News

Jak přivolat žraloka v The Sims 4

Nový přírůstek do The Sims 4 s názvem Island Living vydaný před dvěma dny nabízí kromě různých prázdninových aktivit také možnost nechat se sežrat živými žraloky.

Pro nezasvěcené může série Sims vypadat jako nevinná, někdy praštěná simulace života, ale každý, kdo s ní strávil trochu více času, ví, že je to ve skutečnosti nástroj pro realizaci sadistických fantazií o zabíjení Simíků těmi nejneuvěřitelnějšími způsoby, jako je odstraňování schodů. , zatímco je simík v bazénu. Vývojář hry, EA Maxis, si je toho zjevně dobře vědom, protože v nejnovějším přírůstku do čtvrté hry Island Living přidal další způsob, jak předčasně poslat Simíky do jiného světa.

Tentokrát budeme potřebovat kus širého moře a trochu trpělivosti. Když se Simík vzdaluje od břehu, může si v dálce všimnout ploutve a poté být stažen pod vodu, zatímco se oběť zoufale snaží uniknout. Existuje šance, že vás zachrání jedna z mořských panen žijících v okolních vodách, ale pro toto konkrétní video byl žralok příliš rychlý.

Expanze, která vyšla 21. června na PC (majitelé konzolí počkají do 16. července), poskytuje spoustu zábavy i pro lidi, kteří nemají sadistické sklony. V Island Life se vaši Simíci mohou opalovat, stavět hrady z písku, plavat s delfíny, poznávat místní kulturu (po vzoru polynéské kultury), rybařit a jezdit na vodním skútru nebo plachtit. a také zvládnout kariéru jako potápěč nebo ekolog. Další skvělou funkcí je možnost proměnit vašeho Simíka v mořskou pannu s plně funkčním ocasem. Abyste se v novém rozšíření bavili, nemusíte své Simíky házet žralokovi.

Zajímavé:  Jak vypnout mřížku v konstrukčním režimu Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»