News

Jak zasadit mrkev v The Sims 4

V The Sims 4 se vaši Simíci mohou účastnit mnoha různých aktivit. To zahrnuje plavání, kreslení, zpěv a dokonce i zahradničení. Zahradnictví se dá dělat jako jednoduchý koníček, ale může se pro vašeho Simíka stát i lukrativní kariérou. Ale jak začít? Zasazením semínek, samozřejmě!

Jak zasadit semena pro zahradničení v The Sims 4

Sázení semínek v The Sims 4 je rychlé a snadné. Vše, co potřebujete, je pozemek, trochu času a vaše semínka. Použijte tohoto podrobného průvodce, jak zasadit semena na vaší zahradě nebo farmě, abyste to měli rychle hotové.

První krok: Kupte si semínka

První věc, kterou musíte udělat, je přejít do telefonu ve spodním panelu uživatelského rozhraní (UI). Vyberte ji a poté vyberte ikonu, která vypadá jako dům. Přejděte dolů a vyberte možnost, která říká Kupujte dárky. Procházejte nabídku položek nebo filtrujte podle zahradničení a poté si kupte semena, která chcete. Existuje mnoho druhů semen, jediným omezením je Nevybírejte špatné období semen (Letní semena v zimě atd.).

Krok dva: otevřete balíček se semeny

Semena budou doručena do vašeho osobního inventáře (není stejného jako inventář sestavení/nákupu) v pravém dolním rohu obrazovky. Klikněte na ikonu osobního inventáře (vypadá úložný box) a najděte svá semena. Pokud máte v inventáři hodně věcí, možná budete potřebovat Filtrační prvky najít je.

Zajímavé:  Jak otočit podlahovou krytinu v The Sims 4.

Klikněte na semínka a vyberte Otevřený balíček semen. Balíček rozdělí obsah do vašeho inventáře. Ve svém inventáři uvidíte nové ovoce nebo rostliny. Toto ovoce, zelenina a květiny budou chovat se jako vaše semena v Sims 4.

Připojeno: All Sims 4 aspirace

Krok tři: Umístěte semínka a zasaďte je

Přetáhněte položky, na které chcete zasadit přesnou oblast, kde chcete, aby rostly (můžete zkusit malovat krajinu pro autentičtější vzhled, nebo použít řádky, pokud máte Cottage Living). Poté klikněte na zeleninu, květinu nebo ovoce, které jste položili na zem, a vyberte Bylina. Váš Simík je půjde lopatou zasadit do země a zanechá za sebou hromadu.

Krok čtyři: Zalijte hromady a počkejte

Udržujte svého Simíka poblíž. Klikněte na kopec, kde jsou zasazena vaše semena, a vyberte Voda. Váš Simík zalije každý suchý kopec v okolí (šetří čas, nejdřív vše zasadit). Poté budou rostliny zalévány a nějakou dobu nebudou potřebovat péči.

Nyní je čas počkat! Váš Simík může jít dělat jiné věci, zatímco čekají, až rostliny vyrostou. Obvykle trvá několik dní, než v The Sims 4 něco začne klíčit. Rostlina dokončila růst, když na ni kliknete a máte možnost Sklizeň. To je začátek úspěšné zahrady nebo farmy. Hodně štěstí!

Chcete se dozvědět více o The Sims 4? Podívejte se na The Sims 4: Všechny vaše obavy a jak se jich zbavit – Průvodce strachy a přáními v profesionálních průvodcích hrou.

Přidat komentář Zrušit odpověď na komentář

Chcete -li přidat komentář, musíte být přihlášeni.

Téma: Zahradnictví v Sims 4

The Sims 4: Změny v systému zahradnictví v patchi 1.44.77 ze dne 19.06.2018

В patch 1.44.77 z 19.06.2018 Zahradnický systém prošel významnými změnami, které zjednodušily péči o rostliny a sklizeň. Kromě toho, že s úrovní dovedností se všechny akce pro péči o rostliny zjednodušily a zrychlily, jsou nyní také synchronizovány pro jednu dávku, to znamená pro rostliny vysazené ve stejnou dobu: takové rostliny vyžadují zalévání, plenění a hnojiva zároveň. A co je také důležité a našim zahrádkářům výrazně usnadní život, je to, že nyní můžete svou úrodu prodávat přímo z keře. Ale pojďme mluvit o všem popořadě.

Nákup osiva

Zajímavé:  Jak opravit chybu v The Sims 4.

Balíčky semínek lze nyní zakoupit bez pomoci počítače — v nákupním režimu v sekci „Hobby a dovednosti“ v sekci „Aktivní volný čas“.

Kromě toho můžete tašky otevřít, aniž byste je přidali do inventáře svého Simíka, ale jednoduše je položíte na zem. Semena si však můžete stále koupit kliknutím na květináč, záhon nebo na počítači. Kromě již známých se objevily nové: sady neobvyklých a vzácných semen, mezi nimiž najdete opravdu vzácná — jako je granátové jablko, pitaya, bobule přežvýkavců, květiny smrti a dokonce i Magic fazole! Majitelé rozšíření Cats & Dogs a Seasons si také mohou zakoupit sadu sazenic Catnip a Semena sezónních rostlin.

Sady semen z režimu nákupu

Změny herního a zahradnického rozhraní

Změny ovlivnily i takové aspekty, jako je vývoj rostlin. Nyní mají pouze pět etap, namísto předchozích deseti. Změnil se také vyskakovací nápis kvality rostlin. Nyní, místo obvyklých květin, můžete vidět stupnici pěti divizí Jakmile je jedna divize naplněna, je možné zlepšit kvalitu rostliny.

Mimochodem, interakce „Promote Growth“ nyní funguje na dálku, což je obecně skvělé, ale bohužel se nyní změnila i animace pro zvýšení kvality rostlin, místo předchozích kouzelných kuliček jsou tu jen nudné zelené „stuhy“.
Nutno říci, že zlepšování kvality rostlin nyní trvá mnohem déle. To může být způsobeno tím, že celková doba vývoje rostliny zůstala nezměněna a podle nového systému rostlina projde jednou fází evoluce stejně jako dříve dvěma. Rostlinu však budete muset pracně dostat do perfektní kondice, proto rostliny pravidelně zalévejte a odplevelujte, hubte škůdce a používejte pouze kvalitní hnojiva.

Nové etapy evoluce rostlin

Hnojení, postřiky, pletí a zalévání

Všechny tyto interakce jsou nyní synchronizovány pro dávku rostlin vysazených ve stejnou dobu. Kromě toho nyní rostliny dozrávají současně a mnohem rychleji než dříve.
Další velmi pohodlnou novinkou je, že většina interakcí má nyní takzvanou oblast účinku, na kterou se interakce aplikuje, ať už jde o péči o rostliny nebo sklizeň plodin. A čím vyšší je zahradnická dovednost, tím větší je tato plocha. Například na osmé úrovni se Simík stará o rostliny a sklizeň na celém pozemku a dokonce i ve skleníku.

Zajímavé:  Jak vytáhnout předměty z The Sims 4.

Pozemek s plevelem

Tato interakce má nyní speciální animaci, protože se ve hře objevil nový objekt, který do sebe „nasává“ všechen plevel. Není třeba jej kupovat, váš Simík jej použije automaticky.

Nové interakce

Revize zahradnického systému přidala do hry mnoho nových interakcí s rostlinami! Jedním z nich, velmi užitečným a důležitým pro každého zahradníka, je „studium“.

Simík si během této činnosti zapisuje svůj výzkum do sešitu a dokonce i fotí. Zahradnické dovednosti a trávení volného času se zvyšují a Simík díky tomu dostává kompletní informace o rostlině: vzhled, prodejní cenu, informace o možnosti křížení a sezóně zrání. (pro rozšiřující balíček The Sims 4: Roční období.


Informace se objeví na Simíkově telefonu v deníku:

Prodej plodin je dostupný přímo z buše, navíc pokud najedete myší na možnost prodeje, zjistíte cenu za plodinu a dokonce i množství plodiny!

Po získání osmé úrovně dovednosti může postava prodat celou úrodu a zároveň vidět, co ve skutečnosti prodáváte a za jakou cenu.

Změny úrovní dovedností

Úroveň 1 Simíci mohou sázet, zalévat, odstraňovat plevel a sklízet plodiny. S rostoucí úrovní dovedností budou k dispozici nové akce a pokročilé techniky.
Úroveň 2 Simíci se mohou naučit zahradničit na počítači, zkoumat jednotlivé rostliny a odhalit o nich informace v deníku a zalévat rostliny rostoucí poblíž.
Úroveň 3 Váš Simík může rostliny hnojit, aby urychlil jejich růst. Jako hnojivo můžete použít ryby a jakékoli ovoce, které máte v inventáři.
Úroveň 4 Simík může mluvit s rostlinou, aby uspokojil potřebu komunikace a sklízet z rostlin rostoucích poblíž.
Úroveň 5 Váš Simík může odebírat řízky z rostlin a roubovat je na jiné, aby vytvořil hybridní odrůdy.
Úroveň 6 Váš Simík se brzy stane skutečným agronomem a dokáže plevel na velké ploše.
Úroveň 7 Simíci si mohou zakoupit Neobvyklé balíčky semen rostlin a Velké balíčky semen. Může také rozprašovat repelent proti hmyzu na velké plochy.
Úroveň 8 Váš Simík může pěstovat ořezané bonsaje, aby změnil svůj tvar. Může také prodávat rostliny v rozsáhlém prodeji na velké ploše.
Úroveň 9 Váš Simík pokračuje ve zdokonalování svých zahradnických dovedností a nyní se může starat o zahradu, zatímco zalévá rostliny, plení plevel a stříká repelenty proti hmyzu.
Úroveň 10 Sim je dokonalý zahradník. Může si koupit sady vzácných semen, z nichž každé obsahuje jednu z nejdražších a elitních rostlin.
Zajímavé:  Jak nainstalovat stažený domácí mod v The Sims 4.

Abych to shrnul, všechny tyto změny udělaly zahradničení mnohem zajímavější. Doufáme, že vám naše recenze pomohla pochopit nový systém zahradnictví a vaše rostliny budou vždy dokonalé!

Ty vypoulené oči ti moc sluší! ©
09.11.2018, 08:04 #364
offline
Administrátor, hlavní moderátor Sims

    „Čestný tvůrce seriálů podzim 2005, jaro 2006, podzim 2006“; Sims2-módní návrhář, zima 2006: dámské večerní outfity, dámská pyžama, dětské ležérní outfity; Sim je romanopisec; «Nejlepší architekt rekreačních pozemků a velkých domů»; „Modní návrhář The Sims 2, jaro 2006: večerní oblečení pro ženy a dívky, pánské neformální oblečení, léto 2007: neformální oblečení pro ženy, muže, dívky a chlapce, spodní prádlo + plavky pro ženy“; Volba administrátora: Nejlepší sekce roku 2007 „Sims Games“; Nejlepší moderátor sekce „Sims Games“ 2008, 2009; Nejlepší organizátor soutěží a kvízů 2008, 2009; Nejlepší herní moderátor 2009; Darling Forum 2009; Hlavní dobrovolník sekce Sims 2009; Nejlepší moderátor miXei.ru 2009; Za příspěvek k rozvoji fóra 2009, Pe

Registrace 10.01.2005/51,221/13,802 Adresa Volzhsky Zprávy 22,384 XNUMX Děkuji — XNUMX XNUMX; já — XNUMX XNUMX

Zahradnictví v The Sims 4: Roční období

Všechny rostliny, staré i nové, které se dostaly do hry s The Sims 4 Seasons, jsou nyní rozděleny do sezón. To znamená, že rostliny se vyvíjejí a plodí pouze v určitých obdobích roku. Pro jabloně je to podzim, pro třešně léto a například houby preferují podzim a jaro. Ale samozřejmě existují i ​​rostliny, které se cítí skvěle v kteroukoli roční dobu. Informace o ročním období charakteristickém pro každý konkrétní rostlinný druh je obsažena v cedulce, která se objeví, když na rostlinu najedete. Pokud je to správné roční období, v popisku bude uvedeno „Sezóna“.

Zajímavé:  Jak otevřít Sims 4 v nmm.

Takže teď zahradníci přidali potíže: koneckonců, pokud je venku léto, stojí za to přesunout jarní (zimní a podzimní) rostliny do skleníku, protože venku se přestanou vyvíjet a také nebudou plodit, jinými slovy bude ve stavu klidu.

Vezměte prosím na vědomí, že byste měli rostliny přemístit v poslední den jejich sezóny. To znamená, že pokud chcete, aby zimní rostliny i nadále přinášely ovoce na jaře a v létě, měli byste je přesunout poslední zimní den. Pokud je na jaře přemístíte, začnou znovu růstový cyklus, ale kvalita rostlin zůstane zachována.
Nabízí se logická otázka – je možné jednoduše zasadit všechny rostliny do skleníku a neposouvat květináče tam a zpět? To samozřejmě lze udělat, ale nebude to nejlepší řešení, protože rostliny se ve skleníku vyvíjejí mnohem pomaleji.

Například zvonky se ve skleníku vyvíjejí 4krát pomaleji než ve volné půdě.

Nejjednodušší způsob, jak omezit pohyb rostlin, je naroubovat sezónní rostliny na rostlinu, která roste a vyvíjí se ve všech ročních obdobích. Důležité je vybrat nejen vhodnou rostlinu pro naroubování dalších na ni, ale pamatovat si i dobu růstu, abychom na sklizeň nečekali příliš dlouho. Díky tabulce pro třídění rostlin podle ročního období je to snadné a jednoduché. Například šalvěj roste ve všech ročních obdobích a doba jejího růstu je velmi příhodná – 24 hodin.

Je důležité si uvědomit, že všechny roubované rostliny převezmou kvalitu rostliny, na kterou byly naroubovány, i když byly výhonky odebrány z rostlin ideální kvality. Čili když na obyčejnou kvalitní šalvěj naroubujete řízek z ideálního ostružiníku, tak se z ostružiny stane obyčejná jakost.

Včely a zahradničení

Za zmínku stojí další užitečná novinka – včely. V rozšíření Roční období máme opět možnost věnovat se včelaření. Hlavním přínosem včel je, že jsou nyní nepostradatelnými pomocníky na vaší zahradě. Pokud se úl nachází v blízkosti lůžek nebo květinových záhonů, pak včely nezávisle opylují rostliny a urychlují proces zlepšování jejich kvality. V případě potřeby ale můžete svému Simíkovi dát pokyn, aby to dělal cíleně – stačí sesbírat roj a poslat včely, aby opylovaly rostliny.

Zajímavé:  Jak přepnout rozhraní v The Sims 4.

Doufáme, že vám tato recenze pomůže vypěstovat dokonalou zahradu v kteroukoli roční dobu. Hodně štěstí při zahradničení!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»