News

Jak vybrat staženého Simíka v The Sims 4

Jak změnit vzhled postavy v The Sims 4: kompletní pokyny

Jak upravovat a vytvářet postavy v Sims 4

The Sims 4 je oblíbený simulátor života, ve kterém si každý může vytvořit rodinu, postavu, vybudovat si kariéru, jakou chce, mít domácí mazlíčky (! dokonce i koně) a mnoho dalšího.

Také v The Sims 4 můžete změnit vzhled již vytvořené postavy, ale měli byste mít na paměti, že změna vlastností postavy prostřednictvím CAS povede k chybám ve hře, takže byste měli charakterové vlastnosti postavy měnit pouze prostřednictvím „Povahové rysy“. ” lektvar, který lze zakoupit v obchodě s odměnami za 5000 bonusových bodů.

Bonusové body lze přidat postavě pomocí kódu Sims.give_satisfaction_points 5000.

Jak upravit postavu

Chcete-li začít plně přizpůsobovat svou postavu, musíte provést několik jednoduchých kroků:

  1. Během hry otevřete konzoli pomocí kombinace kláves „Ctrl + Shift + C“.
  2. V okně, které se otevře, zadejte instrukci „testingcheats true“ (tím se aktivuje cheat mód, bez kterého nemůžete Simíky změnit).
  3. Stiskněte „Enter“ a počkejte, až se načte další okno.
  4. Když se objeví, vložte tam příkaz „cas.fulleditmode“ a klikněte na „Pokračovat“.
  5. Dále vybereme změny vzhledu postavy: podržte „Shift“ a klikněte levým tlačítkem myši na postavu a v kole, které se otevře, vyberte položku „Změnit v SP“.

Změna vzhledu

Výběr typu těla postavy

Manipulace se vzhledem je v Sims 4 téměř to hlavní. Zde můžete vytvořit jedinečného člověka výběrem jeho rasy, pohlaví a rysů obličeje. Po otevření příslušné nabídky budete okamžitě požádáni o změnu vzhledu hrdinů. Takže z hlavních bodů zde můžeme poznamenat:

  • Tvář. V tomto okamžiku zcela změníme vzhled hlavy postavy: čelo, obočí, oči, nos, ústa, bradu, tváře a lícní kosti, uši. Parametrů úprav je opravdu hodně, takže jedinečnost hotové postavy je zajištěna.
  • Typ postavy. Vše, co souvisí s postavičkou Simíka, se nachází zde. Postavu můžete upravit podle jakýchkoli standardů nebo si vybrat realistickou postavu.
  • Tkanina. V současné době je v Sims 4 spousta různých oděvů a doplňků a další dekorace nebo oblečení lze stáhnout na internetu, ve hře jsou označeny jako CC (obsah vytvářený uživatelem)
Zajímavé:  Jak izolovat dům v The Sims 4.

Oblečení ve hře Sims 4

Abych to shrnul, rád bych zmínil základní nastavení. Patří sem: vlasy, oči, kůže. Variací ve vytváření unikátní postavy je opravdu hodně, což se s první verzí hry nedá srovnávat. Možností v detailech účesu je poměrně hodně: krátké/dlouhé vlasy, mohawk, copánky, dredy a další.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»