News

Jak vyzvednout dítě v The Sims 4

Jak adoptovat dítě v The Sims 4? Ne všichni hráči jsou plně obeznámeni s tématem dětí ve hře. Navíc se tato etapa života Simíků v novém přírůstku trochu změnila. Zveme vás, abyste zjistili nejen podrobnosti o nové generaci postav, ale také se seznámili s tím, jak adoptovat děti v The Sims 4.

Děti v The Sims 4

Každý si pamatuje, že v The Sims 3 byly čtyři dětské fáze dospívání: miminko, batole, dítě, teenager. V The Sims 4 vývojáři odstranili druhou fázi a nyní se dítě okamžitě objeví z postýlky a jde do školy.

To znamená, že několik dní (počet závisí na očekávané délce života) si hrajete s miminkem, které může být buď ve své postýlce, nebo v náručí Simíků. Akce s dědicem lze provádět téměř stejně jako v The Sims 3: krmit, hrát si, přebalovat, kukat a tak dále.

Když přijdou narozeniny, dítě se promění v dítě. Je trochu překvapivé okamžitě vidět dospělého dědice, který prostě neuměl mluvit a už je studentem základní školy.

Je možné v The Sims 4 adoptovat dítě?

Další fází jsou teenageři. Jde prakticky o mladé lidi, ale stále děti. Chodí na střední školu a mohou získat brigádu (například jako barman nebo v kavárně).

Jak mít dítě?

Stejně jako v předchozí verzi The Sims můžete mít dítě buď pro rodinu skládající se z otce a matky, nebo pro jednu postavu. Existují tři způsoby, jak prodloužit závod:

  • přirozené — početí;
  • prostřednictvím adopce;
  • požádejte o dítě u studny přání (položka byla přidána spolu s katalogem „Romantická zahrada“, v případě kladného výsledku je do rodiny přidán školák).
Zajímavé:  Jak vyčistit doplňky v The Sims 4, které nefungují.

jak adoptovat děti v sims 4

S vydáním doplňku Get to Work mají možnost rodit i muži. Otěhotní mimozemšťany, kteří je unesou. Těhotenství nepřichází s každým únosem. To je věc náhody. Muž porodí malého mimozemšťana, který se může vrátit na svou domovskou planetu jako nemluvně. Když se dítě stane dítětem, tato funkce zmizí.

Početí a porod

Chcete-li mít dítě, musíte zvýšit měřítko romantického vztahu. Časem se v romantických aktivitách objeví možnost „Počít dítě“. Simíci nemusí uspět napoprvé. Můžete to zjistit provedením akce „Těhotenský test“ se SIM kartou a kliknutím na záchod. Postava pak prochází třemi fázemi těhotenství – trimestry. S každou fází se břicho zvětšuje.

Je možné v The Sims 4 adoptovat dítě?

V The Sims 4 nejsou žádné vyhlášky, jako v The Sims 3. Simka proto i nadále chodí do práce až do porodu. S rozšířením Get to Work mohou Simíci rodit buď doma, nebo v nemocnici. Buďte připraveni na to, že váš Simík porodí dvojčata nebo trojčata. To se stává velmi zřídka. Chcete-li zvýšit svou šanci, musíte si zakoupit další odměnu za body přání „Mít mnoho dětí“.

Adopce dítěte

Je možné v The Sims 4 adoptovat dítě? Ano můžeš. Stejně jako v předchozí verzi oblíbené hry nemusí Simíci rodit sami. Pokud máte tisíc simmolionů a počítač navíc, můžete adoptovat dítě z dětského domova. Zvládnou to jak páry (manžel a manželka), tak svobodní Simíci.

jak adoptovat dítě v sims 4

Jak adoptovat děti v The Sims 4?

Návod, jak adoptovat dítě z azylového domu, obsahuje následující body:

  1. Vaše rodina musí mít na účtu tisíc simmolionů. Vyžaduje se také počítač.
  2. Klikněte na počítač a položku nabídky „Rodina“.
  3. Mezi příležitostmi ke koupi obchodu, odjezdu na dovolenou nebo přestěhování rodiny najděte položku „Adoptovat“.
  4. Zobrazí se okno se seznamem všech dětí, které lze adoptovat. Budou tam miminka, děti a teenageři. Rozdílné je i pohlaví – jsou tam chlapci i dívky. Vzhled okna připomíná menu s výběrem domácích mazlíčků z The Sims 3 s odpovídajícím doplňkem.
  5. Vyberte si své oblíbené dítě. Můžete ukrýt jedno dítě najednou.
  6. Po provedení volby je váš Sim převezen do sirotčince, aby si vyzvedl dítě.
  7. Na konci adopčního procesu bude možné zvolit nebo změnit jméno a příjmení nového dědice.
  8. Klepněte na zaškrtnutí.
Zajímavé:  Kde jsou v Sims 4 potřebné body pro upíra.

Návod jak adoptovat děti v Sims 4

Nyní je ve vaší rodině nové dítě. Vztahová škála mezi novým členem a rodiči bude z jedné třetiny plná. Také se dítě bude jevit matce a otci jako dítě. Oblečte ho/ji a zařiďte mu/její dětský pokoj.

Než adoptujete děti v The Sims 4, zkontrolujte dostupnost rodiny. Maximální počet znaků je osm.

Sociální pracovníci

Sociální pracovníci jsou ve hře přítomni již od první verze. V The Sims 1, pokud o dítě nebylo řádně postaráno, mohl přijít sociální pracovník a vyzvednout ho. Od té doby se prakticky nic nezměnilo.

jak adoptovat dítě v sims 4

V The Sims 4, bez ohledu na to, jak se dítě narodilo, pokud ho rodiče nestihnou nakrmit, přebalit, rozveselit (nízká míra volného času), nedělat mu domácí úkoly, objeví se varování od sociální pracovnice že pokud se nic nezmění, dítě/děti budou odebrány. Vyzvednout lze jak děti, tak školáky. Pokud potřeby dítěte zůstanou nízké, objeví se zpráva, že ho sociální pracovnice odebere a ono zmizí z rodiny. Později již není možné dítě vrátit.

Doufáme, že jste přišli na to, jak adoptovat děti v The Sims 4 a sami je porodit, a nedovolíte, aby přišli sociální pracovníci.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»