad na případ, pokud s ním nejsou spojeny. Například získávání otisků prstů nebo analýza důkazů bude užitečné jak pro vyřešení případu, na kterém váš Simík pracuje, tak pro zvýšení jeho výkonu. Některé další úkoly, jako je cvičení v posilovně, vám nepomohou dosáhnout pokroku ve vašem případě. Všechny podpoří kariérní výkon a přiblíží vás o krok blíže k povýšení, jen je efektivnější zaměřit se na cíle, které plní obojí. Nyní se podívejme, jak vyřešit zločiny, krok za krokem.

1. Příjezd na místo činu

Získání a zadání případu je prvním krokem v boji proti zločinu v kariéře detektiva, takže se ujistěte, že máte svůj úkol na svém počítači. Uvidíte „Cesta na místo činu“ možnost, když kliknete na detektivní tabuli, a tím se váš Simík dostane do náhody hodně místa činu. Jakmile se tam dostanete, věnujte pozornost svému prostředí a důkladně prozkoumejte místo činu, abyste získali důkazy. Kariéra detektiva je o spojování teček, takže vaším úkolem bude shromáždit čtyři typy důkazů: otisky prstů, zprávy svědků, vzorky důkazů a důkazní obrázky.

2. shromažďování důkazů na místě činu

Začněme sbírat důkazy! Na prach na otisky prstů klikněte na objekty na místě činu, aby přijímat svědecké zprávy, vyslýchat svědka Sima na místě činu a na sbírat důkazní vzorky, a pořizovat důkazní snímky hledat náhodné předměty nalezené na zemi na místě činu. Hledejte podivné, staře vypadající kusy oblečení a zaprášené předměty.

Zajímavé:  Jak uskutečňovat pracovní hovory Business Shark v The Sims 4.

Při pořizování hlášení se ujistěte, že se ptáte všech v blízkosti místa činu, pokud máte možnost přijímat hlášení, která se zobrazí, když na ně kliknete. Budete mít seznam cílů, které musíte na místě činu splnit, ale pokud zaznamenáte něco divného, ​​ujistěte se, že to prošetříte. Nikdy nevíte, kdy se vám další informace mohou v budoucnu hodit! Všechny shromážděné důkazy budou užitečné při řešení případů detektivní kariéry.

3. Analýza důkazů pro získání vodítek

Kariéra detektiva Sims 4

Jakmile budou shromážděny všechny důkazy, budete je muset analyzovat, abyste shromáždili podněty. Otisky prstů a důkazní vzorky je třeba zpracovat pomocí chemického analyzátoru. Fotografie z místa činu a zprávy svědků naopak musí projít skenováním a zpracovat na PC. Budete muset zadat údaje shromážděné během vyšetřování a můžete tak učinit výběrem možnosti Křížová referenční policejní databáze na PC.

Detektivní korková nástěnka je vším pro skutečného detektiva. Jakmile jsou všechny důkazy analyzovány, je to důležité pin narážky na detektivní tabuli. To vašemu Simíkovi pomůže získat přehled a dozvědět se cenné informace o podezřelém, jako jsou jeho osobnostní rysy, pohlaví, co nosí nebo jak vypadá. Pokud najdete nová vodítka, vždy se vraťte na nástěnku a připněte je. Pokud použijete Vyvodit stopy interakce na desce detektivní kariéry, můžete získat cennější informace o podezřelém.

4. zatčení podezřelého

Pokud váš Sim tvrdě pracoval, shromáždil spoustu důkazů a nyní má dostatek podnětů, s nimiž můžete pracovat, uvidíte «Vydání APB»“, která vás zavede k vašemu podezřelému. Zatímco pracují na postupu v detektivní kariéře, váš Simík bude muset „porovnat tečky“ a spojit vodítka s podezřelým. K poznámkám o aktuálním případu, na kterém pracujete, a podezřelém máte vždy přístup na telefonu v části Detektivní kariéra.

Zajímavé:  Jak stáhnout doplněk pro The Sims 4 v Origin.

Pokud má váš podezřelý například černé vlasy, nosí dlouhý rukáv a má ambiciózní rys, budete se muset ujistit, že je to správná osoba tím, že je budete pozorovat a objevovat jejich vlastnosti. Pokud nemáte dostatek důkazů, váš Simík může zatknout nesprávnou osobu, takže se ujistěte, že budete podrobně pracovat.

5. výslech

Podezřelý je zatčen a nyní bude převezen na policejní stanici, kde budete muset vyslýchat je ve výslechové místnosti. Funguje to jako ve filmech: váš Simík bude sedět tváří v tvář podezřelému, ptát se ho a snažit se od něj získat informace. Budete mít k dispozici několik detektivních kariérních interakcí.

Můžete se vžít do role dobrý policajt nebo špatný policajt který se nebojí poslat podezřelému mráz po zádech. Můžete je například žádat o stresující hádanky, důvěrně je informovat, žádat o úplatky nebo před nimi houpat pouta. Dobří policisté budou zdvořilejší a mazanější, když se ptají na oběť, mohou nabídnout sladkou tyčinku a falešně slibovat ve snaze přimět podezřelého, aby začal mluvit. V každém případě získáte potřebné informace.

V horní polovině obrazovky uvidíte panel konverzace, kde můžete sledovat průběh výslechu. Jakmile bude plná, budete mít možnost získat přiznání od podezřelého a případ uzavřete.

Úrovně kariéry detektiva

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zajímavé:  Kde si můžete přečíst o festivalech v The Sims 4.

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»