News

Jak nastavit výchozí oblečení v Sims 4

Za prvé, existuje spousta dalších materiálů pro Sims 4. (Celkem ve složce — 675) Jdu do CAS, ale místo obvyklých růžových kalhotek a podprsenky má SIM karta tepláky. Myslel jsem, že jsem to omylem zmáčkl, ale ne, moje spodky nahradily tepláky. Není to pohodlné. Je možné to odstranit, aniž byste se uchýlili k metodě „vymazat složku mods“ nebo „vytáhnout vše ze složky a třídit mody“ Koneckonců je příliš obtížné seřadit takové množství. A je škoda smazat to, co je nainstalováno.

Doufám, že jsem se vyjádřil jasně.

Hlasujte pro nejlepší odpověď
Musíte nainstalovat méně modů, pak nebudou žádné takové chyby

Vyhledejte, odkud jste stáhli mod, který nahrazuje oblečení, podívejte se na název souboru tam — a smažte tento konkrétní soubor. Pokud si nepamatujete kde, projděte si složku.

Je docela možné, že se něco pokazilo v nastavení. Ale proč ztrácet čas nějakými hrami, když v reálném životě je mnohem zajímavější vyrábět oblečení a chodit v něm. Nedávno jsme s manželem koupili od kluků na http://casual.in.ua/ a jsme spokojeni.

Zkuste přejít do složky Mods, do vyhledávání zadejte default a kde je toto slovo, vytáhněte soubor ze složky. Jděte do hry a zkontrolujte, zda tyto kalhoty nechybí. Teoreticky by to tak mělo fungovat. Všechno, co se převléká s defaultem, mění oblečení, to se může stát i s barvou očí

Zajímavé:  Jak vypadají upíři v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»