News

Jak zaoblit římsu v The Sims 4

Střechy lze stavět nad místnostmi a sklepy, na základech i na zemi. Lze je kopírovat, otáčet a přesouvat po webu jako místnosti nebo předměty. V The Sims 4 nejsou žádné automatické střechy – musíte si je postavit sami.

Velikost střechy se mění s vodorovnými a svislými šipkami podél okrajů a v horní části střechy. Tímto způsobem lze střechu natáhnout v libovolném směru a upravit její výšku.

Délka střechy se mění zakřivenými šipkami. S jejich pomocí natáhnete střechu dolů, například z druhého patra do prvního. U střech se štítem taková šipka také natahuje šířku střechy — může být prodloužena za hranice štítu. Podržením klíče můžete natáhnout do štítu pouze jednu stranu střechy směna.

1.jpg

Ohyb střechy se mění kulatým jezdcem. Takže z kulaté střechy můžete vytvořit plnohodnotnou kopuli a ze střechy s hřebenem — zakřivenou střechu v asijském stylu.

Režim dodatečného ohýbání se aktivuje samostatně. Chcete-li to provést, vyberte požadovanou střechu a klikněte Shift+C. Na střeše se objeví další kulaté posuvníky. Platí pouze pro horní část střechy. Kombinací křivek dvou typů kulatých posuvníků můžete získat různé tvary zakřivené střechy.

2.jpg

Dokončení střechy
Jedná se o lemování kolem okrajů střechy, aby ladilo s barvou domu a střechy. K dispozici je několik možností, které se liší šířkou a barvou. U střech se štítem (stěnou) můžete také ozdobit spodní část stěny tímto typem povrchové úpravy výběrem povrchové úpravy a najetím myši na stěnu.

3.jpg

Jak odstranit střechu
Střecha se odstraňuje jako jakýkoli jiný předmět pomocí nástroje perlík z horního panelu nebo klíče Odstranit.

GuruSam

Tech. Podpěra, podpora

Správce
Zprávy 4.159 Úspěchy 1.290 Ocenění 1.730
Mansardová střecha

Zajímavé:  Jak zvednout postel do vzduchu v The Sims 4.

Podkroví je obytný prostor podkrovního typu vzniklý v posledním patře domu s mansardovou střechou. V tomto tutoriálu vám řeknu, jak vytvořit podkroví a udělat pro něj střechu.

4.jpg

Přečtěte si lekci

Шаг первый: nejprve musíte provést přesné označení podlahy, vybrat všechny stěny a místnosti a hranice v půdním stylu, protože od nich budeme vycházet při umístění střechy.

5.jpg

Шаг второй: Po stanovení všech hranic začneme umisťovat střešní díly. Potřebujeme umístit přesně „kusy“ střechy na místa znázorněná šipkou na snímku obrazovky. Pokud stříšku umístíte úplně přímo po celé délce stěny, pak bude jednoduše uvnitř místnosti. Dílky můžete vyrobit kdekoli, například na zemi, a poté je přesunout na střechu.

6.jpg

1. Vyberte si šikmou střechu, nechte šířku, kterou potřebujete. Poté „stiskněte okraje“ uchopením šipky na okraji střechy. To je nezbytné, aby se při zvýšení výšky střecha nezvětšila několikrát. A pak zvedněte střechu do požadované výšky zatažením za šipku. Zvedněte jej do takové výšky, aby se jeho okraje kryly s druhou střechou. Přibližně zobrazeno na snímcích obrazovky.

7.jpg

8.jpg

To ukazuje „kontakt“ dvou střech:

9.jpg

Tímto způsobem vyrobíte „kusy“ pro všechny plochy podkroví, které je třeba zakrýt.

2. Střechu můžete trochu zakulatit, stačí přitáhnout kouli blízko střechy. Díky tomu bude mít střecha hladší vzhled. Zobrazeno ve finální verzi níže.

V důsledku toho byste po instalaci střechy na všech otevřených plochách měli mít plnohodnotnou mansardovou střechu.

4.jpg

K poznámce: I po této metodě mohou kusy střechy během stavby trčet v interiéru. Nebojte se, během hry by se měli schovat. Jediná věc je, že to může zabránit umístění předmětů v blízkosti zdí, kde je střecha, ale zde vám kód přijde na pomoc bb.moveobjects on.

Zajímavé:  Jak nakrmit upíra ambrosie v The Sims 4.

Susie_Rose

Ověřeno
Zprávy 4.298 Úspěchy 170 Ocenění 5.090

Je možné obrázky obnovit, jinak jsou poškozené. Pokud jsem lekci pochopil správně, pak jsem také myslel na tuto metodu, ale nerozuměl jsem tomu, jak byla okna nainstalována. A pořád mi i ve hře trčely kusy střechy.

GuruSam

Tech. Podpěra, podpora

Správce
Zprávy 4.159 Úspěchy 1.290 Ocenění 1.730
Je možné obrázky obnovit, jinak jsou poškozené.

Zobrazí se všechny obrázky, zkontrolujte znovu.

ale nepochopil jsem, jak se okna instalují.

Jakým způsobem to není jasné? doručeno běžným způsobem)

Belkina

Ověřeno
Zprávy 601 Úspěchy 620 Ocenění 835
Typy střech, jak je stavět a jak je používat při projektování domů

Video ukazuje základní informace o tom, jak stavět různé typy střech a jak fungují šipky a posuvníky. Obsahuje několik užitečných tipů pro návrh střech a příklady domů, které lze postavit s různými tvary střech.

trojúhelníkový dům
Tento design je postaven pomocí střechy s štítem, maximálně protáhlým na výšku. Ve střeše jsou zabudovány běžné místnosti, kde mohou Simíci bydlet.

Střecha s vikýřem («světlík»)
Střešní okno je zde samostatným střešním prvkem krytým prosklenou střechou. Chcete-li, aby se takové „okno“ vizuálně otevřelo, použijte kulatý posuvník zakřivení. Zbytek střechy je sestaven z kusů střechy s polovičním štítem, přizpůsobený šířce, výšce a délce střechy.

Dům se zaoblenou střechou a skleníkem
Na takovou stavbu nebudete potřebovat nic jiného než střechu se štítem. Nainstalujte střechu, vytáhněte ji nahoru a zaoblete svahy co nejvíce pomocí posuvného jezdce s kulatou křivkou. V takovém domě mohou bydlet Simíci. Skleník se skleněnou střechou je vyroben na stejném principu.

Dům ve tvaru koule
V této variantě se střecha používá jako možnost vnějšího návrhu. Střecha ve tvaru kupole je vyrobena z kulaté střechy, která je co nejvíce zakřivena pomocí kulatého jezdce. Tuto střechu lze použít k vybudování místnosti, kde mohou Simíci bydlet. Části střechy přitom nezasahují do samotné místnosti a nepřekáží při umístění oken a dveří.

Zajímavé:  Do které složky jde The Sims 4 crack.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»