News

Jak umístit pokladnu v The Sims 4 ne na stůl

Pokud jste otevřeli Galerii v The Sims 4, pravděpodobně jste viděli několik úžasných výtvorů, od bláznivých sídel až po ohromující domy. A často vidíme stejnou otázku: «Jak to vytvořit?!» To nás inspirovalo k tomu, abychom pozvali členy komunity, kteří vás mohou naučit, jak vytvářet stejné úžasné věci, jaké vidíte v galerii.

Dnes chceme předvést způsoby, jak můžete zlepšit a přizpůsobit pracovní prostory vašich Simíků! Požádali jsme slavného stavitele Jamese Turnera (aka The Sim Supply), aby sepsal několik tipů pro vytváření úžasných pracovních prostorů v The Sims 4. Přečtěte si jeho průvodce*.

Jednou z místností, kterým se v domácnostech Simíků obvykle dostává jen málo pozornosti, může být jejich kancelář. Často navrhuji pokoje, které bych chtěl mít a které by se mi mohly hodit. Myslím, že mi to umožňuje více experimentovat s místnostmi.

Níže si můžete přečíst, jak rád dispozičně upravuji místnosti, které vytvářím a publikuji.

Krok 1: Vyberte si zajímavý tvar. Práce s obdélníkovými a čtvercovými tvary je snadná, ale nejraději vytvářím místnosti nepravidelného tvaru, protože to dělá proces zábavnějším a nutí mě přemýšlet o tom, jaký nábytek vybrat a celkově vyjít ze své komfortní zóny. Když už jsme v této fázi, přidejte dočasné osvětlení, abychom viděli, s čím máme co do činění!

Krok 2: Vyberte barevné schéma místnosti. To často určuje celkový styl místnosti. Nebojte se použít různé tapety. Zde jsem použil tři různé vzhledy: holá cihlová zeď, malovaná cihlová zeď a bílá tapeta bez textury. Pouhé použití různých vzorů a textur rozbije vaše stěny na zóny.

Zajímavé:  Jak vyřešit problém The Sims 4.

Krok 3: Vyberte umístění pro své hlavní položky. Než začnete zdobit jakoukoli místnost, měli byste určit klíčové položky, které stojí za to umístit. Součástí studijního prostoru je stůl, knihovny a možná i židle na čtení. Nespěchejte a přemýšlejte o tom, kam chcete umístit okna a reliéfní nástěnné dekorace. Ve výše uvedeném příkladu jsem spojil tři psací stoly a vytvořil jeden velký rohový stůl. Chcete-li to provést, povolte kódu pro přesun objektů a při umisťování tabulek podržte klávesu ALT na klávesnici, aby byly tabulky umístěny co nejblíže k sobě.

Krok 4: Přidejte podrobnosti. Použil jsem několik zajímavých technik, abych vytvořil prostor, který byl čistý, ale stále vypadal, jako by byl hodně využíván. Kód pro přesun objektů jsme zahrnuli do třetího kroku, takže můžeme objekty umístit na různá místa. Například police, které se protínají s ocelovými nosníky a malé kuchyňské skříňky pod stolem, které vypadají jako zásuvky. Také jsem zjistil, že mohu umístit předměty úplně kamkoli na stůl. Je to velmi jednoduché, pokud víte, co dělat. Položte předmět na stůl a ujistěte se, že kód pro pohyb objektů stále funguje. Zvedněte předmět znovu, tentokrát podržte klávesu ALT, abyste s ním mohli volně pohybovat, a položte předmět, jako byste ho chtěli položit na podlahu. Tímto způsobem můžete předmět umístit kamkoli na stůl nebo jakýkoli jiný povrch!

Krok 5: Ujistěte se, že vše funguje! Předměty jsme umístili poněkud netradičním způsobem, takže se před sdílením svého výtvoru ujistěte, že vše v místnosti funguje tak, jak jste zamýšleli!

Tak do toho! Vytvořte si své vlastní úžasné prostory! Doufám, že jste se naučili pár nových triků pro zařizování svých pokojů.

Zajímavé:  Jak změnit barvu doplňkových materiálů Sims 4.

Mé publikované výtvory najdete v Galerii vyhledáním TheSimSupply ID. Pokud máte nějaké dotazy, najdete mě na Twitteru @JamesTurnerYT!

Chcete se dozvědět více o The Sims 4? Podívejte se do tipy pro vytvoření skvělé kuchyně a přečtěte si, jak vytvořit úžasné vany v The Sims 4.

Zůstat v kontaktu! Připojte se ke skupině VKontakte, sledujte novinky na Twitteru a Instagramu, klikněte na „To se mi líbí“ na naší stránce na Facebooku a přihlaste se k odběru našeho kanálu YouTube.

*Obrázky v tomto blogu mohou obsahovat obsah z jiných balíčků The Sims 4 Stuff Pack, rozšíření a herních balíčků.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»