News

Jak začít dělat domácí úkoly v The Sims 4

Univerzita v Sims 4

Studium na vysoké škole vám dá příležitost získat nová povolání, dovednosti a rychle stoupat po kariérním žebříčku. Studium na univerzitě není dostupné pro teenagery, ostatní mají možnost absolvovat kurz na univerzitě a získat odborný diplom. Počet semestrů v Sims 4 závisí na zvolené fakultě. K absolvování je potřeba dokončit 12 kreditů. 1 kredit se rovná jednomu úspěšně absolvovanému předmětu. Můžete si vypočítat počet dní tréninku. K tomu je potřeba vzít v úvahu předměty a mimoškolní aktivity. Při maximálním zatížení čtyřmi předměty bude délka školení 3 týdny.

Jak vstoupit na univerzitu

Chcete-li vstoupit na univerzitu, musíte podat žádost o přijetí. Chcete-li to provést, musíte vybrat možnost v počítači nebo vybrat možnost ve schránce poblíž vašeho domova. Sedíme u PC. Klikněte na tlačítko v menu — univerzita, poté vyberte — studovat univerzity. Můžete se tak seznámit s učebním plánem a specializacemi a zároveň najít vhodnou fakultu. Po odeslání přihlášky budete muset chvíli počkat na odpověď. Obvykle dorazí druhý den. Další informace Vám budou zaslány v dopise.

Univerzita v Sims 4

Prestižní programy a profese

Po schválení žádosti o přijetí na vysokou školu si můžete vybrat místo studia a podívat se na profese, ve kterých budete po studiu pracovat. Každý ústav má pravidelné a prestižní programy. Některé nemusí být přehrávači dostupné, protože. Simík nevyvinul tu či onu dovednost. Aby mohly být započítány do přijetí, musí se dovednosti zlepšit na třetí úroveň.

Studijní programy pro uchazeče Základní zkušenosti Bonusové dovednosti
Historie umění Kouzlo, Kreslení, Psaní Fotografie, Archiologie, Selvadoradská kultura
Biologie Fitness, zahradničení, logika Zdravý životní styl, veterinář
Komunikační zařízení Kouzlo, Kreslení, Psaní Vědecký výzkum, debata, vzdělávání
Informatika Neplechy, programování, robotika Raketová věda
Kuchařství Pečení, vaření, gurmánská kuchyně
Dramaturgie Herectví, šarm, komedie Vhodnost
ekonomika Kouzlo, logika, výzkum, debata
Výtvarné umění Kresba, fotografie, housle Klavír, varhany
Příběh Kouzlo, logika, výzkum, debata Archiologie, selvadoradská kultura
Filologie Charisma, vědecký výzkum, debata, psaní Vampirismus
Fyzika Mechanika, logika, vědecký výzkum, diskuse Neplechy, vzdělání, herectví
Psychologie Půvab, logika, vědecký výzkum, debata
Zlomyslnost Fitness, logika, šibalství Vampirismus
Zajímavé:  Jak napumpovat postavu v The Sims 4.

Pokud se stále chcete zapsat do určitého kurzu, ale chybí vám dovednosti. Máte příležitost to udělat. Ale ne úplně poctivým způsobem. Prostřednictvím vlivu nebo dárcovství. Pokud je váš Sim slavný, pak na kartě „Práce v mobilním telefonu“ vyberte — ovlivněte výběrovou komisi. Můžete také uplatit přijímací komisi částkou 2000 Simoleonů. Mějte ale na paměti, že pokud neuspějete, budete muset zaplatit pokutu.

Jak dělat domácí úkoly

Délka přednášky na univerzitě je 1.5 herní hodiny. Během této doby máte na výběr z akcí. Pozorně poslouchejte učitele, spěte nebo si dělejte poznámky. Budete si také muset udělat domácí úkol. To ovlivní výkon žáka. Práce musí být odevzdána včas. Sešit s domácími úkoly je v zavazadle postavy. Pokud tam není, můžete si notebook koupit v kiosku nebo na počítači. Veškerá práce probíhá v jednom notebooku. A nemusíte je vytvářet pro každý předmět. Rychlost dokončení domácích úkolů je ovlivněna dovedností vědeckého výzkumu a debaty.

Univerzita v Sims 4

Kurzy a prezentace

Akademický výkon na vysoké škole ovlivňuje i psaní semestrálních prací a různých prezentací. Chcete-li napsat práci do kurzu, přejděte na počítači do sekce „Univerzita“. Pro každý předmět budete muset napsat samostatnou práci. Máte přístup ke konceptu, který můžete upravovat. Po dokončení kurzu jej můžete odeslat profesorovi. Pro lenochy je zde možnost odevzdat odepsané ročníkové práce. Ale pozor, může to být nebezpečné. Budete chyceni a vyloučeni ze školy.

Prezentace se dělají při absolvování zkoušek. Připravuje se deska a sbírá se materiál, který v konečném důsledku utváří kvalitu vaší prezentace. Kvalitu můžete zkontrolovat najetím kurzoru myši na desku. Při maximální kvalitě obdržíte upozornění.

Univerzita v Sims 4

Jak složit zkoušku

Abyste nebyli diskvalifikováni ze zkoušky, musíte se zúčastnit posledního zadání semestru. Abyste zkoušku zvládli na výbornou, navštěvujte pravidelně kurzy a dokončujte všechny domácí úkoly. Zúčastněte se akce, jako je nacpání před zkouškou. Tím se zlepší vaše skóre. A budete mít náladu „Poslední šance“. Nepřetěžujte svého studenta studiem, může to ovlivnit jeho výkon.

Zajímavé:  Jak změnit barvu hry The Sims 4.

Jak získat stipendia

Chcete-li získat stipendium, musíte podat žádost. Ještě předtím byste si ale měli zjistit, o co se vaše postava uchází. Existuje několik typů peněžních pobídek.

Stipendia pro vynikající studenty — udělovaná automaticky při získání místa v prestižních vzdělávacích programech.
Pro profesionály jsou vyžadovány praktické dovednosti. Určeno pouze pro mladé studenty.
Pro sportovce – hrajte fotbal nebo se věnujte e-sportům.
Nízký příjem – pokud jsou vaše finance napjaté
Pro specialisty — pokud máte pracovní zkušenosti
Pro rezidenta – pokud jste zástupcem kraje, vláda vám studium finančně podpoří

Obdržení diplomu

Po vyhlášení výsledků studia za poslední semestr obdržíte vyrozumění o ukončení slavnostní promoce. Všechno se bude dít v králičí noře. Budete oblečeni do absolventského taláru a předán diplom o ukončení vzdělání a získání povolání. Po skončení obřadu se ve vašem zavazadle objeví památná fotografie ve studentském oblečení. Bude také přidán seznam vašich kariér. Vaše postava bude moci začít svou kariéru od určité úrovně. Pro vyšší úroveň je vyžadován specifický diplom. Například 8. stupeň kariérního žebříčku může absolvovat absolvent s prestižním diplomem prospěl s vyznamenáním.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»