News

Jak zahájit výprodej v The Sims 4

Sims-4-yard-prodej

Cottage Living je jedním z mých oblíbených rozšiřujících balíčků Sims 4. Ale moji Simíci, kteří rostou po spoustě plodin, zavařují spoustu jídla a shánějí potravu, mají ve svém inventáři vždy příliš mnoho zeleniny a ovoce.

Jednou z mých oblíbených činností je prodej produktů ve dvorním prodeji. Ve výprodeji ze dvora můžete prodávat všechny druhy věcí: pečivo, konzervy, květiny, věci, které už nepotřebujete nebo nepoužíváte.

Pokud jste dosud nepořádali prodej ze dvora, pokračujte ve čtení tohoto průvodce, kde se dozvíte, jak v The Sims 4 úspěšně prodávat.

Kupte si speciální stůl na prodej ze dvora

Abyste mohli v The Sims 4 prodávat svůj vlastní dvůr, musíte si zakoupit speciální stůl na bleší trh.

Chcete-li si koupit tento speciální stůl na prodej ze dvora, musíte mít nainstalovaný Eco Lifestyle, Jungle Adventure nebo City Living. Jít do Činnosti a dovednosti, vyberte svůj stůl na prodej ze dvoraa umístěte jej na svůj pozemek.

Stůl na prodej z dvora není v základní hře k dispozici.

Stůl má vlastní inventář. Vše, co chcete prodat, můžete jednoduše přetáhnout do inventáře stolu.

Nastavte cenu a zahajte prodej ze dvora

Chcete-li začít prodávat položky uložené v inventáři vašeho stolku, požádejte svého Simíka, aby se o stůl postaral. Poté klikněte na Zvýšit ceny a nastavte cenu položek, které chcete prodat. Klikněte na Zahájit prodej dvora k zahájení prodeje.

Zajímavé:  Jak přetočit čas v The Sims 4 a oživit jej.

Nejlepší na tom je, že vše můžete označit až na 300 procent. Nastavení prodejního stolu ze dvora může být lukrativnější než otevření maloobchodního pozemku.

Mimochodem, inventář stolu působí jako lednička, která zpomaluje proces kažení potravin.

Uvědomte si, že to zpomaluje proces, nikoli jej úplně zastaví.

Prodejte aranžmá orchidejí za tisíce Simoleonů

Pokud plánujete prodávat květinové aranžmá a šumivé šťávy, máte pěkný zisk.

Mnoho Simmerů potvrdilo, že za své nejdražší kytice orchidejí obvykle dostávají přes 20,000 XNUMX Simoleonů.

Pokud chcete zvýšit své výdělky, zkuste prodávat aranžmá z růžové orchideje. Měli byste být schopni získat kolem 30,000 XNUMX Simoleonů za každé uspořádání se zapnutou vlastností prodejné odměny.

Prodej aranžmá orchidejí za 300% přirážku je jedním z nejrychlejších způsobů, jak zbohatnout v The Sims 4.

Výroba orchidejových aranžmá obvykle stojí 800 Simoleonů. Pokud zvýšíte své dovednosti v aranžování květin, můžete z jedné kytice vyrobit více než 20,000 300 Simoleonů pomocí XNUMX% přirážky k prodeji ze dvora.

Šumivý džus před prodejem ve výprodeji dejte do lednice

Pokud prodáváte šumivý džus ve vašem dvorním prodeji, musíte jej před prodejem vychladit. Šumivý džus se obvykle velmi rychle zkazí.

Zákazníci se k vám nevrátí, pokud jim prodáte zkaženou šťávu.

⇒ Rychlá poznámka: K výrobě šumivého džusu potřebujete rozšiřující balíček Eco Lifestyle.

Pokud jste jako já a váš Simík má farmu, můžete zahájit prodej ze dvora a prodávat zeleninu a ovoce ve svém Cottage Living.

Zamkněte dveře

Při pořádání prodeje ze dvora vždy zamykejte dveře svého domu. Pokud to neuděláte, městečka a NPC se budou dál toulat po vašem domě.

Pokud někteří z nich mají kleptomanskou vlastnost, nedivte se, že z vašeho domu začnou mizet věci.

Zajímavé:  Do které složky mám umístit doplňky pro The Sims 4.

Abyste zabránili vstupu nežádoucích návštěvníků do vašeho domu, zamkněte dveře a v podstatě je přinuťte, aby se zaměřili na prodej ze dvora.

#5 „Výprodej dvora. » — Výzva The Sims 4 || SNAŽÍM SE ZBOHATNIT PLETENÍM

Ikona kanálu Průvodce kreativní efektivitou

Vítám vás u 5. epizody naší výzvy „Snaha zbohatnout pletením“. A v tomto díle máme konečně výprodej ze dvora! Nová pravidla: — Můžete vydělávat peníze pouze pletením, vystavováním zboží na Prodavito, můžete se věnovat sběratelství, ale nemůžete získat práci nebo se zaregistrovat jako samostatný podnikatel. — Výzva je považována za dokončenou, když se cena pozemku rovná 200 tisícům sim. Příjemné sledování!❤️ Napište svůj názor do komentářů! ————— Sociální média: Origin ID: AmaranthSims Instagram: @amaranth.sims TikTok: @amaranth.sims #challengesims4 #ts4 #thesims #getfamous #challenge

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»