News

Jak začít poslouchat The Sims 4

Tento herec dostával role, ale teď bez ohledu na to, jak moc se snažím, nemohu projít konkurzy v nové agentuře, co potřebuji, abych je zvládl?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Herecké agentury a konkurzy v The Sims 4 Cesta ke slávě

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

Navíc The Sims 4 Cesta ke slávě vaši simíci mohou získat práci Kariéra herce a stát se skutečnými filmovými hvězdami a herecké agentury jim v tom pomáhají — právě s jejich pomocí bude budoucí velký herec konkurovat a získávat role. Zpočátku to budou reklamy, ale postupně přerostete k serióznějším projektům.

Jakmile váš Simík získá práci, musí si vybrat, se kterou agenturou chce spolupracovat. Pokud jste to z nějakého důvodu neudělali, použijte svůj telefon na kartě „Job“ nebo klikněte na ikonu na panelu kariéry s nápisem „Vyberte agenturu“. Od prvního kariérního stupně jsou hercům k dispozici pouze dva. Na čtvrté úrovni jsou do seznamu dostupných agentur přidány další dvě agentury. Každá agentura má své výhody při hledání rolí pro vaše herce. Vyberte si ten, který vám nejlépe vyhovuje.

upload_2018-11-17_18-3-59.png

Agenturu můžete změnit, pokud Vám již nevyhovuje telefonicky. V jednu chvíli můžete využívat služeb pouze jedné agentury.

upload_2018-11-17_17-49-49.png

Ikona
Název a popis
Výhody
Když bude dostupný

Zajímavé:  Jak přenést uložení Sims 6.

[IMG]

[IMG]

[IMG]

[IMG]

Takže, abyste získali roli, musíte nejprve projít konkurzem. Mimochodem konkurzy, na rozdíl od natáčení ve filmovém studiu, jsou uzavřenou akcí. Až přijde čas, Simík jednoduše web na několik hodin opustí.

Každá ze čtyř agentur vám každý den představí jiné možnosti. Na prvních stupních jich bude velmi málo – na samém začátku pouze dva. Ale jak budete postupovat na kariérním žebříčku, výběr rolí se bude rozšiřovat. O konkurzech, které máte k dispozici, se můžete dozvědět pomocí telefonu nebo počítače (volba „Zeptat se na vystoupení“) nebo kliknutím na ikonu na panelu kariéry. Najednou se můžete přihlásit pouze na jeden konkurz, ale pokud si to rozmyslíte, můžete to vždy zrušit a vybrat si jiný. Zrušit můžete prostřednictvím telefonu nebo přímo na panelu kariéry kliknutím na ikonu koše.

upload_2018-11-17_19-51-18.png

U každé role je uvedeno datum a čas konkurzu, výkon, platba a doporučená dovednost a její úroveň.

upload_2018-11-17_21-41-11.png

Upozorňujeme, že pro úspěšnou hereckou kariéru kromě dovednosti Herectví Budete potřebovat další čtyři základní dovednosti:

  • dovednost kouzla úrovně 7;
  • úroveň komediálních dovedností 7;
  • dovednost hraní na kytaru Úroveň 7;
  • Úroveň zdatnosti 7.

Níže uvedená tabulka uvádí všechny dostupné možnosti konkurzu, kariérní úroveň, na které jsou k dispozici, a požadované dovednosti.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»