News

Jak uspořádat párty pro děti Sims 4

dětská párty sims 4

V katalogu The Sims 4: Baby Things máme nyní možnost pořádat párty pro nejmenší!
Chcete-li to provést jako obvykle pomocí telefonu, vyberte možnost „Naplánovat společenskou událost“ a najděte v seznamu „Dětská párty pro děti“.
Akci můžete uspořádat doma nebo na veřejném prostranství — může to být park nebo restaurace, hlavní věcí je zajistit, aby pozemek měl zdroj jídla, stereo systém a nové předměty z katalogu: a skluzavka, herní komplex a míčová jáma.

V nabídce pro organizaci dovolené budete muset určit dětského organizátora, jeho opatrovníka (dospívající a starší) a známé dětské hosty. Na dovolenou s nimi přijedou i jejich opatrovníci. Bohužel můžete pozvat pouze děti, které znáte, takže se s nimi budete muset spřátelit předem.

Pokud hrajete s mody, pak se vám v tomto případě budou hodit Longer parties & More Guests – umožňuje vám to pozvat neznámé děti na dětskou párty a nemusíte je nejprve poznat.

Hlavním cílem večírku je, aby hostitelé 10krát komunikovali s hosty — bez ohledu na děti nebo jejich pečovatele.
Mezi další cíle může patřit: jíst, poslouchat hudbu, hrát si s dětmi, povídat si s dětmi, sjíždět skluzavku, mít hravou náladu.
Hra bere v úvahu, jaké objekty jsou na webu nainstalovány, takže pokud je tam skluzavka, pak dostanete za úkol jezdit, pokud je tam domeček pro panenky, budete si s ním muset hrát atd. Takže můžete zhruba naplánovat program událostí umístěním objektů, které potřebujete.

A ještě něco k jídlu. Mějte na paměti, že děti samy nedokážou vyndat jídlo z přenosné lednice, takže je lepší si něco připravit předem a dát to na stůl, nebo pokud je dovolená v parku, pomůže vám gril.

Zajímavé:  Kde získat jahody v cheatech The Sims 4.

Mimochodem, děti se dostanou do hravé nálady z používání nových předmětů, zejména bazénu s míčky.

Možná, že herní komplex zaujímá zvláštní místo na dětské oslavě, protože děti mohou nejen prolézt tunely, ale také hrát imaginární hry.

S pomocí své představivosti se můžete vydat hledat potopené poklady nebo se stát odvážnými průzkumníky vesmíru! Rodiče se do toho budou moci také zapojit a přidat do hry zábavu.

Aby děti mohly hrát imaginární hry, potřebují dovednost představivosti vyšší než 2.

Toto je bezpochyby jeden z nejlepších nápadů od vývojářů a vaše děti si jistě užijí novou zábavu!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»