News

Jak zahájit školní projekt v The Sims 4

Ve hře The Sims 4: Objevte univerzitu bude muset váš Simík absolvovat kurzy, aby mohl absolvovat zvolený titul, který zahrnuje dokončení kurzů, jako jsou písemné práce a složení zkoušek.

Tato příručka vás naučí vše, co potřebujete vědět o tom, jak dokončit práci v kurzu v TS4, včetně psaní a odesílání prací, skládání zkoušek a vytváření prezentace.

Kliknutím na kterýkoli z níže uvedených odkazů automaticky přejdete na příslušnou část této příručky:

  • Co je to kurz v The Sims 4?
  • Jak napsat semestrální práci
  • Jak složit závěrečnou zkoušku
  • Jak prezentovat
  • Domácí práce

Co je to kurz v The Sims 4?

V balíčku Discover University Expansion Pack budou muset studenti Simíci, kteří se zapsali do studia, navštěvovat kurzy, aby zvládli semestr (který trvá týden). Ukázat se však nestačí – zahrnuje také práci v kurzu.

Protože je univerzitní život tak hektický, budete se muset ujistit, že váš Simík vyvažuje práci a studium, protože pokud je příliš zaneprázdněn prací na to, aby šel do třídy a dokončil si kurz, nebude schopen absolvovat.

Sims 4 psaní.png

Chcete-li se dozvědět více o stupních, včetně typů a jakých profesí může váš Simík po dosažení pokroku, prohlédněte si naši příručku o stupních.

Existují tři typy kurzů:

  • Písemná semestrální práce
  • Závěrečná zkouška
  • představení

Kliknutím na záložku Kariéra na aktivní liště (nebo jednoduše stiskněte J) si můžete prohlédnout každou třídu, do které je váš Sim přihlášen, a práci v kurzu, kterou bude v daném semestru potřebovat.

Zajímavé:  Jak změnit zvíře v Sims 4, které je adoptováno.

Kurz Sims 4.jpg

Jak napsat semestrální práci

Aby mohl váš Simík napsat seminární práci, bude potřebovat přístup k počítači. Klikněte na PC a poté na „Univerzita“ > „Univerzitní kurz“ > „Semestrální práce“. Zde uvidíte dvě možnosti: „Napsat seminární práci“ a „Odeslat plagiátovou seminární práci“.

Pokud chcete, aby váš Simík dostal dobrou známku, nepodvádějte, protože je nemožné získat A s falešným papírem. Místo toho jim zvolte, aby to napsali sami.

Sims 4 pc coursework.jpg

Po několika hodinách váš Simík vytvoří svůj první návrh. Můžete se rozhodnout odevzdat, ale pro lepší známku se vraťte k počítači a klikněte na „Upravit semestrální práci“. Udělejte to několikrát, dokud se nezobrazí vyskakovací okno s oznámením, že je to nejlepší, co může být. Nyní můžete „Submit Term Paper“ z počítače.

Jak složit závěrečnou zkoušku

V Discover University je složení závěrečné zkoušky snadné: váš Simík prostě přijde na hodinu v jeden z posledních dnů semestru a složí ji automaticky. To ale neznamená, že není na čem pracovat. Pokud chcete, aby váš Simík získal vysokou známku, musí se učit.

Klikněte na PC, poté na „Univerzita“ > „Univerzitní kurz“ > „Studium“ a poté vyberte třídu, pro kterou je závěrečná zkouška určena. Pro dobrou známku je ideální, aby se učili alespoň dvakrát – čím více, tím lépe. Mohou také potřebovat studovat více než jednu třídu, pokud mají závěrečnou zkoušku jako práci v kurzu více, takže se ujistěte, že mají dostatek času na to, aby se vše vešlo!

Sims 4 studie.png

Je také dobrý nápad zvýšit dovednost, se kterou je třída svázána; opět platí, že čím vyšší, tím lepší. Můžete to zkontrolovat na záložce Kariéra na vašem hotbaru.

Jak prezentovat

Toto je nejvíce matoucí část kurzu, kterou váš Simík dostane, protože hra nezmiňuje, co musíte udělat, takže na to můžete přijít sami. Na začátku semestru bude do inventáře vašeho Simíka umístěna Prezentační deska, kterou musíte umístit do světa.

Zajímavé:  Jak nacvičit scénu s další hvězdou Sims 4.

Požádejte svého Simíka, aby interagoval s tabulí a „kompilujte informace“. Hodinu nebo dvě stráví házením nápadů na tabuli. Můžete to odeslat takto, ale pokud chcete vyšší známku, budete muset „Upřesnit a uspořádat“, dokud se neobjeví vyskakovací okno s oznámením, že je to nejlepší, co může být.

Jak dělat školní projekty v The Sims 4. Můžete je přesunout pouze do světa nebo do svých zavazadel.

Přesuňte se do světa (vyžaduje poměrně hodně místa). Poté se na něm objeví potřebné funkce.

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»