News

Jak vytvořit krásné snímky obrazovky v The Sims 4

Krásné snímky obrazovky z jishade v Sims 4 BEZ POST-ZPRACOVÁNÍ | Výukový program The Sims 4 Gshade

Ikona kanálu Vytvořte si vlastní obrázek

Ukážu vám, jak diverzifikovat snímky obrazovky přímo ve hře. Metoda je vhodná pro začátečníky i pokročilé uživatele: stačí vybrat předvolbu, která se vám líbí, a najít vhodné obrázky. Příklady vyhledávacích dotazů: textury starých filmů | oslnění textury | světlé textury Podrobná videa o tom, jak program používat a kde stáhnout Gshade, najdete od jiných tvůrců. ⭐ VK GROUP: https://vk.com/gerkusims ⭐ BOOSTY: https://boosty.to/maychan Užijte si sledování!

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Jak vytvořit krásné snímky obrazovky v The Sims 4

Temná místnost. Unavený Simík v hábitu na počítači, zatímco druhý Simík zívá.

**14.04.2016 Jonathan Richardson

Při hraní pořizujete snímky obrazovky The Sims 4? Líbí se vám, jak dopadnou? Nevadí, když se jim to vždy nepovede! Pro pořízení dobré fotografie nestačí pouhé stisknutí tlačítka PrtScr. Když pořídíme snímky obrazovky z The Sims 4 u webu tomu věnujeme poměrně hodně času a snažíme se zohlednit vše od zápletky až po kompozici a osvětlení.

Pokud chcete snímky obrazovky z The Sims 4 být ještě lepší, přečtěte si tipy, které vám pomohou!

Vyberte příběh. Co bude ústřední částí vaší fotografie? jaký příběh chceš vyprávět? Ať už je to váš vtipný simík nebo povedená animace, vyberte si příběh a zaměřte se na jeho ústřední téma. V tomto cvičení chci ukázat, jak můj Simík vaří.

TIP: Pokud je předmětem vaší fotografie budova nebo pozemek, zachyťte také sousední pozemky se Simíky, aby fotografie získala dynamický vzhled.

Počkejte na správný okamžik. Toto je možná nejdůležitější rada. Najděte přesně ten okamžik, který chcete zachytit, a postavte na něm svůj příběh. Proveďte akci několikrát, abyste se dostali na kloub animaci. Pozastavte hru a podívejte se na různé kompozice podrobněji a z různých úhlů, dokud nenajdete ten správný okamžik. Připraveno!

Zajímavé:  Jak povolit wickedwhims v Sims 4.

Určete polohu kamery. Nalézt perfektní pozice kamery. Naštěstí můžete k ovládání fotoaparátu použít různé klávesové zkratky, což usnadňuje práci. Zde je několik možností, jak začít:

  • • Tlačítko [tab] – „volný“ režim fotoaparátu
  • • [w, a, s, d, q, e] – pohyb kamery
  • • [z a x] – měřítko
  • • [ctrl] + [5, 6, 7, 8 nebo 9] — uložení pozice kamery
  • • [5, 6, 7, 8 nebo 9] – obnovení uložené pozice
  • • [c] – vytvoření a uložení snímku

TIP: Vyhledejte si online „základy kompozice fotografií“ a naučte se některé dobré techniky.

Nezapomeňte zvážit denní dobu. Nezáleží na tom, zda jste venku nebo v místnosti bez oken: denní doba ovlivňuje více než jen osvětlení vaší fotografie. Stín může přidat texturu do oblasti mimo místo. Ranní slunce se může krásně pohrát na vašem koberci v obývacím pokoji. A co je nejdůležitější, denní doba může vašemu příběhu dodat kontext.

Přidejte různé domácí dekorace. Podrobnosti jsou zde klíčové. Předměty interiéru dodají pocit obyvatelnosti a spojení mezi místností a jejími majiteli.

TIP: Pamatujte, že se jedná o snímek, nikoli o garážový prodej. Zjednodušte záběr, abyste neodváděli pozornost od klíčového objektu.

Rozsviťte své Simíky. Vše je připraveno? Máte na skladě odpovídající položky? Jsou vaši Simíci ve správné pozici? No, je čas začít svítit. Klíčovým tématem mé fotky je simík. Potřebuji ho proto nejprve nasvítit a teprve potom začít nasvěcovat zbytek objektů v kompozici. Snažte se nemyslet na osvětlení místnosti, ale raději přemýšlejte o tom, kam chcete přitáhnout pozornost. Když je na fotografii příliš mnoho světla, kompozice ztrácí hloubku a stává se plochou a rovnoměrně osvětlenou.

Zajímavé:  Jak jíst smažené sračky ve vesmíru Sims 4.

TIP: stojací lampa «Claudine“ je ideální pro osvětlení Simíků a neovlivňuje osvětlení ostatních objektů v kompozici.

Přidejte konečné úpravy. Upravte osvětlení, barevné schéma a umístění objektů. Zvažte použití bublin k zobrazení myšlenek Simíků. Internetová komunita má celou sbírku těchto cloudů.

TIP: Při focení je lepší zvednout stěny.

To je vše! Postupujte podle těchto tipů a během chvilky pořídíte úžasné fotografie svých Simíků.

Zůstat v kontaktu! Sledujte nás na Twitteru a Instagramu, dejte like naší facebookové stránce a odebírejte náš YouTube kanál.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»