News

Jak umístit dlaždici s jiným názvem v The Sims 4

Sláva a reputace v The Sims 4 Cesta ke slávě. Jak se stát hvězdou

Každá postava může v The Sims 4 zbohatnout a díky doplňku Sims 4 Cesta ke slávě si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, co to znamená být slavný. Bude se Simíkům líbit život obklopený fanoušky a pod neustálým dohledem kamer?

Jak se stát slavným v Sims 4

S rozšířením Sims 4 Path to Fame se do hry dostávají pojmy jako pověst postavy a sláva.
Pověst Může být pozitivní nebo negativní, vše závisí na vaší touze.
sláva postava to může a nemusí mít.

Každý Simík, dokonce i děti, se může stát slavným. Nejčastěji je cesta ke slávě poměrně dlouhá, ale téměř každá kariéra, ať už je to herec nebo zahradník, vám pomůže stát se slavným. Pravda, rychlost dosažení slávy se bude lišit. Pokud takový cíl existuje, měli byste provádět interakce označené konkrétní ikonou. Mimochodem, děti slavných rodičů automaticky získávají body slávy, ale než vyrostou, nebudou mít více než dvě hvězdy slávy.

Existují úrovně celebrit, které závisí na nasbíraných bodech slávy. Abyste pochopili, na jaké úrovni je vaše postava, přejděte na panel „Symologie“ a poté přejděte na kartu „Veřejné mínění“.

Sláva a reputace v The Sims 4 Cesta ke slávě. Jak se stát hvězdou

Pět úrovní celebrit v The Sims 4

1. Pozoruhodný nováček budou moci objevit jednu zvláštní vlastnost.

Lydia začíná cestu ke slávě! Získá svůj první bod slávy. Body slávy lze vyměnit za bonusy slávy na panelu podrobností slávy. Ale díky své nově nabyté slávě může nyní Lydia v důsledku svých činů získat zvláštní vlastnost.

Zajímavé:  Jak změnit registr The Sims 4.

2. Stát se Stoupající hvězda, váš Simík bude moci pózovat pro fotky, podepisovat se a setkávat se s fanoušky.

Z Lydie se stává vycházející hvězda! Získá dva body slávy, které může vyměnit za bonusy slávy. Navíc se teď může podepisovat a pózovat pro fotky jiných postav. Ideální akcí pro ni by byla akce „Seznamte se s celebritou“, kterou může zorganizovat výběrem akce „naplánovat společenskou událost“ na svém telefonu.

3. Téměř celebrita se neobejde bez věrných fanoušků, se kterými se můžete objímat a pořizovat si selfie. Paparazzi mohou čekat ve veřejných prostorách. Otevře se další slot pro speciální vlastnost a reputační perk.

selfie s fanouškem

Lydia získá slávu, začnou ji poznávat na ulici. Nyní se může s jistotou nazývat „téměř celebritou“! Poté, co se stala tříhvězdičkovou celebritou, může se svými fanoušky objímat a pořizovat si selfie. Bohužel o její život začnou projevovat zájem i paparazzi. Lydia si musí dávat pozor na paparazzi na veřejných místech. Naštěstí je stále možné skrýt svou identitu: Lydia může použít „Star Disguise“ v nabídce akcí zrcadla a klidně zhasnout.

hvězdný převlek

4. Nechte Skutečná hvězda objeví se hvězdná procházka a zvláštní záře (můžete ji vypnout, pokud si přejete). Fanoušci jsou potěšeni, když se takový Simík objeví na veřejných místech. Můžete si zakoupit několik bonusů za slávu.

Chůze, vzhled, jistota v hlase. Lydia je opravdová hvězda! Obyčejní lidé nyní přikládají důležitost setkání s ní na ulici. Když je mezi milujícími fanoušky, dokáže rozveselit a tím přivést publikum k šílenství! Lydia teď vypadá jako veřejná osoba. Je jasnou hvězdou v doslovném slova smyslu, i v její chůzi lze rozeznat něco, co je vlastní pouze celebritám. Vzhled i chůzi lze změnit pouhým kliknutím na samotnou postavu.

Zajímavé:  Jak aktivovat Sims 4 v originále.

hvězda svítí

5. Stát se Super-duper hvězda Simík si bude muset udržet svou „hvězdu“ všemi možnými způsoby, jinak jeho popularita začne klesat. Taková hvězda si zasloužila jmenovku na chodník slávy. Budete si moci zakoupit 3 perky a 2 další speciální vlastnosti.

Lydia dosáhne úspěchu a stane se globální super hvězdou! Za své služby dostane Lydia dlaždici se svým jménem. Měla by zamířit na Starlight Boulevard a zahájit slavnostní odhalení názvu dlaždice za jásotu a jásotu jejích fanoušků. Po výstupu na hvězdný Olymp získává další tři body slávy a přístup k bonusům slávy nejvyšší úrovně. Ale teď si nedokáže ani představit život obyčejných lidí. Nyní může získat další dvě nové speciální vlastnosti.

jmenovka na chodníku slávy

Stojí za zmínku, že pokud se úroveň slávy nezvýší, postupně klesá.

Dostupné speciální vlastnosti

Jméno
Popis a chování

Důvod vzhledu: Lydia cítí dotek cizích lidí s nižší úrovní slávy.

Důvod vzhledu: časté pití džusů.

Důvod vzhledu: velmi smutná nebo velmi rozzlobená nálada.

Důvod vzhledu: přátelský přístup k paparazzi.

Důvod vzhledu: jíst vynikající kvalitní jídlo.

Důvod vzhledu: komunikace s fanoušky.

Důvody vzhledu: předvádění dramatických výkonů v kariéře herce.

Důvod vzhledu: využívání telefonních komunikačních aktivit.

Důvod vzhledu: používání telefonu pro potěšení.

Důvod výskytu: Spojte se s celebritami s vyšší úrovní slávy.

Důvod vzhledu: časté používání zrcadel.

Důvod vzhledu: autogramiáda fanouškům.

Hvězdná pověst v Sims 4

Hra má 3 úrovně pozitivní reputace a 3 negativní.

Pozitivní úrovně reputace:

1. Dobrá pověst.

Setkáním s dalšími postavami má Lydia příležitost navázat vztahy na přátelštější notu, protože její pověst nyní mluví sama za sebe.

2. Vynikající pověst.

Snaží se nevynechat akce, které Lydia pořádá, a tak bude snazší získat ocenění zlaté úrovně. Budou jí nabídnuty vzrušující příležitosti, jako je účast na charitativních banketech, nové pozice a nové kariéry s okamžitými povýšeními a mnoho dalšího. Pokud chce Lydia s někým jít na rande, její vynikající pověst se zde bude hodit. Romantické seznamování má nyní šanci stát se rychle něčím vážnějším.
*Děti zažijí všechny různé výhody až v pubertě.

Zajímavé:  Jak změnit barvu tapety v The Sims 4.

3. Bezvadná pověst.

Lydia je vzorem optimismu pro komunitu. Když prochází kolem ostatních postav, vyvolává úsměv na jejich tvářích a zlepšuje jim náladu už jen svou přítomností. Přátelé jí odpustí případné společenské nedostatky a nebudou ji tvrdě soudit. A konečně Lydia dostane příležitost pořádat vlastní charitativní bankety. Pozvěte další dárce a bavte se získáváním peněz na dobré účely!
*Děti zažijí všechny různé výhody až v pubertě.

Negativní úrovně reputace:

1. Špatná pověst.

Když se Lydia snaží navázat nové známosti, existuje možnost, že její pochybná pověst již byla vyslyšena, což negativně ovlivní stav vztahu od samého začátku. Pokud však pozná další tyrany, je pravděpodobnější, že se stanou jejími přáteli.

2. Příšerná pověst.

A hrozná pověst má své výhody. Lydia může dostávat zajímavé nabídky od jiných postav s pochybnou pověstí, jako je účast na satirických večírcích, setkání s jinými chuligány nebo oslovení postav s pochybnou morálkou. A pokud si zvolí kariéru mimo zákon, získá body navíc za produktivitu. Ach jo, a navzdory pověstem mohou i zlé dívky najít lásku. Kvůli jejich hrozné pověsti bude pro postavu obtížnější navazovat romantické vztahy.
*Děti zažijí všechny různé výhody až v pubertě.

3. Špatná pověst.

Pověst, kterou má Lydia, může vyvolat silnou reakci. Ostatní postavy, které potká, mohou na její přítomnost reagovat negativně. S tak hroznou pověstí pro ni bude těžké navazovat vztahy s jinými postavami. Ale je to řešitelné. Úplatek. Dávejte úplatky jiným postavám výměnou za jejich přátelství. Dávejte úplatky svým šéfům výměnou za dobrou produktivitu. Peníze rozhodují o všem. Nakonec může Lydia sklízet výhody takové pověsti. Může uspořádat vlastní satirický večírek! Hlavní věc je neuvést čestného hosta k smrti svými vtipy!
*Děti zažijí všechny různé výhody až v pubertě.

Zajímavé:  Jak nahrát nový obsah do The Sims 4 na Originu.

Veřejnost hvězdy bedlivě sleduje, takže jakákoliv akce vede ke zlepšení nebo zhoršení reputace.

Úrovně reputace vám umožní odemknout odpovídající výhody. Více Existují 2 typy stran v závislosti na pověsti. Pokud je to bezvadné, Simík bude schopen uspořádat charitativní banket, ale pokud je to špatné, satirický večírek.

Výhody (bonusy slávy)

Požitky — v podstatě bonusy, které Simík obdrží v závislosti na úrovni své celebrity. Mohou ovlivnit mediální produkci, vztahy a popularitu, dovednosti a kariéry.

Bonusy dostupné od úrovně slávy 1

Otázky ohledně hraní doplňku „Path to Glory“.

V tomto tématu můžete klást otázky týkající se hraní doplňku „Path to Glory“.

Otázky týkající se technických problémů (instalace, spuštění, pády atd.) směřujte na technickou podporu.
Aktualizace a informace o opravách v tomto vlákně.

Časté dotazy k doplňku „Path to Glory“.
Tip: pro rychlé vyhledání FAQ otevřete spoiler a stiskněte Ctrl+F
a zadejte klíčové slovo nebo frázi do vyhledávacího pole.

Často kladené otázky

1. Jak vytvořit vlastní značku?
Vyžaduje Star Bonus Trading Lifestyle. Pokud máte na svém počítači bonus, je k dispozici akce Vytvořit značku životního stylu.

2. Jak získat body slávy?
Chcete-li začít, přejděte do nabídky Glory a klikněte na tlačítko Být v centru pozornosti (pokud je Glory ve výchozím nastavení ve vašem nastavení zakázána). Poté musíte provádět různé akce s ikonou hvězdy (slávy), například: vysílat pomocí dronu, nahrávat a nahrávat videa, darovat peníze na charitu, dobrovolně přidávat příběhy na Simstagram nebo publikovat obrázky prostřednictvím možností v telefonu, a mnohem víc. Velký počet bodů slávy získává herec po úspěšném natáčení nebo vystoupení před publikem.

3. Proč moje sim hvězda nerozdává podpisy svým fanouškům?
Toto není autonomní akce. Musíte přijít a podepsat se prostřednictvím přátelských akcí.

Zajímavé:  Jak dlouho bude trvat stažení The Sims 4.

4. Žák má vystoupení v dramatickém kroužku a rodiče musí přijít — jak na to?
Musíte vybrat rodiče a kliknout na něj Přejít na představení.

5.Je možné trvale odstranit diamanty standardních hvězd?
Případně si můžete vytvořit své vlastní hvězdy a umístit jejich olovnice na místa odstraněných celebrit.

6. Zajímají mě informace o předávání cen a talentové show – zvete lidi na ceremoniál, nebo potřebujete přijít do speciální oblasti? Je možné uspořádat talentovou show?
Starlight není na ceremoniál zván — je potřeba sledovat kalendář a v den předávání zajít na místo, kde se koná (standardně se jedná o koktejlový bar Studio PBP). Talentová show se také nekoná, navíc hra neposkytuje odměny pro účastníky ani vítěze. Přečtěte si více o všech nových akcích v tomto tématu.

7. Jak získat ocenění na Starlight Awards?
Šance získat ocenění je velká po úspěšném natáčení ve filmu/sérii (na zlaté úrovni), stejně jako po úspěšných akcích v jiných kariérách nebo činnostech – například po zveřejnění kvalitního videa, které odpovídá trendům na trhu .

8. Nemohu splnit úkol životního cíle spočívající v tom, že jsem byl požádán o pořízení selfie třikrát. Co dělat?
Navštěvujte častěji přeplněná místa a pořádejte akci Meet the Star – přiláká to velké množství fanoušků, kteří si budou chtít udělat selfie s vaší hvězdou.

9. Jak uspořádat charitativní banket?
Simík musí mít bezvadnou reputaci (co nejpozitivnější), v takovém případě bude hostina dostupná v nabídce Party.

10. Proč můj Simík nemůže vydělat spršku peněz?
To znamená, že nemá dost peněz.

11. Jaké jsou výhody používání božské koruny?
Pokud je váš Simík hvězda, pak pokud do koruny vložíte vzácný krystal, můžete odstranit negativní vlastnost celebrity. Jinak v závislosti na krystalu můžete uspokojit své potřeby, urychlit vývoj dovednosti, zmírnit jednu nebo druhou emoci atd.

Zajímavé:  Jak duplikovat Simíka v The Sims 4.

12. Moje hvězda s bezvadnou pověstí začala dostávat následující zprávy: „Říkají, že rád kradeš. Už nejsi vítaným hostem v mém domě.» Doprovázený poklesem reputace. Proč někdo může takhle přiletět, když Simík není kleptoman?
Tato situace nastane, když má Sim přítele nebo fanouška s kleptomanskou vlastností. S největší pravděpodobností se jedná o chybu.

13. Nemohu dokončit natáčení filmu/seriálu/reklamy o zlato, co mám dělat?
Nenechte si ujít úkoly na začátku pracovního dne – make-up, kostým, chatování s kolegy, jídlo, zkoušení, rozhovor s režisérem atd. A teprve poté začněte natáčet. Nepohrdněte také přípravou na natáčení doma – upgradujte své dovednosti, zkoušejte.

14. Sim dostává upozornění, že popularita klesá, co mám dělat?
Musíte neustále pracovat na udržení popularity prováděním každodenních akcí s ikonou hvězdy. Nejjednodušší a nejrychlejší způsob je zapnout vysílání přes dron a věnovat se běžným činnostem Simíka.

15. Je možné v tomto doplňku vytvořit hudební skupinu?
Ne.

16. Jak nahrát vlog „Video Games“?
Klikněte na dron a začněte nahrávat video a pošlete svého Simíka hrát videohru.

17. Můj Sim uzavřel smlouvu s agenturou a prošel třemi castingy. Ale to je vše. Kde jsou nabídky na účinkování ve filmech?
Po každém castingu, pokud je úspěšný, se v záložce Kariéra objeví informace o čase natáčení. Vždy nejprve konkurzy, pak natáčení. Při vysokých úrovních jsou vzorky přeskočeny. Simík sám musí zkontrolovat dostupnou práci prostřednictvím telefonu nebo panelu klikové skříně.

18. Naučili se Simíci se zavedením systému reputace „vědět“ o podvádění?
Ne, pokud váš Simík s někým flirtuje a někdo začne žárlit, pak se nějaký přítel ozve s něčím takovým: „Nejsem nijak zvlášť lhostejný k morálním zásadám, ale říkají, že jsi podváděl svého partnera, takové věci musíš dodržovat. tajně,“ sníží vaši reputaci a je to.

Zajímavé:  Jak přidat dítě do The Sims 4.

19. Je udržování například kulinářského blogu velmi podmíněné?
Ne, pokud je video zaznamenáno správně, pak patří do jedné nebo druhé kategorie, která se shoduje s akcemi Simíka — video o vaření, video o videohrách atd.

20. Nahrál jsem video pro reklamu kulinářského kanálu pomocí dronu, chci ho zkopírovat, abych mu ho poslal, ale nic se neděje.
Přetáhněte dron blíže k systému nebo jej vložte do zavazadla, posaďte Simíka k systému a vyberte akci Kopírovat obsah do videosystému. Poté video v případě potřeby upravte a publikujte.

21. Jak se zúčastnit talentové soutěže? Po kliknutí na počítadlo barů ani na mikrofony nejsou žádné související možnosti.
Ujistěte se, že dorazíte na správné místo ve správný čas. Po zobrazení zprávy o soutěži klikněte na barový pult a prolomte se k mikrofonu. Pokud jste na akci nešli sami, ale přijali jste pozvání přátel, ujistěte se, že dorazíte do koktejlového baru s barovým pultem, mikrofonem, klavírem nebo jiným hudebním prvkem a že je přítomen panel události .

22. Můj Sim vyhrál Starlight Award za nejlepší video. Zpráva uváděla, že odměna je v zavazadle mé postavy, ale není tam.
Ve stavebním režimu musíte zkontrolovat zavazadla rodiny, nikoli zavazadla Simíka.

23. Můj Sim pracuje jako herec, ale v posledních dvou představeních maskérka nedokázala nalíčit mou postavu.
Toto je chyba nebo konflikt s mody. Obnovte hru přes Origin nebo zkuste tuto akci zkontrolovat v čistém uložení.

24. Jakými činy můžete rychle získat dobrou pověst?
Komunikujte přátelsky, dokud se nestanete přáteli a dobrými přáteli. Najděte společnou řeč se svými nepřáteli a omluvte se. Pomozte opravit špatné vztahy. Přátelský — Jiné postavy — pochvalte jinou postavu, někoho si doberte. Reputace se zvýší za „nastupování“ pouze v případě, že akce bude úspěšná. Před svědky vynést odpadky, opravit předmět, hrát si s miminkem, i když to uděláte doma, a někdo na večírku to uvidí. Dobrovolnictví velmi dobře prospívá vaší pověsti a charitě.
Reputace se může zvýšit o celý stupeň, když Simík před svědky potká zatoulané zvíře, dá mu pamlsek nebo ho ukryje.

Zajímavé:  Jak vynutit rozvod v The Sims 4.

V tomto vlákně se můžete ptát na hlavní hru.
Dotazy na doplňky a herní sestavy můžete klást v sekcích jim věnovaných.

Poděkujte uživatelům za jejich pomoc prostřednictvím DM nebo pomocí podobného systému.
Zprávy obsahující pouze slova vděčnosti budou smazány.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»