News

Jak udělat dívku v Sims 4

V této příručce vám řekneme, jak porodit dívku v The Sims 4. Tato otázka vyvstává, protože proces těhotenství v této verzi hry se mírně liší od předchozích dílů.

Pohlaví nenarozeného dítěte je skryté. Zda se tedy jedná o chlapečka či dívku, lze tedy zjistit až v okamžiku narození, kdy hra umožňuje vybrat jméno pro novorozené miminko. Co ale dělat, když chcete, aby se v rodině objevila dcera?

Na základě zkušeností hráčů jsme identifikovali několik doporučení.

Jak přimět dívku narozenou v Sims 4?

Na různých fórech věnovaných Sims 4 hráči sdílejí své zkušenosti a vzorce narození miminek ve svých rodinách, které objevili během hry.

Tyto předpoklady mají přirozeně nějaký základ. Ostatně je známo, že herní vývojáři přidali do hry několik zajímavých vzorů. Díky nim můžete pochopit, jak v Sims 4 porodit dívku.

Mimochodem, nedávno jsme si povídali o tom, jak porodit chlapce v Sims 4. Pokud tedy chcete vědět, jak ovlivnit pohlaví svého nenarozeného miminka tak, abyste skončili s dívkou nebo chlapcem, doporučujeme přečíst tento článek: Jak porodit chlapce v Sims 4?

Koncepce by měla proběhnout večer nebo v noci

Pomocí pokusů a omylů si lidé postupně začali všímat zajímavého aspektu hry. Pokud budou postavy odpoledne woohoo (volbou akce „Počít dítě“), bude to mít pozitivní vliv na narození dívky. Pokud tedy chcete dceru, začněte s početím mezi 15:00 a 00:00 hodin dne.

Zajímavé:  Jak umístit nebytový dům do The Sims 4.

Těhotná žena by měla jíst častěji jahody nebo melouny

Pokud jste nevěděli, tady je zajímavý fakt: jídlo vždy ovlivňovalo pohlaví nenarozeného dítěte v sérii her The Sims 4 Ano, ano, a sada zeleniny a ovoce, které pomáhají porodit dívku nebo dítě chlapec zůstal prakticky beze změny. Melouny a jahody mají pozitivní vliv na vzhled dcery. Ale absolutně byste neměli jíst mrkev a jablka, protože mají negativní vliv.

Poslouchejte pop musicporodit dívku ve hře Sims 4

Ale hudební preference jsou něco nového, že? Ale je to tak, v této části hry dívky opravdu milují populární písně. Proto, aby se dívka objevila, musíte si zakoupit stereo systém. Chcete-li to provést, zapněte konstrukční režim, přejděte do části „Elektronika“ a vyberte magnetofon. Poté jej zapněte a vyberte rozhlasovou stanici „Pop Music“.

Ale je lepší zdržet se poslechu stanice „Alternative“. Bude to mít negativní vliv.

Pamatujte, že těhotná žena by ji měla poslouchat. Před početím nemá hudba na nic vliv.

Další způsoby, jak mít dívku v Sims 4

Někteří hráči také tvrdí, že aby se v Sims 4 narodila dívka, musí iniciativa k početí pocházet od ženy. Zkuste proto nabídnout, že se zapojíte do woohoo z dívčiny strany.

Jiní říkají, že obě postavy musí být před početím v romantické náladě. Proč ne? Snadná kontrola. Chcete-li, aby vaši Simíci měli Mololet „Flirty“, můžete:

  • poslat postavy na rande do restaurace. K tomu musíte mít nainstalovanou herní sadu „V restauraci“;
  • přidejte rys „Romantická aura“ do oblasti, kde dojde k početí. To lze provést v režimu výstavby, pokud máte nainstalovaný doplněk „City Life“;
  • pít ženšenový čaj, který lze vyrobit pomocí položky „Čajový systém — Čajová magie“. Bylo přidáno s City Living;
  • dát si horkou sprchu;
  • sledovat romantickou show v televizi.
Zajímavé:  Jak nainstalovat dveře v The Sims 4 bez sítě.

Zda jsou tyto metody pouhou náhodou nebo skutečně ovlivňují pohlaví dítěte, lze ověřit pouze osobní zkušeností. Ale přesto je můžete použít jen pro případ. Nejsou nijak zvlášť složité, ale pokud vám mohou pomoci dosáhnout toho, co chcete, tak proč ne?

Podělte se v komentářích o své metody, jak porodit dívku v Sims 4. Co když o něčem ještě nevíme?

Jak porodit dívku v Sims 4?

Chcete-li mít dívku v Sims 4, musíte jíst jahody (podívejte se na místo, někde je jahodový keř) a poslouchat pop music. Pro kluka je třeba jíst mrkev a zapnout alternativní hudbu na audio systému. Takhle. Divím se, že o tom níže nikdo nepsal. — před 8 lety

komentovat
11 odpovědí:
Dolph Anika [381K]
Před 9 lety

Změny v The Sims 4 neovlivnily způsob, jak donutit Simku porodit dívku. Stále existuje jeden roztomilý způsob, to je meloun. Čím více melounů Simka sní, tím větší je šance, že se jí narodí holčička. V The Sims 4 nikdo nevyjádřil žádné jiné metody, ale tato osvědčená metoda vodního melounu zůstává.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
irishenka [41.4K]
Před 9 lety

Poměrně nedávno jsem tuto otázku položil, takže pokud vím (informace z internetu), v The Sims 4, stejně jako v The Sims 3, k porodu dívky musíte jíst hodně vodních melounů. Bude potřeba zkontrolovat.

přidat do oblíbených odkaz děkuji
Kaťuša Malinovskaja [9.7 tis.]
Kde jsou ty vodní melouny? — před 6 lety
komentovat
Peres vetik [921K]
Před 9 lety

Hra The Sims je v dnešní době velmi populární a má mnoho fanoušků a narození dětí v této hře je velmi oblíbenou a vyhledávanou funkcí.

Zajímavé:  Jak změnit děti v Sims 4 v životním režimu.

A touha mít dívky nebo chlapce, stejně jako dvojčata, je vždy relevantní a zaměstnává uživatele hry.

A existuje takový trik, aby se dívka narodila, je to usnadněno intenzivním jedením takového ovoce, jako je meloun, a čím více se jich sní, tím větší je pravděpodobnost, že se narodí dívka.

A tato metoda je osvědčená, přitom není nic jiného lepšího než tato metoda.

Ale aby se narodil chlapec, musíte jíst hodně jablek.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»