News

Jak zapálit oheň v The Sims 4

The Sims 4: Jak rozdělat oheň. Co se stane se Simíky?

Simíci se mohou sami vznítit. Foto: The Sims 4

Místnost může zachvátit oheň. Dospělý Simík vzplane, pokud se postaví blízko plamene – což znamená, že hrozí smrt.

Když budete vědět, jak mohou v The Sims 4 vznikat požáry, pomůže vám to se jim ve hře vyhnout. Postava může zapálit náhodně a jsou chvíle, kdy hráč úmyslně způsobí katastrofu. Simík může zemřít při požáru, pokud plameny nejsou včas sraženy. Požár v domě může zachvátit nejen jednu místnost, ale rozšířit se i na stěny a předměty. Simík může plameny uhasit sám nebo zavolat hasiče pomocí svého osobního smartphonu.

Poté, co váš Sim zažije požár, může vyvinout strach z ohně. A můžete to překonat tím, že uhasíte plamen sám.

Vaření

Dům může mít levná kamna. Foto: The Sims 4

Dům může mít levná kamna. Foto: The Sims 4

Nejviditelnější a požárně nebezpečnou metodou je vaření jídla na sporáku nízké kvality a nízké ceny. Je nutné, aby Simík také neměl kuchařské dovednosti. Pak může být v The Sims 4 pravděpodobnější oheň.

Zejména pokud jsou nad kamny zavěšeny obrazy a plakáty, zvyšuje se možnost, že dojde k propuknutí plamene. Pokaždé, když budete vařit s levným vybavením a minimálními schopnostmi Simíka, k požáru nedojde, ale je to možné.

Krb

V domě Simíka může být instalován krb. Létají z něj jiskry a šlehá plameny. Pokud jsou v blízkosti hořlavé předměty, je pravděpodobnější požár. Například plakáty na stěnách, koberečky vedle krbu a další. V jeho blízkosti můžete umístit židle, pohovky a knihy.

Zajímavé:  Jak opravit červené oči v Sims 4.

V živém režimu musíte zavolat svého Simíka, aby provedl akci zapálení ohně v krbu. Stiskněte „zahřát“. Není to poprvé, ale v domě může začít hořet.

Hry pro děti

The Sims 4 má Junior Wizard Science Kit. Simovy děti se s ním mohou stýkat. dříve nebo později hrozí požár. Dítěti požár neublíží, ale dospělý Sim v The Sims 4 může být pohlcen požárem.

Simíka je třeba poslat, aby si mohl hrát s experimentální sadou. A jeden z experimentů exploduje.

Jak včas zaznamenat požár

V The Sims 4 mohou hráči umístit alarmy na stěny. Důležité je umístit ho vedle kamen a krbu. Pokud dojde k požáru, systém vydá signály, které Simík uslyší a bude moci rychle reagovat uhašením plamenů nebo okamžitě zavolat hasiče pomocí chytrého telefonu. Detektor hluku a zmatku lze zakoupit za 75 Simoleonů, herní měnu.

Alarm na zdi. Foto: The Sims 4

Alarm na zdi. Foto: The Sims 4

K dispozici je také ovládací panel Fire Safety, který lze zakoupit za 750 Simoleonů. Instalace reguluje vodovodní systém v případě požáru nebo jiných průmyslových havárií. Pro instalaci je nutný strop.

Správa požárních systémů. Foto: The Sims 4

Správa požárních systémů. Foto: The Sims 4

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»