News

Jak rozbalit krabici tamponů v Sims 4

Zkrátka přejdete do konstrukčního módu v sekci dekor, tam budou vložky a tampony, pak si je koupíte, položíte někam na stůl a pak vyberete SIM kartu, ze které vymáčknete zavazadlo, je to tlačítko v pravém dolním rohu, kde je ještě potřebujete, a zmáčknete a podržíte balíček s vložkami nebo tampony, vtáhnete je do zavazadla, poté skončí v zavazadle vaší SIM karty, stisknete „rozbalit“ a je to, a automaticky je použije

FreyaPro (826) před 4 lety

a co když tam nejsou? Nemám je na kombu ani ve stavebnictví, ani nevím, kde to potom hledat, možná má někdo stejný problém, nebo bych měl úplně změnit wickend?

Koupit přes počítač a je to
Jiné odpovědi
v košíku

Stručně řečeno, na vašem počítači v Sims by se měla objevit karta s názvem „chtíč“. Zdá se, že došlo ke koupi těchto stejných. Ty ale dorazí poštou po objednání až druhý den. Existuje jednodušší možnost — přejdete do konstrukčního režimu a najdete tam tyto předměty — vložky nebo tampony. Ve vyhledávači stavebnictví podle předmětu můžete. Až je najdete, odtáhněte je do domu a hloupě tam zůstanou.

KokoroZnalec (369) před 4 lety
a jak je používat?

Cizinec mezi svými Expert (361), když je vtáhnete do domu, opusťte staveniště a nacpěte krabici s těsněním do zavazadla postavy. Tam na ně kliknete a objeví se možnost — „tisknout“. (tak to zní) Pak je vytisknete, dokud se nerozmrazí a je to. Zdá se, že je postava automaticky používá a objeví se pro ni neutrální moodlet – „používá tampon“. Automatické používání v zavazadle můžete také zrušit, pokud jej chcete používat sami.

Zajímavé:  Jak nahrát videa pro zvýšení slávy v The Sims 4.

Klikněte na počítač, pak chtíč> kupte produkty pro dospělé a budou tam vložky i tampony

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»