News

Jak začít s vyprávěním příběhů v The Sims 4

S vydáním nové verze přišlo jedno zklamání, některé novinky se ukázaly být tak silné, že některým hráčům zkazily náladu.

Zdálo se, že The Sims byli vynalezeni jako simulátor architektonických výtvorů, což byl jeden z nejzajímavějších projektů.

A nyní se místo veselých úvah o tom, jak nejlépe postavit svůj dům, hratelnost v The Sims 4 zjednodušila, nyní jde o manipulaci s již připravenými místnostmi, zbývá jen změnit velikosti a dekorace a okna mohou být přidáte stisknutím jediného tlačítka.

Toto je video v angličtině o tom, jak postavit dům v The Sims 4. A aby mohl hráč postavit dům, musí být starší 18 let

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
tygr n-ok [52.2K]
Před 5 lety

Abyste mohli snadno postavit dům v The Sims 4, musíte vzít v úvahu, že musíte přejít do konstrukčního režimu. K tomu budeme muset vybrat město a volné místo (za předpokladu, že jsme právě začali hrát) nebo kliknout na ikonu s kladivem a klíčem (pokud jsme se rozhodli během hry něco postavit nebo předělat) v horní části pravý roh. Takže v režimu stavby v The Sims 4 budeme mít potřebné nástroje pro stavbu domu (pravý roh v horní části obrazovky). Můžete vybrat každý detail zvlášť nebo použít hotové dispozice a i v nich můžete měnit velikost místností.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
Před 5 lety

Zajímavé:  Jak vystěhovat jednu osobu v The Sims 4.

Postavit dům v The Sims 4 není vždy tak snadné, a to ani pro někoho, kdo ví, jak hrát. Nejprve pochopíme mechaniku konstrukce. V první verzi lze dům postavit mimo herní režim. Chcete-li to provést, spusťte hru, načtěte uložení s hotovou postavou nebo vytvořte novou a po úpravě postavy spusťte hru. Vyberte město z dostupných měst, klikněte na prázdné místo a vyberte „postavit“. Ocitneme se tak v konstrukčním režimu, ve kterém se skutečně vyskytuje. Podle druhé možnosti můžete stavět/dostavovat/přestavovat domy přímo ve hře samotné, přechodem z herního režimu do režimu výstavby města, to provedete kliknutím na ikonu ve hře, která se nachází vpravo nahoře roh:

Jak postavit dům v The Sims 4? Když jste v konstrukčním módu, uvidíte části menu, jsou v pravém horním rohu, nahoře uprostřed obrazovky a dole je hlavní menu s nástroji. Jedná se o sbírku různých předmětů, toto je hlavní menu pro stavbu. Dole na levé straně jsou 4 záložky a rozložení domu. Přepínáním těchto karet můžete najít různé nástroje pro stavbu. Pokud kliknete na detaily dispozice domu (okna, dveře, stromy atd.), pak se vám v pravém sloupci zobrazí seznam objektů této kategorie, ze kterého si vyberete ten, který potřebujete. V pravém sloupci nahoře a vlevo jsou také body pro výběr objektů.

Nejprve se postaví zdi. Chcete-li najít nástroj pro stavbu stěn, klikněte na rozvržení na stěnu domu. V pravém sloupci se objeví následující možnosti: běžná zeď, místnost, plošina a další. Vybíráme úplně první, jedinou stěnu. Chcete-li jej nainstalovat, vyberte nejprve počáteční polohu stěny, zajistěte ji stisknutím pravého tlačítka a volně ji přetáhněte. Jakmile stěnu natáhneme na požadovanou velikost, stiskněte levé tlačítko myši a zajistěte ji. Místnost můžete postavit kombinací 4 stěn, nebo vybrat nástroj „místnost“ a jednoduše jej přetáhnout, a 4 stěny jsou připraveny jedním pohybem. Takto je postavena struktura bydlení. Zeď můžete odstranit, stejně jako jakýkoli jiný nepotřebný předmět, kliknutím na kladivo a poté na něj namířit. Kladivo se nachází v horním menu, umístěném uprostřed obrazovky.

Zajímavé:  Jak zjistit, kdy váš Simík vyroste v The Sims 4.

Jak postavit střechu v The Sims 4? Jakmile vyberete externí vzorek střechy ze seznamu nabídky, musíte na něj kliknout a přetáhnout jej. Zpočátku jeho velikost nebude odpovídat velikosti domu, protože. toto je šablona. Nastavuje se pomocí šipek nad samotným objektem, nastavení výšky a šířky. Kromě toho má dům mnoho dalších dekorativních předmětů, které lze vybrat podle vašeho vkusu.

Jak postavit druhé patro domu v The Sims 4? V nabídce umístěné v pravém horním rohu klikněte na šipky „nahoru a dolů“. Tímto způsobem se zvednou o úroveň výše (druhé patro) nebo níž (suterén) a následně se druhé patro postaví podobně jako první. Poté, co jsme postavili základy domu, musíme jej ozdobit, jak si přejeme. Aby bylo jasnější, jak stavba probíhá, můžete se podívat na video:

Platformy v Sims 4 – jak vytvářet, navrhovat a efektivně používat

Platformy v Sims 4

Listopadová aktualizace přinesla všem fanouškům stavebnictví zásadně nový nástroj pro stavbu – platformy, se kterými nyní můžete vytvářet víceúrovňové místnosti, neobvyklá schodiště a mnoho dalšího.

Triky pro stavění v Sims 4 pomocí TOOL

27. března 2021 9749 Nastusya

Jak stavět obloukové střechy v Sims 4

27. března 2021 3852 Nastusya

Jak postavit most v Sims 4. Pět různých způsobů

11. srpna 2020 21081 Danny California

Jak postavit most v Sims 4. Pět různých způsobů

Na první pohled se zdá, že hra neposkytuje možnost stavět mosty, ale není to tak úplně pravda. Nástroje dostupné v konstrukčním režimu, někdy ne nejzřetelnější, vám umožňují implementovat různé možnosti přemostění.

V této lekci vám chci ukázat jejich rozmanitost tím, že krok za krokem projdu fázemi výstavby.

Vlastní pokoje v The Sims 4: kde, jak a proč

2. července 2020 18605 Danny California

Zajímavé:  Jak získat 5 hvězdiček na veterinární klinice Sims 4.

Vlastní pokoje v The Sims 4: kde, jak a proč

Rádi stavíte domy, ale nebaví vás zdlouhavě shánět potřebné věci? Nebo si možná jen potřebujete ponechat v domě jednu místnost, která se vám líbí, a zbytek vynechat? Pak je tato recenze pokojů na míru právě pro vás.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»