News

Jak vydělat více než 9999999 v Sims 4

Aby hráči neomezovali svou představivost a poskytovali svým Simíkům ten nejluxusnější život, chtějí v The Sims 4 získat spoustu peněz. Naštěstí je to velmi snadné!

Je pravda, že k tomu budete muset použít cheat. Tato metoda může zabít zábavu z postupného progrese vašich postav, takže zvažte, zda byste ji neměli použít k získání extra Simoleonů.

Jak to tedy udělat?

  • Zapněte cheat mód: stiskněte kombinaci Shift+Control+C.
  • Na obrazovce se objeví okno pro zadání textu.
  • Poté do okna zadejte jednu ze dvou možností cheatu:
  • matka — přidá 50k simoleonů.
  • poupě — přidá 10k simolenů (můžete použít i kaching, výsledek bude stejný).

Všechno! Opakujte donekonečna, pokud vám první doplnění zůstatku nestačí =)

Alternativní možností, jak získat spoustu peněz v The Sims 4, je tvrdá práce ve virtuální práci. Navíc, čím více pracovníků ve vaší rodině, tím snazší bude vydělat podstatnou částku! Pravidelné akce jsou skvělým způsobem, jak doplnit peněženku dobrými částkami. Pár desítek tisíc Simoleonů týdně není vůbec fantastické.

TOP — tipy pro hraní The Sims 4 — jak získat peníze!

TOP tipy pro hraní The Sims 4 – jak získat peníze!

Bez ohledu na vaše cíle v Sims 4 , ale mít peníze ve hře je neuvěřitelně důležité. Peníze mohou být důležitým nástrojem pokroku, nebo vám mohou bránit v čemkoli, pokud nemáte dostatek finančních prostředků. Naštěstí v Sims 4 Existuje mnoho způsobů, jak vydělat peníze, které vyhovují různým herním stylům, ale ne všechny jsou tak dobré, jak se na první pohled zdá, a jaký způsob vydělávání peněz si vyberete, bude záviset na tom, jak chcete hru hrát sestavené speciálně pro vás jsou jedny z nejlepších ve hře a přinášejí vám spoustu peněz.

Zajímavé:  Kde najít česnek v The Sims 4.

1. Vesmírný průzkumník

Space Explorer

Kariéra je přímá cesta k vydělávání peněz ve hře. Váš Simík se probudí, umyje se, sní snídani, než se vydá na 6–8 hodin do práce, a vrátí se domů, aby si našel nějakou zábavu, než půjde spát a znovu začne nekonečnou smyčku, jako ve skutečném světě. Ale některé kariéry mohou poskytnout vážný příjem, jakmile Sim vyšplhal po kariérním žebříčku a dosáhl maximální úrovně příjmu. Mnoho hráčů považuje stát se astronautem za nejlukrativnější kariéru a vydělat si neuvěřitelných 3717 XNUMX $ za den! Jak se vám líbí tento Elon Musk?

2. Otevřete si firmu

Začněte podnikat

Staňte se veterinářem

Pokud máte navíc kočku a psa, otevřela se nová kariéra v podobě veterinární chirurgie. Stejně jako u maloobchodu musíte mít alespoň nějaké úspory, ale věřte, že to může být přínosný, ziskový a příjemný podnik.

Váš Simík se praxí naučí veterinární dovednosti, a jak budou zkušenější, bude pro ně snazší vydělávat peníze. Ačkoli to není nejrychlejší způsob, jak vydělat peníze, je to zcela praktické, díky čemuž je tento podnik skvělou volbou pro milovníky zvířat nebo ty, kteří chtějí náročnější a interaktivnější kariéru.

4. Zahradník

Zahradník

Zahradnictví, možná druhá nejlukrativnější činnost ve hře, může být zdrojem obrovského bohatství pro hráče, kteří mají rádi mikrosprávu a strategii, zejména po aktualizaci. Roční období. Ve skutečnosti to není tak jednoduché, protože mezi výsadbou, zaléváním, sklizní, roubováním atd. trvá hodně času. budete mít pocit, že hrajete hru Stardew Valley, ne v Sims 4.

V současné době se diskutuje o tom, které plodiny je nejlepší sklízet, protože to bude primárně záviset na vašich povětrnostních podmínkách, ale mnozí věří, že aby věci byly opravdu jednoduché, mohou si hráči vytvořit obrovskou zahradu se stromy s penězi a každý den sbírat velké sumy peněz. Kdo mi může říct, kde získat takový strom peněz v reálném světě?

Zajímavé:  Kde jsou kluziště v The Sims 4.

5. Umělec

Umělec

Spisovatel

Jakmile si Simík osvojí umění psaní, může za čtyři hodiny ve hře napsat knihu, kterou může prodat literárnímu vydavateli nebo si ji sám vydat.

Pokud je kniha po vydání bestsellerem, bude vyplácet dividendy ve výši 200–800 $ denně po dobu asi 20 dnů. Někteří hráči mohou nechat své Simíky vyrobit desítky knih a každý den získat dividendy ve výši několika tisíc dolarů. To je také dobré pro hráče, kteří chtějí, aby si jejich Simíci odpočinuli od práce a dělali něco, co je opravdu baví.

7. Hacker

Hacker

Tento způsob vydělávání peněz je spojen s určitým rizikem, které může snížit váš příjem, ale může být zajímavější než jiné formy práce. Na maximální úrovni mohou Simíci hackovat superpočítače jednou týdně za tisíc Simoleonů nebo tak nějak. Mezi hackováním superpočítačů mohou hráči provádět méně ziskové, ale stále užitečné hacky za menší jednorázové platby.

Jak již bylo řečeno, tato profese je plná rizika. To znamená, že všechny vaše zisky mohou jít dolů, pokud je váš počítač poškozen hackem, a vy budete muset vysolit několik tisíc Simoleonů, abyste jej nechali opravit nebo si koupit nový.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»